^ Ha vart inhandla t present sen fixat stund ett  klänning så sen  så har jag fixat saker sen skor studenten kort till en som ta studenten ju .

nu på väg på se lyssna på REDNEX på wild west steakhouse whiooooo ska bli galet skoj

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Hello alla förlåt jag ej haft ork eller skickat här inne har varit strul med mobilen sen med mitt kort  .Men nu hoppas ja de ska bli löst ja de är varmt har vart kanon väder i Halmstad sen vart ute .ha råkat bränna mig men nu är de sol eksem jag har fått inte skoj alls .Men men finns värre saker .ja ha vart ute i min trädgård har en två med trädgård as härligt man kan bara sätta sig å läsa eller spela mobilen eller på DS .

Ja ha ja ha fixat nya utemöbler så den dagen såg ja en fin fågel på city gross i Halmstad hon sa den fick fortsätta med henne in för i bilen va de varmt .den så söt ja fick hålla den klappa den .sen ja fick två extra stolar se av min mamma från eldsberga snällt ju as härligt a sitta på .sen ja skulle in stan så jo då trillar ja .men ingen skada sked i morgon är de morsdag glöm inte det  min andra mamm a är på gick bort för tre år sen så ja ska lämna blomma morgon .sen min andra med ha dag är de Andersberg sdagen med mycket saker som händer där .kram see your later

  • 6 readers

Likes

Comments

Det har vart varmt skönt i helgen sen hade ja fixat trädgården så solat så råkade ja ju bränna mig i ansiktet armarna .de va ej bra ju ? sen va ja hos en vän träffade de på lekplatsen med fika sen så .va vi på bingo kvällen men ingen vinst .så

sen dag måndag bara va ja hemma fixade ordning i trädgården med att sopa rent så sen fixade ja mitt nya balkongen möbler blev as nöjd med det .Nu så ha ja strax lagt mig ska släppa in min katt nu .god natt blir en underbar dag i morgon med i solen ju ska bli över 30 Gr i morgon blir kanske stranden få se eller balkong häng i trädgården .

  • 5 readers

Likes

Comments

Förlåt för ja ej ha skrivit här ha mått dåligt har ångest deluxe sen haft mycket att tänka på men ska bli ändring på detta nu ha skaffat en billig iPhone 4 så äntligen kan ja ta ner appar sånt dag har det vart en underbar dag i solen blir det morgon med ju skönt ju

  • 7 readers

Likes

Comments

Hej skulle vart väg idag men blev inget men ska ner å försöka handlar lite ju sen se om den målaren finns kvar på jätten .antingen förkyld på gång eller allergier inte skoj alls faktiskt .men nu strax äta pizza med en vän .så sen ner till jätten .fixa lite handlar .

  • 10 readers

Likes

Comments

Hej idag har vart en bra dag trotts allt sen har ja dammsugar så sen fixat tvätten sen vart ute cyklat .

Likes

Comments

hallllååååååååå
söndag vart en bra sådan dag .Ja ha vart hemma å tåg det lugnt sen ha sett på springfloden sen the Walking dead är de någon mer som sett den .sen såg jag en sååå bra film men en riktigt sorglig film heter pojken i randig pyjamas om judar .den va så bra .@paulineekstrand för du så den var bra .Kan ja varmt rekommenderar. nu sova 😴😴😴😴😨😨

så nu ska ja sova ny dag om ett åR par timmar hoppas bli soligt med att kunna sitta ute .Ja skall ner till rusta eventuella å fixa solcellslampor sånt ha en bra dag

  • 12 readers

Likes

Comments

förlåt för uppdateringen jag har vart ute på loppis butiks loppis sen var jag hos en kompis .sen .vart de lets Dance på tv fyran .sen jag vart ute på en runda var på ett ju som man pysslat med påsk saker .

påsk afton
Ja har varit en bra påsk afton så gott det kunnat  bli jag var i Halmstad skulle vart med letat påskägg på stan med ja ej hittade ?)!typiskt med ju sen tog ja mig en the på Mac Donalds kollade sväng till men jag hittade ej .

  • 12 readers

Likes

Comments

de är så ha haft svårt komma in blogga ner om så mycket  om ursäkt  .dag vart en lugn dag vart fixat min tvätt fixat .i morgon väg lämna in min bike på lagning .Ja vart arg då ja blev bestulen av mina tvåhundra förra veckan på torsdagen. arg som ett bi va ja jag .Ja strax påsk ju jag vill köpa  ett fint påsk present till mig själv en ljus i en annans .

  • 12 readers

Likes

Comments

måndags tog ja hål i ögonbrynet men igår ha fått sån huvudvärk så det börjar under ögat så gå de upp som knivar någon som vet vad de kan beror på om de är som de säger att de kan komma från hålet eller de är vanlig värk .vill säga de är ej svullet eller så .

  • 19 readers

Likes

Comments