Fortfarande ingen j*vla soffa! Börjar bli lite smått irriterad faktiskt. Men snart ska den vara här. Hoppas jag.
Men annars är jag ganska nöjd. Köket är dock fortfarande ett litet förråd men saker & ting börjar hamna på plats! De ända som fattas i sovrummet är en sänghimmel & jag måste försäkra lista ut hur jag ska göra den! Har ni tips kan ni meddela de. Haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu börjar de hända saker!
• Ayaá rullade för första gången igår utan hjälp!
•Hon fick sina första vaccinspruta.
• Vi har börjar komma nån stans i lägenheten.
Har skurat golvet i sovrum, tv-rum & badrum! Så nu ska bara möbler och lite pynt in.
Fick dock inte bort hans saker då han inte vill hämta dom, men de har jag löst nu. Så nu kan jag äntligen bygge ett eget hem till mig och Ayaá!
• Köpte nya kläder till henne igår.
Hon kommer va super söt i sommar!

Idag är jag i lägenheten och städar ordentligt i badrummet. Så skönt att få fixat allting!
Men badrummet är ju de äckligaste jag någonsin har varit med om! Jag tog på mig handskarna & började skrubba & svabba. De är dock väldigt svårt när man har en bebis som skriker varje gång jag går ut ur rummet. Hon är i en fas så man ska vara nära hela tiden & hon har ont låren efter sprutorna igår. Men de fixar vi! Kommer nog ringa en kompis som får hjälpa mig att passa henne.
Hoppas alla har de bra ute i solen! Jag ska snart ut & ta en kafferast när bebis har somnat.

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Kärlek/känslor

Degmage
Hängiga bröst
Bristningar
Allt annorlunda!
Men för dig kommer jag bara de med stolthet då jag är stolt att få vara din mamma! 🌹
Du är min älskade prinsessa & mamma kommer göra allt för du ska vara trygg i min famn. Min famn kommer ge dig lugn & ro som ingen kommer kunna rubba. Jag kommer alltid vara ditt skydd mot allt du inte känner dig trygg med. Idag är det exakt 3 månader sen du kom och ändrade mitt liv. ❤️
Mamma älskar dig

Likes

Comments

Nästa månad är de dags för min prinsessa att börja testa barnmat! Min kompis dotter är 5 veckor äldre än Ayaá & hon är så stor & har börjat testa! Jag får bara en klump i magen & jag vet inte varför.. Kanske tanken av att hon börja bli stor. Men hon kommer ändå alltid vara min lilla bebis!
Provade flaska till henne för några veckor sen & hon total vägrade. Hon har alltid vägrat nappen så jag va inte så förvånad. Väldigt jobbigt då hon suger på sitt pekfinger tills de blir helt rött & svullet.
Men jag testade iaf flaskan idag! Satt och hand-pumpade ner i flaskan då jag inte kommer ihåg vart jag har lagt pumpen.. haha!
Hon tog flaskan!!! Jag vart så lycklig att jag nästan började gråta. Så himla lätt stolt man kan bli. Det tog ett liten tag för henne att förstå hur flaskan funkade. Först satt & tuggade på den men sen insåg hon att de va som att ta bröstet. Min stora tjej! ❤️

Likes

Comments

Jag kan verkligen inte sova! Kommer inte till ro för 5 öre..! MEN! Jag kom på en jätte bra idé (som jag alltid gör nattetid)
Nu ska vi börja träna! Jag ska testa under sommarens gång här att göra träningsutmaningar! Jag vill verkligen komma till min gamla kropp 2.0! Alltså bättre en innan. Seximama liksom.
Så nu kör vi!
Samtidigt som jag gör dom utmaningarna så håller jag på att rensa ut hela lägenheten! Nästan. Så den där städ utmaningen håller jag också på med lite.
Mikron is gone ✔️
Nä jag kanske ska försöka sova igen innan jag lägger ut fler konstiga inlägg på nätterna!
Eller jag kanske ska natt-blogga då alla mina bästa idéer dyker upp! We will see.

XoXo

Likes

Comments

Detta är de svåraste tycker jag! När bebisen har nypet i tårna & är väldigt duktig på de, så det gör de svårt för mig att ta en hyfsad bild!

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen. Men har inte haft nån inspiration alls!
Men ikväll har jag fått en sån där pop upp tanke som jag alltid får, speciellt på kvällarna & jag känner att jag vill dela med mig utav den till er.
Ni vet när man kanske sitter på stan & tar en kaffe eller bara är med någon vän eller kanske bara går/sitter. Mitt i samtalet med någon eller sig själv. Så hör du ett billarm. Oftast när jag är med en vän & hör ett billarm så brukar vi skämta lite med att säga. "Jag sa ju att högtalarna inte är värda så mycket." Vi tycker att vi är ganska roliga då. Haha!
Men nu ikväll kom jag på en sak.
Tänk om de inte är ett billarm! Tänk om de är ett överfallslarm?! Vad gör man då? Klart man ska hjälpa till med den makten man har. Men tanken ara slog mig. Detta är nackdelarna med alla ljud samhället fylls utav. Men detta kommer jag tänka på hädan efter när jag har ett larm av nått slag. Tycker jag att alla ska! Va rädda om er ❤️

Likes

Comments