Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min stora tjej har börjat med gåstol & hon älskar de! Dock så måste jag styra in allting som står på tv-bänken då hon börjar sträcka sig efter allting.. men de är så roligt att se henne utvecklas så himla fort..! Är så sjukt stolt som är mamma till denna lilla tjej! 😍
Älskar även bilden jag fick på henne 😂😂mitt lilla troll

Likes

Comments

En helt fantastisk dag med tjejerna & barnen på vallarna igår. Mycket god fika & lek under några timmar, sen va man tyvärr tvungen att gå hem för Ayaás pappa skulle komma... jag orkar inte riktigt varannan dag längre. Jag kan som inte leva som vanligt. Tänk när jag ska börja träffa en ny kille, då ska ju inte hennes pappa ta över mitt liv bara för han vill. (Jag är inte säker på vad han vill.) Känns nästan som att jag inte får träffa någon ny, men de är ju bara en känsla jag har.
Men de känns tråkigt att man inte kan träffa någon bara för man måste sitta hemma på de här sättet. Usch!
Tur jag har mina tjejer ❤️❤️
Men snart vill jag ha någon att dela säng med 😂

Likes

Comments

Nu har vi börjar äta gröt till frukost! Inte mycket då, men testar oss fram & de går väldigt bra. Men idag skulle Ayaá äta med hela ansiktet & kroppen. Haha de sötaste jag har sett på länge!

Likes

Comments

Den trötta dagen på veckan är här & i ligger i soffan & myser. Ayaá har somnat medan jag funderar på om man ska laga lite mat... Söndagar är alltid så långsamma och tröttsamma...
Men man kan ju planera veckan!!
Måndag blir de säkert att åka hem till Zandra som alltid & ett möte 14.15 sen inget mer planerat.
Tisdag ska den här mamman göra sina naglar!! Woop Woop! Vet inte varför men jag känner mig riktigt taggad för de. Måste bara tänka ut hur dom ska se ut så jag blir 100 nöjd.
Nu blir de nog att moppa golvet som jag har tänkt att göra hela veckan men inte blivit av..

Likes

Comments

Varje morgon får man vakna till hur Ayaá ligger & pratar & försöker stoppa , täcket , sina fötter , min hand & mitt hår i munnen samtidigt som hon pratar! Utan henne på morgonen hade jag nog aldrig klivit upp & speciellt inte skrattande!! Vaknar alltid glad bara utav att hon håller på så här. Nu höll hon bara på lite 😂

Likes

Comments

Denna morgon va de som att man vaknade med en dålig känsla! Så typiskt efter mitt inlägg igår! Haha
Men jag börjar tänka på småsaker som egentligen inte är nått problem för mig.
Försökte mata Ayaá med en nappflaska som jag köpte när jag va i Halmstad. De va ju ingen billig flaska om man ska klaga på de, inte för att de är några problem. Man får bara ta de när de handlar om att hitta de bebisen vill ha. Men som jag anade, hon tuggade på & verkligen hatade den. Som allt annat..! Jag försökte få henne att leka med den & de gjorde hon. Då brukar hon stoppa allt i munnen & som jag hade tänkt stoppade hon in den. Men bara tuggade på den... försökte jag ge henne den för att mata henne va de som att hon började kräkas ut den.. utan att spy då, bara de där ljudet.
Suck... de är bara att fortsätta träna.. eller köpa en ny flaska med ett annat material kanske!!? Detta ska testas!!!

Så va de andra saker som man bara suckade åt. Haha! Ayaá fick ta ett morgon-bad som hon älskar. När jag lägger henne i sängen utan kläder för att vädra & de är skönt att vara utan kläder & blöja ibland, så kan ni bara gissa vad hon gjorde. Självklart ska man då passa på att bajsa & kissa i min säng! Hon låg på sin rosa kaninhanduk men de gick ändå igenom.. så typiskt!

Men annars har dagen faktiskt varit väldigt mysig ❤️

Likes

Comments

Nånting som jag kan ligga & tänka på när man ligger hemma i soffan är kroppskomplex. Alla har de! Men nånting som jag verkligen försöker tänka på är saker jag faktiskt är böjd över & då slog de mig!! Efter förlossningen så har jag blivit mer nöjd med min egen kropp.
Jag ROCKAR mina bristningar som sitter lite överallt. Nöjd med mina bröst även om dom hänger mer än innan graviditeten. Min mage passar verkligen i hängig hud efter magen & jag vet om att den kommer dra åt sig mer.
Jag tränar även dagligen för att bli mer nöjd med de jag redan är nöjd med. Självklart finns de dagar då jag verkligen vill krypa under täcket & ligga där i all evighet. Men just idag känner jag mig så sjukt nöjd bara allmänt & vill dela med mig utav mina bra dagar där jag bara är snygg!

Likes

Comments

Idag hoppas vi på ett mirakel! Har köpt en nappflaska (som va jävligt dyr) som ska likna ett bröst mer än en "vanlig" flaska. Så nu hoppas vi på att kunna del amma i slutet av sommaren.
Efter att ha varit i Halmstad så är jag sugen på att flytta till en större stad! Jag kommer inte göra de. Men de kändes så skönt att va nånstans där man inte kände någon. Så dit kommer jag åka oftare. Kanske till Göteborg nån gång och träffa någon.

Likes

Comments