Nånting som jag kan ligga & tänka på när man ligger hemma i soffan är kroppskomplex. Alla har de! Men nånting som jag verkligen försöker tänka på är saker jag faktiskt är böjd över & då slog de mig!! Efter förlossningen så har jag blivit mer nöjd med min egen kropp.
Jag ROCKAR mina bristningar som sitter lite överallt. Nöjd med mina bröst även om dom hänger mer än innan graviditeten. Min mage passar verkligen i hängig hud efter magen & jag vet om att den kommer dra åt sig mer.
Jag tränar även dagligen för att bli mer nöjd med de jag redan är nöjd med. Självklart finns de dagar då jag verkligen vill krypa under täcket & ligga där i all evighet. Men just idag känner jag mig så sjukt nöjd bara allmänt & vill dela med mig utav mina bra dagar där jag bara är snygg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag hoppas vi på ett mirakel! Har köpt en nappflaska (som va jävligt dyr) som ska likna ett bröst mer än en "vanlig" flaska. Så nu hoppas vi på att kunna del amma i slutet av sommaren.
Efter att ha varit i Halmstad så är jag sugen på att flytta till en större stad! Jag kommer inte göra de. Men de kändes så skönt att va nånstans där man inte kände någon. Så dit kommer jag åka oftare. Kanske till Göteborg nån gång och träffa någon.

Likes

Comments

SUPER ROLIGA DAG/KVÄLL!
En fantastisk midsommar med vänner & familj med lekar, skratt & god mat. Jag va med "ungdomarna" & självklart va Ayaá med mig & de gick jätte bra! De va liksom inte konstigt att jag hade barn & de va en väldigt trevlig stämning i allmänhet. Så är mina vänner som en familj då alla våra familjer umgås , då blir man en ända stor & lycklig familj tillslut.
Längtar redan till nästa år ❤️

Likes

Comments

Att sova som förälder har man ju alltid hört om. Innan jag blev gravid & speciellt när jag blev gravid fick man höra hur man aldrig skulle få sova. Att barnen vaknar & skriker mitt på nätterna, att dom är svåra att natta & man kommer rubba hela sin balans i sömnen. Får även höra nu "hur sover du?" , "hur är hon på nätterna?" , "visst är de tufft på nätterna!?"
Jag har verkligen rubbat min balans. Men inte pågrund utav att jag har barn! Nu i 2 nätter har Ayaá somnat runt 20 tiden med lite mys i soffan & sover hela nätterna. Hon kanske vaknar nån gång runt 05 för att äta, men då ligg-ammar jag henne & halvsover sanatoriet sen sover vi vidare till kanske 09 på förmiddagen.
Mitt ända problem är att jag inte kan komma till ro fortfarande.. jag vet att jag har pratat om de förut. Men jag måste få skriva av mig lite nu 00.18 på natten. Ayaá sover & här ligger jag och stirrar upp i taket.
Jag vet inte varför men de bara blir så... Varje natt! Jag kanske har svårt att sova ensam? Ingen vet! Men jag hoppas att de slutar snart för jag är trött men kommer inte till ron att jag faktiskt somnar.. Men ändå så gör inte de nånting , de är inte svårt att kliva upp på morgonen med Ayaá hur sent jag än somnat & de är jag tacksam för.


Bild för jag känner mig snygg 🦄

Likes

Comments

Idag är vi trötta.. vi har legat i sängen nästan hela förmiddagen. Men Ayaá har hunnit vara med sin pappa & ätit lite mer morotspuré. Lika gott som igår.
Jag gör egen puré till henne då jag kokar morötter & mixar de med bröstmjölk & fryser ner de i iskuber. När jag värmer en kub då hon ska äta värmer jag de över vattenbad & pumpar ner mer bröstmjölk för att de ska bli lite rinnigt. Enklare att äta för en liten❤️
I helgen efter midsommarafton ska jag nog börja göra lite puré utav lite bär. Hon måste få testa olika saker! Nästa gång är tanken att hon ska få testa banan, de är nog de enklaste att ge henne då de är lätt att mosa.

Likes

Comments

Min stora tjej blir 4 hela månader idag❤️
Så vi firar dagen med att testa lite morotspuré & hon älskade de!! Hon stoppar allt i munnen, men hon är extra intresserad av mat. De ser man verkligen när hon smakar på saker & ting, speciellt vatten & nu vet vi mat.
Hon får inte mer då dom inte får äta/smaka mycket så vi satte oss & ammade efter. Så nu sover hon så nöjt min lilla älskling ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna morgon blev vi upp 1 timme tidigare än vad vi brukar då Ayaá somnade lite tidigare igår. Så skönt verkligen! Tyvärr så har jag lite svårt att somna & komma till ro fortfarande så jag somnade inte fören vid 03 tiden... Måste va all denna stress... Vilken tur att jag får vakna med en glad pratande bebis varje morgon! Hur trött man än är så orkar man bara utav att vara med henne & höra henne prata & skratta på mornarna.
Nu ska vi göra oss iordning för att gå & titta på priden. Medan jag äter frukost har Ayaá lite träning på golvet i gymmet. Ser ut som att hon tränar på att krypa!!! Mammas stora tjej ❤️

Likes

Comments

Detta minne man får utav att amma är ju hela makalöst värdelöst! Men blir ju hel paranoid ibland när man ska göra nånting så har man glömt allting!
Idag ska vi på familjerätten och ha ett gemensamt samtal som är behövligt. Jag sitter & ammar i soffan innan jag ska klä på mig & göra oss iordning. Kl 11.28 kollar jag på klockan... SATAN BUSSEN GÅR JU 11.37!! Springer & stressar & låser dörren. När jag har låst inser jag att jag ska inte va där fören kl 13... kan ju ta bussen som får 12.37 ... får tänka positivt att jag iaf är 1 timme före idag...

Likes

Comments

Idag hände 2 ganska stora saker för mig!!
1. Jag fick en liten tid för mig själv idag för första gången! Mamma tog en promenad med Ayaá i barnvagnen idag & hon fick sitta i sittdelen! Hon börjar bli så stor nu...
Men de kändes så konstigt att vara ensam.. nu va dom borta bara i 1 & 1/2 timme då vi fortfarande ammar på heltid så hon kan inte va ifrån mig mer än 3 timmar. Så medan jag hade min"egen tid" så passade jag på att städa & ta en dusch! Haha, man kan som inte göra nånting annat när man är mamma.

2. JAG KOM IN PÅ SKOLAN!!
21 augusti börjar jag studera igen & de känns jävligt skönt! Jag har längtat så längs på att få göra de. Nu kommer jag att studera på distans eftersom Ayaá inte får börja förskola & kommer inte göra fören hon är ca 1 år. Men antingen kommer jag studera & jobba när hon har börjat där eller bara studera för att kunna tillbringa all annan tid med henne! Man pluggar ju inte direkt varje dag, hade vart en annan sak om jag hade gått en annan inrikting & vart i skolan varje dag. Men jag får känns hur de känns när jag börjar.
Känns så skönt att få börja min utbildning till att bli undersköterska.

Trötta tjejen ❤️ hon har börjar träna ansiktet lite, där av hennes skeptiska uttryck 😂😂

Likes

Comments