Header

När gubben jobbar kväll och slutar 22 så passa jag på att mysa ner mig i soffan!
Titta på idol med popcorn och bara vara gravid. Haha!

Va hos sjukgymnasten idag och de kändes lite konstigt. Jag va nog den ända som faktiskt pratade i den här gruppen vi va idag.
Och problemet med min rumpa va bara bäckenbenet som jag överansträngde, jag har alltid försökt att träna för att de ska sluta göra ont. Så hon sa att de skulle jag absolut inte göra, jag skulle bara passa på att vara gravid!
Så ska jag även köpa ett bäckenbälte som jag ska använda på jobbet.

Men nu ska jag krypa ner i soffan ännu mer och bara va gravid hahaha !!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blev inringd igår till jobbet från 07-14. Men som alltid när man är där så ringer planeringen och vill ha än där längre. Så de blev att jag jobbare 07-22.. Hade med mig en tjej som skulle gå jämte och kolla, men de gick jätte bra. Gick bättre än vad jag trodde.
Bebisen skulle dessutom sparka i fel tillfällen hela tiden och när jag går långt eller går mycket i trappor som jag gör på jobbet, så får jag så fruktansvärt ont på rumpan!! De är som att jag får träningsvärk i skinkorna. Fick de när jag va några veckor in i graviditeten.

När jag kom hem igår la jag mig i soffan och skrek för eftersom jag får så ont i skinkorna.... Så salim va tvungen att bära mig till sängen så jag eftersom mina ben och rumpa gav upp ,så jag tog mig inte dit själv. Haha!
Jag kanske somnade 23.30. Blev väckt i morse kl 08 för att grannen levde jävel! Lät som att dom skulle riva hela balkongen , att man skår ett järnrör eller nått mot en lyktstolpe.. Planerade hans begravning när jag går där och morrade för mig själv.


Bjuden på en liten bild på mig och "bebisen"
😊💖

Likes

Comments

Jag: jag är så jävla lycklig!! Min bebis är frisk och jag ville veta könet, gissa vad de ska bli! Eller vill du ens veta? Asso du måste gissa!!

En nära släkting: du kommer få en äcklig liten muslim.

"Du fattar att du inte kommer få behålla ditt barn va?"
"*SUCK..* så du valde att behålla de ändå..?"
"Hur fan tänker du? Alla invandrare tar ifrån svenskar deras barn och skickar dom till deras hemland!"


Jag till en annan nära släkting: jag är precis vart på ultraljudet! Jag är så lycklig!!

Släktingen2: *med ett suckande ljud* jaha?


"Är du seriös att skaffa barn med en muslim?"
"Så du är en förtryckt kvinna?"
"Jaha så du kommer få bära slöja och bara sköta hemmet medan han styr över dig?"De här är bara några av sakerna jag får höra utan människor som står mig nära.
Ja jag väntar barn med min pojkvän som är muslim, och inte vilket barn som helat. Min efterlängtade dotter som dessutom är planerad. Jag är älskar min pojkvän och våran blivande familj. Vi kommer få världens finaste lilla familj! 

 Om jag nu hade varit förtryckt eller illa behandlad ;som nu människor som är väldigt dömande påstår, så hade jag väl inte planerat en framtid med honom? Hur kan de kännas okej att kalla en ofödd, oskyldig liten flicka för en äcklig muslim?   Nu är de även så här att våran dotter kommer inte ha nån speciell religon. Och kommer inte vara muslim eller döpt i en kyrka utan våran dotter kommer få välja själv sen när hon är äldre. 

Jag är väldigt irriterad över hur folk och som dessutom står mig nära kan säga såna saker. Människor får ha sina åsikter men snälla behåll dom för sig själv. Och hoppa fan inte på min dotter eller nån i våran lilla familj. 

Likes

Comments

Vart på ultraljud idag och de va hur skönt som helst, även om jag har gjort ett litet innan men nu fick men verkligen se att allt va bra.
Största rädslan va ju att nått skulle vara fel, eller att dom säger nått är dåligt. Men som tur är så va allt jätte fint och de va en sprallig och envis jävel hahaha! Så ville vi veta könet så de är en frisk liten sprallig flicka
❤️💛💚💙💜

Likes

Comments

Igår skulle min lillasyster elin fixa sina fransar så jag följde me fall hon skulle somna.
Vi passade på att äta lunch inne i stan och de va jätte mysigt. Jag beställer en varm macka med en sallad och hon en pasta och lycklig. Slutade med att hon blev mätt på halva och jag åt upp mitt , hennes andra halva och sen blev jag sugen på en kladdkaka..! Kände mig inte alls tjock där men de va gott iaf. Haha!

Likes

Comments

Att må så här illa hela tiden är så sjukt.. Kan liksom vakna på morgonen och känna att "nä idag är ingen bra dag.." Och du vet jag att jag kommer spy minst 2 gånget..
Igår kände jag har livmodern växte så mycket och de gör så sjukt ont..! Om de här gör så fruktansvärt ont så längtar jag inte till förlossningen ! Jo de gör jag.. Redan nu önskar jag att tiden kan gå snabbare så jag kan hålla min älskling
💜

Likes

Comments

I september så får jag se dig igen ❤️
Har vart lite i affärer och drömt och tänkt men vågar inte köpa nånting än! Först ska jag iväg och köpa in massa saker till vårar nya hem som ska inredas och ha sig, sen i december eller i början av januari ska bebis hörnan inredas i sovrummet. Eller så kommer jag få bebis feber och inreda hela hemmet med grejer över allt! Hahaha!!
Men jag har bestämt mig för att ta reda på vilket kön de blir även om jag har drömt och haft känningar att de kommer bli en flicka
💜 men de blir vi säkrare på 15/9!! Längtar !!!

Likes

Comments

Köpt min första mamma klänning och jag är helt förälskad! Fast jag ser lite tjockare ut i de haha.
Jobbade kväll igår och man blir för trött när man har mycket att tänka på och lite att bära. Skulle ha jobbat idag men har vart uppe hela natten och kissat... Urinvägsinfektion och feber hela natten och lite på morgonen. Så nu ligger jag och väntar på att de ska vara över..

Igår innan jobbet försökte jag hinna med att se pappa springa Falkenbergs lopp. Hann se honom lite i herting så vid mål han jag nästan springa ikapp honom! Så jag fick en fin bild på pappa och min farbror innan jag sprang vidare på jobbet.

Likes

Comments

Jag har bristningar från lår till bröst! Som tur är har jag inte fått nånting på magen än. Har inte riktigt gått ut med vad som händer men jag väntar en liten ängel!
Jag kunde inte va lyckligare än vad jag är nu mera. Är i vecka 14 men jag ser hög gravid ut.. Även mamma klappa mig på magen och tycker att jag har en fin form men att jag har fått de väldigt tidigt.
I september får jag veta vad de är för kön och jag vill verkligen veta så jag kan veta vilken färg och sånt. Men skit vad jag ät nervös.. Haha!!

Likes

Comments

Jag och salim va innan idag och spelade lite mini golf så ser jag hur dom rullar ut röda från strandbaden. Paniken kom som en bomb och jag kommer på att balen är idag... Hann spela färdigt och mötte upp Beccas mamma och Anders.
Gud va fina alla va så jag fotade Becca och några till vänner. Men jag orkade inte vara kvar så länge när man bara hade 1% och kissnödig så jag tog lite kort sen gick jag hem!
Och när jag hade varit bakom hotellet ett ganska långt tag så när jag ska gå till min cykel va de fortfarande så sjuuuukt mycket människor som skulle dit!! Omg så jag är sjukt glad att jag inte stod kvar där borta..

Likes

Comments