Vad har denna dag erbjudit hittills? Jo, väldigt fint väder, ledighet, cool selfie med pappas gamla solbrillor från the 80s och ett instagram bråk med en rasist, härligt.

Dagen borde även innehålla en dusch, har inte orkar duschat sedan i lördags, livet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I helgen har jag varit med min lillebrors klass på klassresa uppe i Östersund. Jag var en av fyra vuxna som följde med för att ha koll på alla barnen, men eftersom även vi fick vara med på aktiviteterna så kändes det inte speciellt jobbigt eller ansvarsfullt egentligen. Åkte vid halv åtta i går morse, och sedan från elva till åtta var vi på Boda Borg. Fick även spela laser game, och herregud va kul det var, var helt svettig efter. Måste dra ihop ett gäng och dra och spela det, för det var verkligen sååå kul.
Idag klev jag upp vid strax i åtta, åt frukost (hotellfrukost!!!!) och sedan vid tio drog vi till badhuset. Var superkul, men vid ett tiden var alla helt slut och dom bestämde sig för att dom ville åka hem.

Jag själv är också helt slut, känns som om jag ska somna ståendes. Så blir förhoppningsvis en tidig kväll ikväll.

Likes

Comments

Idag kom badkläderna jag och Tove beställde häromveckan, men tyvärr var två av tre för små, så la ut dom på köp och sälj på facebook. Så nu är det bara att ge sig ut att leta efter nya badkläder igen, suck. Dom var så himla fina, så ska försöka hitta något snarlikt iallafall. Så om ni vet någon bra sida med liknande badkläder, hit me up.

Likes

Comments

Ibland kan jag sitta och längta tillbaka till Gran Canaria. Jag hade det såå himla bra där, och mådde så, så bra också. Om jag någonsin får chansen att jobba där igen, att flytta tillbaka, hade jag inte ens övervägt det en sekund.

Att träffa så många öppensinnade och härliga människor med alla slags olika bakgrunder, att träffa så spontana vänner, jag önskar verkligen det var lika lätt här hemma.

Saknar barnen så mycket, saknar att sitta på en varm uteservering på en bar längst stranden, saknar alla sena utekvällar.

Självklart skulle jag samma ihjäl mig efter min familj och alla mina fina vänner, men då är det väl en himla tur att billiga flyg finns?

Likes

Comments

Idag har vädret varit fantastiskt! Strålande sol och över 20 grader, såå härligt!! Låg ute och lyssnade på musik och försökte ta vara på värmen genom att sola, även fast jag avskyr det, haha. Efter middagen hjälpte jag mamma att plantera en kruskbärsbuske innan jag åkte på ljusdal för att käka mjukglass med Sofie. Kom precis hem nu, ska väl inte göra nå speciellt men ska försöka njuta av finvädret.

Likes

Comments

"Have you ever gotten the question whether you are the heartbreaker or the heartbroken one?

When I got that question, the first thought was ‘of course I am the heartbroken one’, because no one have ever come close enough for me to break their heart. And I have thought that for a long time.

But then this boys, with galaxies in his eyes and flowers growing in his mind, asked me if I wanted to go out for some coffee some day, and I told him that sounded wonderful, but unfortunately I do not drink coffee. And maybe a piece of his heart broke right there and then, because we did not talk after that.

And when the boy with the big soft hands tried to comfort me when he found me on the floor of the school toilet, crying so much I barely could breathe, I pulled away, dried my tears with the back of my hand and told him it was not that bad. Before that I did not know just how open and vulnerable a face could look, and maybe his heart was just as vulnerable, because we never spoke again.

And when my best friend told me I was the only one he had ever felt like this for. That he loved me, I brushed it off like it was nothing. I told him that no one could possible love me because I am too broken for anyone to ever love me. And I honestly think I shattered his heart into tiny, tiny pieces, because we have not talked since.

So maybe I am not the heartbroken one, maybe I am the one who break hearts because I am too afraid to let people close?"

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget på väg hem ifrån Valbo med Manija och Taban. Var där på vårens personalmöte. Träffade några av säljarna där, som för övrigt var hur trevliga och roliga som helst.

Klev upp i morse vid halv sju, duschade och klädde på mig innan jag som vanligt fick springa för att hinna med bussen. Kom till Gävle vid tio tiden och tog sedan bussen ut till Valbo. Gick runt och kollade i alla affärer innan mötet drog igång. Sedan höll det på fram till strax i sex då vi ännu en gång stressade till bussen, köpte Subway och höll på att missa tåget på köpet. Men som tur var så hann vi med det och slapp vänta till nio tiden för nästa tåg, så nu sitter vi på väg hem till Ljusdal igen.

Likes

Comments

Något jag håller väldigt nära hjärta är att skriva. Inte bara här på bloggen, om vardag och saker jag tycker är värt att tipsa om, utan jag tycker väldigt mycket om att skriva både fiktiva berättelser eller korta dikter kanske man skulle kunna kalla dom. Har en hel liten bok här bredvid min kudde fylld med både tankar och känslor som jag egentligen aldrig hade tänkt visa för någon. Men efter ett litet tag av funderande har jag kommit fram till att jag själv skulle tycka att det faktiskt skulle vara lite roligt att lägga upp lite av det jag skrivit. Brukar inte prata om det särskilt ofta, eller alls, att jag faktiskt skulle vilja skriva åtminstone en bok. Och varför inte börja smått med att posta några av mina texter?


Likes

Comments

Denna serie är så otroligt viktig, banbrytande och tar upp så många problem som finns att diskutera om rasism. Det som är så otroligt med denna serie är att den är både skriven och regisserad av en svart man vid namn Justin Simien. Tycker verkligen ni som inte ännu har börjat sett denna serie borde ta sig tiden att faktiskt titta på den. Har endast hunnit sett tre avsnitt, men kommer plöja denna serie innan veckans slut kan jag lova er.

Likes

Comments