Den siste måneden har veldig mye forandret seg. Noe er godt og noe er vondt, og den siste tiden har det vært veldig delt. En del krangling med venner, kjærlighet, sjalusi og ikke minst drama. Den siste tiden har jeg tenkt veldig mye på Stryn og kor mye jeg gleder meg til å komme meg bort fra alt sammen. Jeg har faktisk fått leiligheten, og gleder meg veldig til å flytte inn. En del av tingene mine er kommet inn men fortsatt er det mye som enda ikke er på plass enda så det blir spene å sjå hvordan alt blir. Kjem bilder av mitt nye sted når jeg har kommet meg på plass der inne.

Kjærlighet trodde jeg ikke skulle skje i år, men det skjedde. Om jeg ikke hadde lastet ned tinder den kvelden jeg gjorde (i fulla) hadde jeg faktisk aldri møtt kjæresten min. En helt vanlig fyr, og jeg ikke husker jeg tok lika på, og møtte etter 1 måned med prating. Og etter 2 uker siden sist møttes vi igjen, og etter det har det bare utviklet seg. En person jeg savner, når han ikke er hos meg, og en person jeg faktisk snakker mest med. Og kan bare si jeg gleder meg veldig til hver gang jeg ser han igjen.

Krangling, sjalusi og drama henger så å si sammen, og det er faktisk blitt så mye at jeg har mistet venner på grunn av det. (Eget innlegg kommer) Og det har gått veldig mye inn på meg ettersom vennene mine har vært sjalu at jeg har fått kjæreste og ikke de. Jeg har faktisk blitt ferdig i jobben min som støttekontakt, var trist med min siste dag, men kan bare si at det var en opplevelse og ha den personen som jeg hadde, og har ikke hatt det så gøy på en jobb før. Så jobben har gitt meg et annet syn på menneske.

Bloggen har ikke vært min sterkeste side, og er har sittet foran pc-en men har aldri funnet ut hva jeg skulle blogge om. Så derfor prøver jeg å skrive blogg innlegg på word før jeg finner ut at kanskje jeg skal poste dette innlegget, slik at jeg kan fikse litt på det, slik at jeg veit hvordan det skal være, og ikke mist skrive innlegg som kanskje er tøffe for meg, som jeg kanskje venter med å poste til jeg er klar for det. Men jeg skal prøve å bli flinkere å blogge, og vertfall når jeg har mye tanker og det jeg vil dele med dere. Men nå skal jeg faktisk ut en tur kjøpe noe jeg trenger melding mye, kan prøve å poste noe om det senere i dag om jeg husker det.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag våknet jeg til verdens verste form, og det er noe jeg aldri er etter å ha drukket, men denne gangen skal jeg ærlig innrømme at jeg var fyllesyk noe som var både godt å jævlig. Å våkne opp i sengen hos Ann Helen etter å spy i halv 5 tiden at det plutselig kom noen venner av oss på døren, noe som var positivt for da fikk jeg faktisk det opp, noe jeg gikk å prøvde i 2 timer. For å si det slik dette er første gang jeg har vært fyllesyk, og synes det ikke har vært så jævlig, bare litt for lite søvn.

Jeg lovde faktisk meg selv at jeg skulle bli flinkere til å blogge, men det har vært litt vanskelig ettersom jeg er mitt i pakkingen av ting jeg skal ha med meg når jeg flytter til Stryn om noen uker. Så det er mye fokus å finne alt jeg skal ha med, og hva som skal være igjen her hjemme i Florø, for alt tar jeg ikke med ettersom der jeg skal leie er det møbler så tar jeg faktisk med meg to møbler innover, så blir det mer klær og glass osv.

Så nå skal jeg stelle meg og snakke litt med kjæresten før jeg finner sengen og tar kvelden for i dag. Så jeg skal prøve å blogge litt i morgen.

Likes

Comments

På torsdag sist uke gikk jeg for et innkjøp jeg har hatt lyst på lenge, og siden det var på tilbud kunne jeg like godt kjøpe det. Jeg gikk inn på vita sammen med Ann Helen og kjøpte Veet Sensitive Precision Beauty Styler, som jeg har hørt så mye godt snakk om. Jeg har siklet så lenge på den, og tenkte derfor nå kjøper jeg den, og jeg har allerede testet den og er stor fornøyd med den, tror det beste kjøpet på lenge. Og den er perfekt å ta med på reisen om du skal ut å reise sammen med familie, venner eller kjæresten.

Det du får med i pakken er:

Fjeset: 2 Sided trimming head: 16 mm and 6 mm for optimal eyebrown shaping, 2 and 3 mm comb attachment to uniform hair lenght, and styler cap.
Kropp: Bikini head 22 mm, comb attacment to uniform hair to 4 different lengths.

Andre deler: Heads cleaning brush, beauty pouch to take it with you anywhere.

Pluss batteri.

Jeg har enda ikke prøvd til fjeset, og det er vel på grunn jeg er redd for at de skal fjerne bryna mine helt, så kommer nok til å prøve det da, men resten er en stor favoritt i hjemmet, og gleder meg til å bruke denne mer.

Likes

Comments

Første innlegget på 1 mnd, og det føles å ha lagt bloggen til side, men det har vore nødvendig. Jeg kan innrømme at jeg har vore syk, psykisk syk, og vært veldig langt nede. Etter russetiden og ikke minst etter drama med venner orket jeg ikke mer. Jeg hadde en tøff periode der jeg sleit veldig med å sove, var ikke meg selv i det hele tatt. Læreren tok meg ut fra timen på grunn jeg var så sliten og alt dette kom jo opp i eksamen tidene. Jeg var redd for å ikke bestå eksamen, men takk gud det gjorde jeg.

Det å bli psykisk sliten og syk rett før jeg skulle slutte på skolen har vore jævlig. Har hatt tanker som ikke har vært bra i det hele tatt. Tankene mine har ikke vore på topp, selv skading har vore i tankene mine, og selvmordstanker. Jeg har heldigvis hat venner som har vært der for meg, hjulpet meg gjennom denne tunge tiden. Noen har vært bedre en andre, men de har hjulpet meg å sett fram over.


Så nå kan jeg endelig slappe av og nytte tiden jeg har, før det store skjer!

Likes

Comments

Jeg får alltid beskjed at jeg må si hva jeg mener, men hver gang får jeg du er frekk i kjeften. Senest i går, når to stykk som så og si bestemmer over meg mener jeg er frekk når jeg skreiv, det er ikke greit at du skriver '' Du er 18 du kan bestemme selv, og foreldrene dine har selv vært ute når de har vært syk.'' Mitt svar blei ikke godt tatt i mot, og det merker jeg faktisk hvor gode venner de er. Jeg kan ikke ha slike venner når de mener jeg er frekk i kjeften, at de ikke snakker med meg lengre bare på grunn av min kommentar som er frekk for dem. Jeg merker at de er veldig frekke når det kommer til foreldrene mine spesielt mamma. Jeg vil jo følge det mamma seier og selv om jeg er 18 og så og si voksen vil jeg høre på det mamma seier helt til jeg flytter ut i August.

Jeg har alltid vært uheldig med venner, og spesielt to stykk som jeg faktisk trodde var mine bestevenner, som jeg kunne stole på og være meg selv med. Slik ente det ikke, og det er noe jeg merker veldig på nå siden det er skoleslutt rett rundt hjørnet. Jeg veit jeg må komme meg videre, og bare drite i de, for det er deres lost, og jeg har forsatt gode venner som jeg kan være sammen med, og leve livet med.

Likes

Comments

Hver enste måned får jeg en pakke i posten fra Glossybox, og jeg elsker å få hver eneste måned. Jeg får mye jeg elsker, men forsatt mye jeg ikke liker. Jeg gleder meg til å prøve alt jeg fikk denne måned, og derfor tenkte jeg å lage et innlegg til dere der jeg viser hva jeg fikk denne måneden. Vi er jo i mai, og derfor har det kommet et fint tema for denne måneden.
Nemlig Heia Norge!

Boksen er bare helt nydelig, og ihvertfall når den heter Heia Norge med selveste flaget vårt på. Er fint at de faktisk laget en slik bok, og ihvertfall denne måneden når det snart er 17 mai.


Dette fikk jeg i boksen:
Elgon Deliwash Gleansing Conditoner
SECHE Seche Vive Top Coat
EMITE MAKE UP Millesis Active Eye Light
PLACKERS Micro Mint Travel Case
COMODYNED Rens, peeling og selvbruning

Jeg kommer til å lage et innlegg til dere, om alle disse produktene neste uke, slik at jeg får testet produktet før jeg skriver om det til dere. Så da har jeg noen dager på meg til å teste produktet til dere😊

Men nå skal jeg nytte solen og finvæet gjøre litt rydding på rommet mitt før jeg stikker ut og kanskje tar årets første bad? Men dere må ihvertfall ha en fin torsdag videre😃

Likes

Comments

Jeg skreiv et innlegg i Februar at jeg hadde blitt innkalt på intervju for lærling, og for noen uker siden fikk jeg nyheten at jeg har fått lærlingplass i Stryn. Jeg har kjempe glad for at jeg får denne muligheten, og var faktisk overasket over at jeg har fått lærlingplass, ettersom jeg ikke fikk sagt så mye i intervjuet mitt. Men jeg er kjempe glad og ser veldig fram til å begynne. Nå blir det å finne leilighet eller hybel, og sende litt papirer og slik som skal inn til Stryn.

Så nå blir det fult med jobbing framover med skole, noe som merkes mer og mer på kroppen. Sliten, trøtt og har helst ikke lyst til noen ting. Men må bare jobb, jobbe, jobbe for å klare å få stå karakter i fagene jeg har. Men har vertfall blir mer motivert til å blogge, så det blir mer blogging framover mot sommeren😊


Men nå skal jeg rydde litt og jobbe litt med engelske som jeg glemte å levere i går, så vi får blogges❤

Likes

Comments

Russetiden er her, og jeg skal feire at jeg snart er ferdig med 13 år skolegang. Det skal bli en fin feiring, men om den blir så fin veit jeg ikke. Jeg skulle faktisk ha vært rød russ, men ettersom jeg droppet ut etter et halvt år blei det ikke slik. Jeg er svart russ, noe som betyr at jeg bør passe veldig på. Svart russen er ikke populær på skolen vår, vi blir faktisk sett som tapere. Rød russen elsker å ta svart russen. Jeg er ikke så fornøyd med det, og særlig ikke helt fornøyd at det er 98 mitt kull som jeg faktisk ikke har noe godt forhold til.

Jeg veit at Rød russen ikke er så populær blant rektoren på skolen, ettersom de har fått et dårlig rykte med å kidnappe ungdomskole elever sette de av inne i Eikefjord som ca er en halv time fra Florø. Mate elever på videregående med kattemat om de ikke helste på russen.


Jeg gruer meg, faktisk til russetiden. Alt på grunn av rød russen kidnapper alt fra svart russ og ungdomskole elever. Så dette blir en spennende å se om de faktisk tar meg, noe som jeg faktisk har hørt.

Wish me god luck!

Likes

Comments

Bloggen har vært helt borte fra meg, har ikke hatt motivasjon til å blogge, jeg har faktisk ikke hatt så mye å gjøre slik at jeg kunne ha noe å blogge om. Sannheten er at det har vært godt å ikke ha noe å fokusere på, ikke skole eller noe annet. Jeg har vært i praksis i 3 uker, med psykisk utviklinghemming, kost meg veldig at det faktisk var trist å forlatt stedet. Nå er jeg tilbake på skolen, er ikke i beste humør som faktisk kommer i et nytt innlegg senere i dag/kveld kanskje en av dagene. Men nå tror jeg er tilbake til bloggingen, sånn av og til når jeg føler for det.

Har ikke skjedd så mye nytt i mitt liv. Har bare levd livet, kost meg sammen med venner og familie. Har ikke hatt det vondt i det hele tatt, så tror det var godt å bare komme seg bort fra alt sammen en liten stund. Jeg har det så og si veldig bra fortiden, noe som er et veldig godt tegn for å være meg. Nå skal jeg faktisk fokusere på skole, fram mot påskeferien. Ser fram til påsken, selv om jeg ikke skal noe annet enn å slappe av. Dette innlegget var bare for å si en liten HEI, for å vise at jeg ikke har glemt bloggen.

Men vi blogges😉

Likes

Comments

I dag fikk jeg en telefon som jeg ikke trodde jeg skulle få i dag. Jeg var på vei hjem fra byen etter å ha kjøpt 60 års gave til mamma. Jeg fikk telefon om jeg kunne komme til Stryn til uken på et intervju på grunn av søknad til lærling. Jeg var overakset over kor for de faktisk ringte meg. Jeg kan heldigvis så en gang neste uke skal jeg på intervju. Om det er spenne er det, og gruer meg faktisk litt. Pappa er så snill at han faktisk skal kjøre meg inn til Stryn. Er ikke så mange timer heller til Stryn. Tror det er ca 3 timer fra Florø men vi tar et stopp på Ålhus og sover der en natt, for da blir veien kortere. Men herregud kan faktisk ikke tro jeg skal på mitt førte intervju. Jeg har vært på et før men da fikk jeg jobben der og da på grunn av støttekontakt, men dette er faktisk større at jeg ikke klarer å tenke.

Nå skal jeg snart stikke innom til mine besteforeldre, og bruke litt tid sammen med de. Skulle på jobb, men hun jeg er støttekontakt for svarte ikke på telefonen derfor får jeg heller jobbe 2 ganger neste uke, men det går faktisk fint for min del. Hun skal få lov til å slappe av og til uten at jeg skal plage henne hver mandag.

Men jeg ønsker dere alle sammen med fin Mandags kveld/ettermiddag videre så blogges vi heller i morgen😄

Likes

Comments