OUTFITS

Da fikk jeg endelig litt tid til å blogge igjen. Denne uken har jeg mye på agendaen - alle ukedager går til jobb og lesing til eksamen, men helgen skal jeg bruke til å feire min kjære Patrick som har bursdag på lørdag. Det gleder jeg meg veldig til!

Her er dagens antrekk: 

Skjørt av deilig varm ull og topp av tynt og litt for kalt stoff.  

Likes

Comments

OUTFITS
IT ONLY GETS BETTER WITH AGE

Jeg har lagt min elsk på denne jakken. Den var en gang min far sin og jeg var den heldige som fikk kapret den, da pappa ikke hadde bruk for den lenger. Denne jakken går i generasjoner, da pappa skaffet seg denne som ung. Jeg skal ta godt vare på den.

Likes

Comments

TANKER OG FØLELSER
Orker ikke tenke.
Orker ikke føle.
Orker ikke analysere og vurdere.
Vil bare distansere meg selv fra alt.
Ligge stille.
Forstyrret av tv-summing og ingen mulighet til å høre meg selv tenke.

Vil ikke tenke.
Rydder rom.
Tiden går.
Tankene er på noe annet.

Vil bare vite.
Vil så gjerne vite.
Men vil ikke spørre.
Vil ikke høre.
Orker ikke høre på det, det som for meg ikke er en forsikring.
Det som for meg bare er en rekke ord plassert etter hverandre med passende melodi.
For meg er ikke det lengre godt nok.
For meg er det brukt opp.

Jeg trenger trygghet.
Tillit.
Håp.
Kjærlighet...

Kjærlighet.
Er ikke det fryktelig ironisk?
Du har den, glipper den, karver etter den, får den, glipper den igjen...

For hva faen er kjærlighet?
Er det oppmerksomhet?
ærlighet?
trofasthet?
håp?
ofring?
tårer?
krangling?
stillhet?
sorg?
løgner og mistillit?

Når har man kjærlighet?
Og hvordan vet man at man har det?

Forelskelse er greit nok.
Den kjenner man.
Føler man.
Den trenger ikke engang å være gjensidig.
Men kjærlighet.
Den er gjensidig.
Og hvis noen forteller deg at det ikke er det.
Er det da kjærlighet?
Hvordan skal man vite det?
Hvis kjærlighet består av ærlighet og trofasthet, men begge mangler.
Er det da kjærlighet,
eller forelskelse?

Jeg er helt tom.
Orker ikke gråte.
Men gjør det likevel.
____________________________

Dette er skrevet av bestevenninnen min, Sara. Jeg får nesten tårer i øynene av å lese det, hun er så utrolig flink til å skrive og sette ord på ting. Da jeg leste dette følte jeg for å poste det på bloggen. Det ligger så mange følelser i denne teksten. Følelser som jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. 

Likes

Comments

OPPLEVELSER
Ella 1 år!

I dag har Patrick og jeg vært i bursdagsselskap og feiret vår skjønneste niese, Ella. Hun har fyllt sitt første år og det måtte selvfølgelig feires! Vi ble servert god mat og fantastisk gode kaker. Og Celine, min svigersøster, hadde pyntet så fint! Ordentlig jentebursdag!

Resten av kvelden går til å ligge i sofaen med en god serie på tven og fyr i peisen. Rett og slett ta livet helt med ro. Det er ganske deilig i blant.
Hva er deres planer for kvelden?

Likes

Comments

HVERDAG, OUTFITS
I'm ready for the weekend

¡Hola! Da har helgen endelig kommet og den skal nytes til det fulleste! I kveld skal kjæresten min, Patrick, og jeg ha en skikkelig datenight. I skrivende stund gjør vi oss klare til restaurantbesøk og etter det går turen videre til Colosseum. Vi skal nemlig se Kongens nei, noe jeg gleder meg veldig til.

​God helg, fine!

Likes

Comments

OUTFITS

Jeg har kjøpt meg en ny kjole! Og denne gir meg alt jeg liker ved et festantrekk. Den er svart, føler at det er en ren farge som gjør det enklere å pynte med andre detaljer. Skjørt og topp i ett. Jeg har alltid likt matchende sett, og denne kjolen har en glippe midt på magen så det ser ut som to separate deler. Off-shoulder. Det er bare så klassisk og fint. Og på toppen av det hele - chocker. Vi vet alle at chocker er en populær trend og jeg digger den!

Likes

Comments

HVERDAG

Hei, fine! Etter en lang dag og en varm dusj har jeg endelig fått slått meg til ro. Cappuccino i favorittkoppen min, tøfler og tente lys gjør helt klart denne kalde høstkvelden litt varmere. I dag kjøpte jeg med disse telysholderene fra Søstrene Grene, og de er så utrolig fine til denne årstiden! Lyset stråler så fint, åh elsker de!

Likes

Comments

HVERDAG, OUTFITS

Da har jeg endelig kommet hjem etter en lang dag. Jeg har vært på jobb og deretter tatt en løpetur med søsteren min. Det var så utrolig deilig å komme igang igjen etter en lang periode uten trening - har vært litt dårlig på den fronten i det siste.. Over til noe helt annet - jeg må bare si hvor høyt jeg elsker høstens farger. Spesielt grått og burgunder. De to fargene står så utrolig godt sammen! Og med et lite smykke i gull synes jeg fargekombinasjonen blir komplett!

Just dancing with my hand

Likes

Comments

HVERDAG

I går dro Sara og jeg i en bursdag til en av våre beste venninner, Rebekka. Hun fylte nemlig 18 år og det måtte selvfølgelig feires! Vi koste oss utrolig mye og det var veldig koselig å møte Rebekka igjen da det er veldig lenge siden sist...


Sara og meg - og JA, jeg har flyttet inn i denne deilige jakka! Den passer perfekt til alle anledninger.

Resten av helgen tilbringer kjæresten og jeg hos svigermor med resten av hans familie. Dagen i dag har gått til tur i det deilige og kalde høstværet og et café besøk på en av de lokale cafeene. I kveld skal vi spise Raclette, som er noe av det beste jeg vet, og ha en skikkelig spillkveld. Det kan ikke bli bedre enn det.

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

OPPLEVELSER
A FICTION

Heihei! Kvelden i går ble veldig bra. God musikk, hvit sangria og mye spennende og fascinerende kunstverk.

Da vi ankom skranken etter en evig lang kø, meldte vi oss inn i medlemskapet deres og fikk med dette nettet på kjøpet! Jeg digger det, og det beste er at det er av ordentlig tjukt stoff som vil si god kvalitet.

Hollywood-posteren kjøpte jeg før vi dro og jeg gleder meg utrolig mye til å henge den opp over senga mi og vise dere den ordentlig.

Vi snakkes senere!

Likes

Comments