Header
View tracker

Hade en väldigt arg pojkvän nu i morse! Haha..
Jag tycker nästan synd om honom ibland fan han är ihop med mig! Men är bara korta stunder , sen skrattar jag åt honom igen.
Idag va de ju första föräldragruppen! Och de va jätte roligt verkligen, jag trodde inte att de skulle va de men de va jätte intressant. Även Salim tyckte de va intressant, helt otroligt..!
Men de va så skönt att va en grupp där alla skulle föda sina första barn och man hade liknande tankar och man kände sig inte ensam om nånting.
Och efter de här mötet gjorde att vi blev mer taggad att ha barn, asså att de känns på riktigt. Nu när man ska ha alla dom här möten och förbereda för förlossning med andningen och så. Salim tycke de va roligt att han fick nypa mig så jag skulle andas igenom smärtan. Haha den jäveln..!
Och nu vill jag packa förlossnings väskan så allt är kvart fast de är 2 månader kvar 😂😩

Du får komma nu! Jag och pappa längtar efter dig ju!
Har bäddat spjälsängen nästan helt och har virkat färdigt en filt hon ska ha i vagnen, har fått hem massa saker nu och ska pyssla ihop lite till.
Vill ge henne saker jag har gjort själv för de verkligen ska komma från hjärtat. De känns bäst när de kommer från mina egna händer faktiskt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

En liten behandling på förmiddagen med ansiktsmask och hårmask!
Har aldrig haft så här magiska produkter faktiskt! Trodde inte de skulle va så här bra.
Här är två utav produkterna jag säljer nu som har blivit en magisk resa på bara 4 dagar..! Känns så skönt att faktiskt kunna rekommendera nånting från hjärtat än nånting som man har hört är bra! Hel fantastiskt

  • 25 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag är en sån dag man bara skakar på huvudet och undrar vart mänskligheten är påväg .. Trump som president? Man blir bara trött.

Men igår hade jag en helt underbar dag tillsammans med Salim, eller ah en underbar kväll iaf haha! Under dagen tog jag en lång tupplur (som jag tar hela tiden känns de som).
Vi åt god mat och jag hade gjort pannacotta som vi åt till efterrätt. Han hade till och med köpt alkoholfritt vin och en cider till mig! Och en jätte fin blomma. Han är nog de finaste jag har!
Så tittade vi på Titanic och bara myste. Hormonerna som jag har kan jag verkligen inte kontrollera... brukar aldrig gråta till den filmen men sa**n vad jag bölade!
Har aldrig varit med om att den ska va så sorglig ... Hahaha!

Idag blir de nog bara lugnt, ska måla en tavla till pappa på fars-dag hade jag tänkt. Måste bara få lite mer inspiration innan jag börjar för jag har ingen aning vad jag ska göra.. Önska mig lycka till , det kan jag behöva.

Likes

Comments

Jag är på hel spänn hela tiden nu känns de som! Går och längtar som ett barn på julafton!
Varje måndag är lite som julaftons morgon skulle man kunna säga. Eftersom jag byter vecka varje måndag. Idag gick jag in i vecka 28! De känns faktiskt overkligt, så om ungefär 3 månader är jag en mamma på riktigt och igår kunde jag inte vänta längre. Direkt när Salim kom hem igår kväll ville jag bygga ihop spjälsängen. Vi ställde den vid sängen som jag hade tänkt att den skulle stå, men då märker jag att de drar kallt från fönstret och nån ventilering som skulle dra ikapp PRECIS där! Men jag känner mig själv också, jag kommer flytta runt på den sängen 20 gånger och möblera om allt innan de är dags. Så de kanske inte är så stressigt ändå. Men ändå så känns som att allt kommer hände i morgon och de är så mycket som ska göras.. Ska tvätta alla bebiskläder och sortera dom och gå igenom vilka jag ska ha med mig till BB, skriva ett förlossningsbrev så dom har de där (ganska viktigt eftersom jag är väldigt rädd för nålar). Kläder till mig själv, köpa hem amningsbhar , planera med Salim om hur vi ska dela upp ledigheten m.m.
´ Det är ett helt hav utav tankar funderingar och planeringar.


Likes

Comments

Nu har jag dragit vatten över huvudet igen! Jag har en tidens till att göra saker utan att tänka igenom det till 100%. Och nu ska jag bli min egen chef. Så jag ska ha som ett eget litet företag i ett annat företag.
Det kommer komma upp massa saker nu. Mitt företag kommer vara mycket om skönhetsprodukter. Har beställt hem produkter nu som jag ska prova så jag vet att dom funkar så jag kan publicera de med gott samvete.
Inte alla samtidigt men dom som jag är väldigt intresserad utav. Och om de är nån som vill prova dom är produkterna så kan ni beställa det genom mig så hjälper jag er.

Önska mig lycka till!! ✨🙈

  • 35 readers

Likes

Comments

Eftersom jag är en morgon-människa (.. elller ah mer än Salim iaf) , så brukar vi alltid ligga och mysa på morgonen. Efter att han har surat klart för jag har väckt honom.
Men de är ganska mysigt ändå att man bara kan ligga där och små prata och bara mysa!
Tyvärr så är inte allt en dans på rosor heller, man måste göra massa små skit grejer på datorn också. Jag brukar ta min tid på frukosten och sitta vid datorn och prata i telefon hela morgonen. De är mycket med försäkringskassan nu när man är gravid och så men vi får hoppas att dom är på mil sida med sjukpenning och allt..
Min systerdotter frågade mig igår när dom va hos mig on varför vuxna gör sånt hela tiden. Haha jag kunde bara säga att de va för att vuxna är så sjukt tråkiga och hon höll med!

  • 32 readers

Likes

Comments

Jag har nog aldrig känt mig så hel när jag har köpt nånting! Bara tyckt att allt är så onödigt , men jag kan äntligen sova på nätterna utan att de ska kännas som att jag går sönder. Så så sura uppstötningar att de känns som att syran håller på att fräta igenom bröstkorgen..! Även bak i ryggen kan jag känna de så jag har varit tvungen att sova sittandes vissa nätter.
Men nu kan jag äntligen sova igen utan massa problem och rapa utan att kräkas! KÄRLEK!
De ända som är nu är att jag ser ut som en alkoholist med min flaska Hahaha!!

  • 32 readers

Likes

Comments

  • 33 readers

Likes

Comments

Vara 21 år och blivande mamma... lite fåfänga måste man ha, men att bli ledsen för att man känner sig tjock och ful..!

Att man ska behöva stå ut med alla dessa hormoner! Jag blir så trött på mig själv när man ska försöka ta kort, jag har blivit så stor överallt känns de som. Svullen i ansikte och kropp och hormon finnar typ så jag känner mig så ful!
Haha de är nästan skrattretande.
Jag känner sån avundsjuka på dom som känner sig vacker under graviditeten. De är väldigt sällan jag känner mig isf fin. Typ igår när jag hade sminkat upp mig för att gå på resturang. Men då måste jag påpeka att jag tog bort sminket 3 gånger och nästan började gråta för jag blir så arg. Hahaha!

Men man får se allt som är positivt iaf.
Idag har jag varit och fikat med Zandra , hennes kille Dennis och hans 2 barn. Medan dom lekte satt vi och drack kaffe och åk kakor. De va jätte skönt att få lite frisk luft och bara sitta och mysa i de fantastiska höst vädret. Jag är en av dom som älskar hösten med alla fina färger och känna att man får bara sätta sig och mysa ihop sig.

  • 39 readers

Likes

Comments

Älskar den här mannen jätte mycket! Pappa till mitt blivande barn och min framtida man. Ibland har vi så otroligt onödiga bråk som små saker som man tycker är så självklart, men på nått sett blir de inte de. Vi kan vara så sjukt omogna men ändå så löser vi allt på de mest logiska sätten.
Igår hade vi en date och åt en fin middag på resturang hermans i Falkenberg. De va så gott men ändå kunde jag inte få i mig allt, inte ena efterrätten vi delade på. De är helt underbart mysigt. Och att få sitta där och bara fnissa och skoja och prata med mannen i mitt liv, lite så där omogna vi kan bli när vi fnissar och skojar med varandra.

  • 38 readers

Likes

Comments