OPPLEVELSER

Da var jeg ferdig med 8 ukers rekruttperiode. Det har vært en utrolig spennende, hard og lærerik tid. I går sa jeg hade til troppen min, og dro hjem for min første langperm. Jeg kjenner at det er utrolig deilig å kunne være hjemme så lenge før jeg skal videre til nytt tjenestested, men det er veldig trist at jeg ikke kommer til å se troppen min igjen. Jeg kommer selvfølgelig til å se noen av de, da vi har blitt gode venner.

De fine jentene jeg delte lugar med.

Underveis i rekruttperioden søker man på stilling som du skal ha resten av førstegangstjenesten. Utenom den vanlige ønskelisten, kunne man i tillegg søke på spesialintervju som kommer som førstevalget ditt. Da søkte jeg på hunderøkter, noe som passer helt perfekt for meg som ønsker å bli veterinær. Opptaket til å bli hunderøkter bestod av et sekkeløp og et intervju. Sekkeløp vil si 7000 meter med sekk på 11kg på under 45 minutter. Det klarte jeg og intervjuet gikk også bra, så jeg var så utrolig heldig og fikk stilling som hunderøkter! Jeg kan jobbe med det jeg elsker resten av året og jeg er så utrolig glad!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

SMINKE & SKJØNNHET

Da var det endelig nyttårsaften og jeg har vært en tur hos flinkeste lærlingen, Linda på Beautyjunkie! Jeg elsker kombinajsonen av matt og glatt lakk og de små stenene. Jeg vil virkelig anbefale denne salongen! Den ligger i Asker sentrum.

Du kan betille time her!

Likes

Comments

Da var eksamen overstått og jeg kan endelig ta en pust i bakken. Ikke at jeg har hatt det så utrolig slitsomt og lest mye, men eksamen er en bekymring som henger over skuldrene konstant til den er over. Det er utrolig deilig å være ferdig, for nå kan jeg endelig gjøre det jeg har ventet på lenge. Jeg kan glede meg ordentlig til jul!

Jeg har scrollet nedover Pinterest en stund innenfor kategorien "christmas" og jeg kjenner at jeg ikke klarer å vente. Jeg føler meg som et lite barn.

Likes

Comments

OUTFITS
Hei fine dere! Da har jeg endelig fått tid og energi til en liten update her. Denne uken har gått til mye jobb og lesing til eksamen.

I skrivende stund sitter jeg på den fantastiske hytta til Esra i Trysil og nyter roen med Esra, såklart, og kjærestene våre. Det er så utrolig deilig å dra fra alle bekymringer og tanker og bare slappe helt av. Kjenner at det var akkurat det jeg trengte nå. Frisk luft, godt selskap og masse god mat.

God helg!
  • Skrevet i: OUTFITS

Likes

Comments

SMINKE & SKJØNNHET
... of nude

Man kan aldri få nok av øyenskygge. Eller i hvert fall ikke jeg! Jeg elsker å prøve ut forskjellige fargekombinasjoner og eksperimentere litt. Disse palettene har vel og merke ikke så mange farger og er ganske like, men nudes er så utrolig fint! Når jeg så disse på Makeup Mekka måtte jeg klikke de hjem med en gang.

Alle fargene er så fine!! Enig?

Likes

Comments

HVERDAG

Hei fine dere! Dette er virkelig den beste dagen i uken. Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, så er søndag en helligdag for meg. I går var hele familien hjemme hos mamma og pappa for å feire broren min sin 25-årsdag. I dag har dagen gått til lang og god frokost, tur, te og fyr i peisen. Og på bare to dager har det kommet 36 cm med snø - det er helt vanvittig!

Her er litt bilder fra dagen:

Ha en fin kveld!

Likes

Comments

TIPS

Heihei! Jeg virkelig elsker chokers, men det er ikke alltid jeg finner det jeg leter etter i butikkene. Så hvorfor ikke bare lage det selv? Du kan få opptil ti chokers for prisen av en.

Jeg tok en tur til min egen jobb, Søstrene Grene, og hamstret silkebånd og skinnsnorer i flere farger og tykkelser. Dette kostet meg kanskje en hundrelapp!

Når du har funnet materialet du ønsker er det bare å klippe båndet i ønsket lenge og knyte det rundt halsen, enkelt og greit. Om du har noen smykkeanheng du er glad i - putt det på! Som på bildet under, der jeg bruker det avhenget jeg liker aller best.

Enkelt, billig og super fint. Og ikke minst - du får det akkurat som du vil ha det!

  • Skrevet i: TIPS

Likes

Comments

TIPS

I dag dalte de første snøfnuggene. Det betyr bare én ting - snart jul! Er det noe jeg elsker utrolig høyt så er det jul. Gavehandel, julelys, julekaker, familie, god mat - you name it. Jeg elsker ALT ved julen. Til og med snøen! At det snødde i dag, gjorde dagen min 10 ganger bedre, selvom den var ganske så bra fra før.

En annen ting som gleder meg utrolig mye, er å få pakke i posten. Ah, jeg bare elsker det! Denne gangen hadde jeg bestilt meg et par sko fra Nelly og jeg digger de!


Jeg bare elsker de runde, stilige hælene og de spisse tuppene! De er rålekre. Jeg gleder meg til å begynne å bruke de. Du kan finne de her .

Ha en fin kveld!
  • Skrevet i: TIPS

Likes

Comments

OPPLEVELSER
New York
Siem Reap, Kambodsja
Hanoi, Vietnam
Cuzco, Peru
Hong Kong, Kina
Honolulu, Hawaii
Praha, Tsjekkia
Reykjavik, Island 
Paris, Frankrike
Eze, Frankrike

Har dere noen anbefalinger, legg gjerne ved en kommentar. Tar imot med glede!

Likes

Comments

Siden det er nye som titter innom bloggen min, så tenkte jeg å ta en aldri så liten "10 om meg" slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg som person.

Bestemt
Har jeg først bestemt meg for noe så blir jeg helt opphengt i det og har vanskelig for å endre plan.

Tidsoptimist
Dette ble jeg altså døpt i russetiden. Jeg har til vane å tro at jeg har veldig mye bedre tid enn det jeg egentlig har. De som kjenner meg aller best gir meg gjerne et litt tidligere tidspunkt, slik at jeg møter opp til det egentlige tidspunktet.

Perfeksjonist
Jeg elsker å holde på med ting til de blir perfekte. Rommet mitt, for eksempel, er et evigvarende prosjekt som jeg alltid jobber med, og som jeg alltid mener kan bli bedre.

Trofast
Jeg holder alltid på hemmeligheter og er en person du kan stole på.

Familiekjær
Et av høydepunktene i løpet av måneden er å komme hjem på familiemiddag - det er noe av det beste jeg vet!


Naturlig blond
Dette er utrolig merkelig, men jeg har hele livet vært blond bortsett fra en liten flekk i bakhodet der jeg har helt mørkt hår. Noe jeg har hatt hele livet.

Planlegger
Jeg planlegger det jeg interesserer meg aller mest for til hver minste lille detalj. Snakker stadig vekk om hvordan jeg skal fikse på rommet mitt, og lager skisser av hvordan jeg vil ha bildene mine hengende på veggen. Tatoveringen min har jeg også sittet og planlagt i mange timer og jeg tegnet den omtrent tusen ganger før jeg faktisk tok den.

Søndag er hellig
Det verste jeg vet, generelt, er å sove bort mye av dagen. Å gjøre det på en søndag gjør det enda verre. Det kan virkelig ødelegge hele dagen min. Jeg blir så utrolig lei meg om jeg ikke får maksimalt ut av søndagen min for den er virkelig hellig for meg!

Hukommelse som en gullfisk
Yes, det er faktisk helt sant. Jeg kan snakke i telefon - legge på - ikke huske hva personen sa. Det er helt vanvittig. Og om jeg kommer på en ting jeg kan gjøre i et annet rom, har jeg glemt det innen jeg har ankommet rommet.

Jeg skal i militæret
Jeg skal inn i Sjøforsvaret og håper virkelig på at det kan bli et bra år. Jeg gru/gleder meg.

Likes

Comments