Hvor skal jeg begynne? Ååå så fint år jeg har hatt hittil! Jeg er så utrolig glad for at jeg kom inn i forsvaret. Det har forandret meg som person og jeg har fått så mye bra ut av å være der. Rekrutten var to spennende måneder. Man lærer så utrolig mye og får gjort mye forskjellig.

Som nevnt i et tidligere innlegg, så har jeg vært så heldig å få stilling som hunderøkter i sjøforsvaret. Det er virkelig en fantastisk stilling. Det er mye jobb, men det er så fint å kunne jobbe med hunder. Nå har jeg vært i førstegangstjenesen i ni av tolv måneder og tiden har gått så utrolig fort! Jeg har ikke lyst til at dette året skal ta slutt, for det har hittil vært helt perfekt. Jeg har lært så utrolig mye om meg selv. Jeg har utfordret meg og klart ting jeg aldri trodde jeg skulle klare. For en mestringsfølelse! Jeg har fått venner for livet og jeg har virkelig utviklet meg som person. Skulle du tvile angående førstegangstjenesten, ikke tvil. Det et uforglemmelig år du kan være stolt av. Det er i hvert fall jeg.

For å bli hunderøkter så må du gjennom et to ukers kurs som både er hardt fysisk og psykisk. Det er mye løping og mye du må kunne til eksamen. Når du er ferdig utdannet hunderøkter blir dere delt inn i to lag; Alfa og Bravo. Da kommer du på lag med kontigenten som kom inn i forsvaret et halvt år tidligere. Som hunderøkter på Forsvarets Hundeskole så får alle tildelt en stillig som gir deg ansvar som bare er ditt. Jeg var heldig og fikk stilling som veterinær assistent, hvor jeg assisterer veterinæren på hundeskolen. Jeg får vært med på så mye spennende! Her kan dere se den fantastiske gjengen jeg jobber med hver dag.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

SMINKE & SKJØNNHET

Noe av det beste jeg vet med høsten, er alle de fine fargene. Fargene på bladene som faller på bakken, fargene på klærne og ikke minst alle de fine høstfargene du kan finne av neglelakker. Jeg virkelig elsker høsten. I dag tok jeg en titt i neglelakkskuffen min og fant frem den fineste neglelakken jeg eier. Nemlig Zoya sin COCO. Den er så fin å bruke på høsten og passer til det meste. På en kjølig dag som det har vært i dag, er det godt å kunne sitte inne, tulla inn i et teppe med et interiørblad, litt kaffe og en fin neglelakk.

Likes

Comments

OPPLEVELSER

Da var jeg ferdig med 8 ukers rekruttperiode. Det har vært en utrolig spennende, hard og lærerik tid. I går sa jeg hade til troppen min, og dro hjem for min første langperm. Jeg kjenner at det er utrolig deilig å kunne være hjemme så lenge før jeg skal videre til nytt tjenestested, men det er veldig trist at jeg ikke kommer til å se troppen min igjen. Jeg kommer selvfølgelig til å se noen av de, da vi har blitt gode venner.

De fine jentene jeg delte lugar med.

Underveis i rekruttperioden søker man på stilling som du skal ha resten av førstegangstjenesten. Utenom den vanlige ønskelisten, kunne man i tillegg søke på spesialintervju som kommer som førstevalget ditt. Da søkte jeg på hunderøkter, noe som passer helt perfekt for meg som ønsker å bli veterinær. Opptaket til å bli hunderøkter bestod av et sekkeløp og et intervju. Sekkeløp vil si 7000 meter med sekk på 11kg på under 45 minutter. Det klarte jeg og intervjuet gikk også bra, så jeg var så utrolig heldig og fikk stilling som hunderøkter! Jeg kan jobbe med det jeg elsker resten av året og jeg er så utrolig glad!!

Likes

Comments

SMINKE & SKJØNNHET

Da var det endelig nyttårsaften og jeg har vært en tur hos flinkeste lærlingen, Linda på Beautyjunkie! Jeg elsker kombinajsonen av matt og glatt lakk og de små stenene. Jeg vil virkelig anbefale denne salongen! Den ligger i Asker sentrum.

Du kan betille time her!

Likes

Comments

Da var eksamen overstått og jeg kan endelig ta en pust i bakken. Ikke at jeg har hatt det så utrolig slitsomt og lest mye, men eksamen er en bekymring som henger over skuldrene konstant til den er over. Det er utrolig deilig å være ferdig, for nå kan jeg endelig gjøre det jeg har ventet på lenge. Jeg kan glede meg ordentlig til jul!

Jeg har scrollet nedover Pinterest en stund innenfor kategorien "christmas" og jeg kjenner at jeg ikke klarer å vente. Jeg føler meg som et lite barn.

Likes

Comments

OUTFITS
Hei fine dere! Da har jeg endelig fått tid og energi til en liten update her. Denne uken har gått til mye jobb og lesing til eksamen.

I skrivende stund sitter jeg på den fantastiske hytta til Esra i Trysil og nyter roen med Esra, såklart, og kjærestene våre. Det er så utrolig deilig å dra fra alle bekymringer og tanker og bare slappe helt av. Kjenner at det var akkurat det jeg trengte nå. Frisk luft, godt selskap og masse god mat.

God helg!
  • Skrevet i : OUTFITS

Likes

Comments

SMINKE & SKJØNNHET
... of nude

Man kan aldri få nok av øyenskygge. Eller i hvert fall ikke jeg! Jeg elsker å prøve ut forskjellige fargekombinasjoner og eksperimentere litt. Disse palettene har vel og merke ikke så mange farger og er ganske like, men nudes er så utrolig fint! Når jeg så disse på Makeup Mekka måtte jeg klikke de hjem med en gang.

Alle fargene er så fine!! Enig?

Likes

Comments

HVERDAG

Hei fine dere! Dette er virkelig den beste dagen i uken. Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, så er søndag en helligdag for meg. I går var hele familien hjemme hos mamma og pappa for å feire broren min sin 25-årsdag. I dag har dagen gått til lang og god frokost, tur, te og fyr i peisen. Og på bare to dager har det kommet 36 cm med snø - det er helt vanvittig!

Her er litt bilder fra dagen:

Ha en fin kveld!

Likes

Comments

TIPS

Heihei! Jeg virkelig elsker chokers, men det er ikke alltid jeg finner det jeg leter etter i butikkene. Så hvorfor ikke bare lage det selv? Du kan få opptil ti chokers for prisen av en.

Jeg tok en tur til min egen jobb, Søstrene Grene, og hamstret silkebånd og skinnsnorer i flere farger og tykkelser. Dette kostet meg kanskje en hundrelapp!

Når du har funnet materialet du ønsker er det bare å klippe båndet i ønsket lenge og knyte det rundt halsen, enkelt og greit. Om du har noen smykkeanheng du er glad i - putt det på! Som på bildet under, der jeg bruker det avhenget jeg liker aller best.

Enkelt, billig og super fint. Og ikke minst - du får det akkurat som du vil ha det!

  • Skrevet i : TIPS

Likes

Comments

TIPS

I dag dalte de første snøfnuggene. Det betyr bare én ting - snart jul! Er det noe jeg elsker utrolig høyt så er det jul. Gavehandel, julelys, julekaker, familie, god mat - you name it. Jeg elsker ALT ved julen. Til og med snøen! At det snødde i dag, gjorde dagen min 10 ganger bedre, selvom den var ganske så bra fra før.

En annen ting som gleder meg utrolig mye, er å få pakke i posten. Ah, jeg bare elsker det! Denne gangen hadde jeg bestilt meg et par sko fra Nelly og jeg digger de!


Jeg bare elsker de runde, stilige hælene og de spisse tuppene! De er rålekre. Jeg gleder meg til å begynne å bruke de. Du kan finne de her .

Ha en fin kveld!
  • Skrevet i : TIPS

Likes

Comments