Idag tog jag, Linn och min lillasyster en tripp till Dalarna, åt på Ikea och jag hoppade i blått vatten.
Himla bra dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter jobbet idag så åkte jag hem, bytte tröja, så direkt till Fäla. Jag, Jannika och Olina fixade hemmagjorda kebabrullar och satt efter det ute på Olinas altan och pratade och skrattade i flera timmar. Så mysigt <33

Likes

Comments

Har verkligen börjat försöka ta mer bilder, vilket alltid brukar hålla ett tag, sen glömmer jag bort det och så slutar det med att jag har en bild på min frysta jobblunch typ :// Men har iallafall haft en supermysig kväll och imorgon är det äntligen freeeedag!!

Likes

Comments

Så var Hudikkalaset över för i år också. Lite synd att det inte var mer artister jag verkligen ville se, men utöver det så får denna helg 10/10 kalaspoäng.

I fredags spelade Hov1 och Naus. Försökte få en snygg inspobild på Hov1, men var rätt svårt att ens stå på benen då alla armbågade och knuffades som om livet hängde på det. Därav den otroligt suddiga bilden. Plus att det ösregnar fram till ett tiden. Sen spelade Naus och det var så himla mysigt. Önskar ni kunde varit där när dom spelade Hungry hearts, magiskt.
Kom hem vid tretiden och hoppade direkt i säng då jag skulle upp och jobba klockan nio.

I går så jobbade jag till halv fyra, skyndade mig hem för att duscha, sminka mig, packa ner allt jag skulle ha med och till sist äta middag innan jag åkte ner på ljusdal igen för att ta bussen till hudik. Kom fram vid strax i sju och då gick jag och Linn först till Jannikas lägenhet eftersom hon hade bilen där. Sen åkte vi till "campingen" som var alldeles nedanför berget där Hudikkalaset håller till för att vara med Ebba och My eftersom dom hade en husvagn där. Efter en stund kom även Carro och runt halv tio tiden började vi gå upp till området eftersom Veronica skulle spela klockan tio. Hade en asrolig kväll som såklart avslutades med Engmans. Gick sedan till bussen och kan lova att jag nog aldrig haft så ont i fötterna. Men 100% värt det. Var hemma vid strax i fyra då pappa hämtade mig. Somnade på ca en halv sekund, var så otroligt trött. Vill även tipsa alla om Bailies drycken på andra bilden, den var verkligen hur god som helst.

Likes

Comments