Lilla staden Falkenberg.. super fint väder idag så jag passade på att ta en promenad med Zandra idag. Vi gick hem till henne efter en liten sväng för att äta lunch & amma bebisarna innan Maja skulle komma för vi skulle fortsätta gå.
Vi köpte varsin "to go" kaffe & eftersom de är så fint / super varmt väder kändes de som sommar säger Zandra " oj vad gott de hade vart med en cigg nu!"
Vi alla 3 har ju självklart slutat röka (även Maja fast än hon inte har barn haha) så de vart lite jobbigt.. Då säger jag " Ja tänk att sitta på brofästet med en kall öl , lyssna på musik & ta en cigg!" Man blev ju väldigt sugen..
Jag kunde inte ta en lång promenad med dom då jag & Aya'a skulle till Bvc för att träffa läkaren. (1 månads kontroll , gick jätte bra även om hon va lite hungrig och nyvaken.) Men jag va tvungen att ringa min pappa för jag blev så fruktansvärt sugen! Som tur är så fick pappa mig att tänka på annat. Bästa pappa! Vill inte röka då de skadar andra runt omkring och jag vill verkligen inte skada mitt barn!

Likes

Comments

Igår fick jag en så konstig känsla i kroppen som man kan få ibland.
En sån där känsla som inte alls känns bra.
Man känner sig stressad.
Hjärtat slår för fullt.
Känns som att de är tusen röster i huvudet samtidigt som man inte hör några.
Man vet inte vart man ska ta vägen.

Jag fick en sån känsla igår kväll. Kändes så olustigt när de bara rann över mig från ingenstans och eftersom jag har bebis så måste man försöka att dölja det för henne. (Även om hon är liten men jag tycker att man kan gömma de lite. Monky see, Monky do.) Man kan ju inte strunta i att ta hand om sitt barn bara för man har en dålig känsla i kroppen. Hon kommer alltid vara min prio 1. Samtidigt kändes de så skönt att ta hand om henne för att kunna lägga undan sig själv under den jobbiga stunden.
Hur gör ni när ni får en sån olustig känsla? Har ni barn, hur gör ni då? Men jag är mest nyfiken på hur man gör när man inte har barn. Jag hittade aldrig ett sett att kunna skaka av sig de innan. Hur gör ni? Sjukt nyfiken.


Likes

Comments

Självklart blir de rörigt i huvudet och man får inte ihop saker ibland. Oftast brukar de alltid vara nånting som går mer eller mindre åt helvete. När man har barn kan man inte gå iväg och gåta heller som man vill ibland Hahahha!!
I förrgår innan jag skulle gå till Zandra för att sen gå till mamma gruppen skulle jag byta blöja på Aya'a. Allt går jätte bra dom vanligt och ibland kissar hon eller bajsar på skötbordet. Självklart gör hon de och jag hade glömt att lägga en handduk under för jag skulle göra allt lite snabbt för att sedan gå. Allt rinner ner på golvet. Jag försöker torka upp allt lite snabbt och smidigt. Då bajsar hon också.. (hon har alltså ingen blöja på sig under loppet.) blir lite stressigt för att föröka få ihop allting. Måste snabbt av med hennes nya kläder för att tvätta dom under kranen så dom inte blir förstörda och gula. Vänder mig snabbt som för att tvätta snabbt. Hör en smäll..! Självklart så sparkade hon ner min telefon från skötbordet så hela skärmen spricker. En iPhone 7+.
Tack gode Gud att de inte va hon som lyckades ta sig ner , men självklart va de ju sjukt surt.. haha jaja jag får bara lära mig en läxa utav hela denna händelse! 😩

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag fick de bli en snabb frukost med kaffe och gröt för att mätta ordentligt även om de inte händer så mycket spännande idag. De ända som är nytt idag är att de är första dagen på "unga föräldrar" , en mamma / föräldragrupp för dom som är yngre än 23 och har barn. Jag och Zandra bestämde att gå dit eftersom de är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma. Man måste ha nånting annat att göra istället för att klättra på väggarna hemma och de är alltid kul att träffa nya människor!

Likes

Comments

Tänkte följa strömmen lite! Alla gör en "Get to know me" så jag tänkte nu när man knappt har nånting att skriva om kan göra en också.
Hoppas bara man får med allting också.

🌸 Jag heter Sanna Virding och är 21 år

🌸 3 saker jag är rädd för :
Spindlar
Mörker
Att nånting hemskt ska hända nån i min familj

🌸Någon jag saknar :
Markus
Ante
Mormor
Mina bästavän Arvidsson (hon lever men bor i Vindeln)

🌸 Framtida planer :
Kanske plugga vidare inom sjukvården. Men min plan som jag har för framtiden är iaf att köpa ett hus så min dotter kan leka på din egen gård och få röra sig ditt på en stor yta!

🌸 Jag är uppväxt i en liten dal som heter Häggnäs utanför byn Vindeln (i Västerbotten) som jag sedan bodde i och nu bor jag i Falkenberg

🌸 Jag har en dotter som heter Aya'a och föddes 20/2 2017 så hon är splitterny

🌸 Jag gick fordon i gymnasiet men ska börja studera till undersköterska då jag hellre jobbar med människor

🌸 Jag bryr mig väldigt lätt om andra människor


Sen finns det inget mer intressant om mig , haha!

Likes

Comments

Godmorgon!
I morse när jag vaknade första gången för att amma Aya'a va de jätte fint på himlen. Inga målen och solen va på väg upp så jag tänkte ta en promenad för de va så fint verkligen! Men nu är de molnigt.. men jag kommer ta en promenad sen eftersom de inte blev nån igår när hon kräktes ner hela mig.
Men nu sitter jag och Aya'a i soffan och busar, hon skrattar åt allt idag så nån har vaknat på rätt sida iaf. Haha! Hoppas bara att de håller hela dagen. Hon är inte en gnällig bebis från början, men hon börjar komma in i sina faser så man märker nya beteenden hela tiden. Min lilla tjej börjar bli stor!!

Likes

Comments

När de är lördag vill man ändå göra sig fin även om man inte ska nånstans. Och jag gjorde mig fin och tänkte ta en promenad till antingen mamma & pappa eller bara ta en liten sväng. Innan varje promenad så måste man ju självklart ge barnen mat och när jag sitter och ammar Aya'a så svämmar allt över. Herre j*vlar vad hon spydde ner mig! De va överallt verkligen!
På min bh
Mitt linne
Mina byxor
Mitt hår
Ja till och med mina trosor! Självklart på sig själv också..
Ta en djupt andetag och ta av sig allting och hoppa in i duschen igen. (Med bebisen den här gången.)
Nu sitter vi i soffan och skiter i att gå ut. Jag ska försöka att inte bränna popcornen ikväll när vi ska kolla talang senare efter maten.

Likes

Comments

Fredag!! Även om jag är hemma hela tiden.. men ändå. Freeeedaaaag!!!
De har varit jätte fint väder ute idag även om de har blåst en hel del. Men Zandra & Maja har varit här idag så jag mötte dom och passade på att njuta av de vackra vädret. Skrattat och snackat skit så har vi suttit här och tyckt synd om Salim och bara har lyssnat och skakat på huvudet. Vi har skrattat åt så dumma saker så han frågade om vi hade druckit. Hahaha!
När dom skulle vandra hem följde jag med en liten bit (till Ica som ligger 200 m bort haha) då jag ändå skulle hämta ut ett paket. Så jag fick äntligen mina mjukisar jag har beställt från Wish! Så nu sitter jag och min prinsessa här i soffan och ska bara mysa hela kvällen med popcorn och let's dance.

Bjuder på en bild med min vackra mage ❤️

Likes

Comments