Hej alle sammen. hjertelig velkommen til min blog. lad os lige starte godt ud med 8 facts om mig 🤔

1. Mig jeg er 16 år gammel, jeg fylder år den 25 oktober 2017 :) jeg går på EUX lige nu, men efter sommerferien skal jeg på handelskolen den internationale linje. jeg arbejder i fakta og det har jeg gjort i snart et halvt år. har to små chihuahua som jeg elsker virkelig højt. jeg elsker at føle mig inspireret og være kreativ.

2. jeg HADER at stå tideligt op (hvem gør ikke det) men jeg bliver såden virkelig irriteret og sur over det. det kan virkelig ødelægge min dag hvis jeg skal tideligt op. (drama queen i know)

3) jeg er virkelig følsom som i kan læse er jeg virkelig følsom. jeg tuder over alt. ligefra at vi ikke har mere mælk til at miste nogen. det er ikke såden at jeg græder hver femte minut haha men ja.

4) jeg er afhængig jeg er afhængig af at grine. jeg elsker at grine sammen med mine veninder, om vi så tager ud at spise også bare griner og hygger os sammen i timevis, eller at se en grineren komedie. jeg griner fra jeg står op til jeg går i seng.

5) Jeg HADER at træne som i kan læse hader jeg at træne. hader jeg at svede og føle sig ulækker og svedig, det er ikke lige mig. jeg er også AAAAALT for doven til at tage mig sammen og tage op i fitness world. jeg er fuldt respekt til dem der kan tage op og træne hver dag næsten! men fra min side, No thanks:))

6) jeg elsker selfies ja jeg elsker selfies og snapchat filters så er det sagt. jeg elsker at tage et sødt selfie og redigere det lidt også smide det op på instagram. jeg elskerrrr også at se på andre smukke pigers selfies på instagram eller facebook.

7) Min Mor min verden min mor er virkelig min superhelt. hun er den vigtigste kvinde i mit liv og ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. jeg tror også det er fordi jeg altid har været vant til det altid har været min mor og jeg siden jeg blev født. min far smuttede fra min mor og jeg da jeg blev født. har aldrig nogensinde haft en``far``i mit liv så derfor er min mor bare blevet den vigtiste person i mit liv. jeg har så på den anden side to storesøster men det er flyttet hjemmefra for mange år siden og har børn og det hele nu.

8) Disney channel ja, jeg ser stadig disney channel og hvad så? mit fjernsyn er stort set tændt hele tiden og den er altid på disney channel kanalen, jeg elsker at se deres programmer, især når Hannah Montana kommer på! så er jeg tilbage til da jeg gik i 5. klasse igen! på den anden side er det også skide hyggetligt at se.

Håber i fandt det interesant og håber i vil følge med her på min blog <3

Kyyyyyys Sanne


Likes

Comments

Nouw Magazine