Just i detta nu sitter min moster och hennes man äntligen på flykt ner till Makedonien för att få adoptera! Efter flera års väntan ska dom äntligen få ett litet barn. Är så glad för deras skull, och vet att tjejen som hämtar kommer få det så himla bra!

Likes

Comments

Söta Harry och Ellika kom hit en sväng idag. Gick en runda uppe i skogen och sedan en sväng hem till Anders och Ida för att hälsa på dom. Sedan ålade han runt lite på bordet här hemma innan vi gick ut och kollade på kaninen och lekte lite med Buddha innan dom åkte hem.

Var så länge sedan jag träffade Harry, sist jag såg han var han bara en månad ungefär, och nu är han redan åtta månader.

Likes

Comments

Gud vilket härligt väder det är idag! Tycker det är så otroligt mysigt när det är fint väder och snö ute. Får en känsla av att jag borde vara ute på sjön, grilla, köra fyrhjuling och bara njuta. Men en promenad uppe i skogen med Mamma, Ellika och lilla Harry är inte heller fel!

Likes

Comments

Vill verkligen åka runt världen och se allt. Allt från stora städer till vacker natur, långa sandstränder och varma vågor som slår mot sandstranden, höga berg med gnistrande vit snö och stora vackra städer där du kan lära dig allt om en annan kultur.

Likes

Comments

När jag var i Hudik så köpte jag med mig ett ljus från Yankee Candle med lukten Pink Grapefruit. Tyckte den luktade väldigt fräscht och färgen var även väldigt fin. Så om ni vill ha ett doftljus som sprider en fräsch lätt doft så tycker jag verkligen ni ska  leta en butik med detta ljus!

Likes

Comments

En av mina favoritappar är utan tvekan vsco, och jag tittar väldigt ofta det är roligt att sitta och kolla igenom alla bilder jag redigerat. Även om det bara går tillbaka två år så är det väldigt härligt att gå egenom alla bilder och minnas alla de roliga minnen jag förevigat de senaste två åren.
Så tänkte, varför inte dela med mig av 10 av mina favotit minnen?

Vi börjar 2015, där några väldigt fina vänner hade ordnat en överrsskingsfest för min 18års dag. Blev så paff när jag kom in och alla skrek grattis att jag vände och gick ut igen. Men efter chocken lagt sig så hade jag en av dom bästa kvällarna någonsin.

Sedan har vi en väldigt fin kväll av slutet på våren 2015, där i utkanten av Jörvsö hade fixat ett allmänt event kallat Gläntan där fina lysen, ett öltält och en scen hade satts upp.

Sedan har vi Hudikmarknaden. Tycker det är så mysigt att få runt och känna lukten av brända popcorn, sockervadd och hamburgare och höra ljudet av karusellerna.

När jag faktiskt åkte skidor. Tycker ju det är roligt, men dom senaste åren så har jag åkt skidor max två gånger. Jag som brukar fara till Jarsöbacken varje helg och alla kvällar dom hade öppet förut.

Alla gånger jag hunnit se Tjuvjakt dom senaste åren. Tjuvjakt är verkligen mina favoriter när det kommer till svensk musik.

Klassresan av början av trean. Vi åkte till Stockholm, bodde på hotell och gjorde en massa studiebesök med hjälp av pengarna vi vann för vår tidning om droger.

När jag och Jannika förra sommaren åkte runt hela hudik för att först köpa ballonger och sedan leta reda på hudikkalasbilen för att vinna biljetter till Hudikkalaset.

Hudikkalaset, och alla andra gånger jag har sett fantastiska artister med ännu mer fantastiska vänner.

Veckan i Portugal. Fick uppleva och testa saker jag aldrig testat innan och träffade så många nya människor.

Alla varma sommarkvällar spenderade med så mycket skratt och roliga minnen att jag skulle kunna leva resten av livet på dom.

Likes

Comments

Behöver verkligen fylla på min garderob med lite nytt snart!

Likes

Comments

I morse så klev jag upp vid niotiden, åt frukost och fortsatte lyssna på Harry Potter, som jag började lyssna på för några dagar sedan. Har redan läst böckerna men eftersom jag läste alla förutom den sista på runt två veckor så har jag blandat ihop dom litegrann så tyckte det var bäst att lyssna på dom, för tycker verkligen om Harry Potter. När klockan närmade sig elva så tog jag och Tove bilen till hudik eftersom hon behövde köpa lite nytt smink. Blev att vi köpte lite godis på hemmakväll och en pizza också innan vi åkte hem.

Ikväll så hade jag bara tänkt ta det lungt och kolla på melodifestivalen. Är så otroligt trött så tror inte jag orkar något annat.
Hoppas ni får en fin kväll!

Likes

Comments

Har tänkt gått på ändra Way out West eller summerburst i sommar, och idag släppte alltså WoW att Frank fucking Ocean ska spela där???!! Så det lutar allt mer mot att jag vill dit, plus att Chance the Rapper spelar där också, vilket inte gör det sämre precis.

Likes

Comments