I Juni i år-2017 , gick jag en utbildning via Luxurious Lashes till Volume Lash stylist.

Nu för några veckor sedan så fick jag hem mitt certifikat.

Så äntligen är jag...

Certifierad Volume Lash Stylist!

Woop Woop.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just det, jag har ju tatuerat mig utan att visa för er!
Har nämligen börjat på min arm nu. Det är det senaste projektet faktiskt, blev otroligt nöjd. Hela tatueringen symboliserar de personer som gått bort i min omgivning alldeles för tidigt så som exempelvis kära morfar.

Tatueringen är en klocka utan visare med vingar på sidorna, detta symboliserar att tiden inte var kommen och att det var alldeles för tidigt men samtidigt att de har gått och blivit änglar istället, därav vingarna! Det är tre blommor utplacerade runt om kring, de symboliserar de tre personerna som har gått bort och påverkat mig allra mest!

Otroligt nöjd verkligen!

I augusti gjorde jag även rosetter nedanför vaderna som jag inte heller visat. De gjorde jag i Bulgarien när jag var där. & veckan innan gjorde jag lite smått och gott på fingrarna som ni inte heller har fått se.

Diamant, krona, rosett & ett roder!

  • 344 Readers

Likes

Comments

Denna dagen började med stadskörning i Kristianstad med körskolan. Vi var två elever i två olika bilar, sen övade vi på att köra om varandra på motorvägen och sådant. Samt köra runt lite inne i staden. Det gick faktiskt väldigt bra idag, vilket känns bra då de närmar sig uppkörning och sånt!

Efter stadskörningen så var jag & gjorde vid mina naglar! Fina vinröda & juliga naglar blev det!!
Sedan var jag ute på en 5 kilometersrunda i skogen och invigde mina nya fina skor! Så sjukt sköna!

Det var skönt att komma ut trots det sjukt kalla vädret, höll på att frysa ihjäl haha!

  • 243 Readers

Likes

Comments

Söndag igen.. Tiden går så snabbt! Petter tog ett litet bad i morse innan han blev hämtad av sin mamma. Var väldigt roligt att se honom plaska runt i vattnet med leksaker haha!

Kollade igenom lite gamla album med igår då mamma utmanade mig på Facebook att läggs ut 5 bilder som är äldre än 15 år gamla. Skrattade en del kan jag ju säga!

Man hade sina söta stunder ibland alltså haha!
Nu ska vi fika lite sen drar vi oss ner mot sölvesborg :)

  • 246 Readers

Likes

Comments

Idag är det fredag & den har tillbringats med hjärtat & Petter. Vi har Petter i lägenheten för första gången sen Andreas börjat få den relativt i ordning.
Petter har klättrat lite i bananlådor bland annat idag

Sen började vi fixa lite inne på Petters rum, jag har köpt ett fint flaggspel där det står prins , samt några bokstäver som bildar ordet prins. Rummet är långt ifrån klart men det är en bra bit påväg.

Sen har vi bara myst jag, Andreas & Petter! Nu har vi precis lagt lille prinsen så nu ska vi mysa framför idol :)

Andreas fick dessutom också en liten present av mig :)

  • 265 Readers

Likes

Comments

Nu är jag påväg mot Karlskrona för att träffa min underbara pojkvän, hemstudier med UF företaget imorgon så det ska jag roa mig med när hjärtat jobbar!

Hörs sen!

  • 278 Readers

Likes

Comments

Nu ska vi se om vi lyckas ge det här med bloggen en chans igen... Tveksamt på om det kommer hålla i sig denna gången heller, men ett försök är alltid något. Saknar det på något sätt.

Vad har då hänt i mitt liv sedan jag bloggade senast?

- Jag har fyllt 18, blivit myndig! Helt sjukt vad tiden går. Hade definitivt det bästa födelsedagsfirandet någonsin!

- Har gått och blivit "extramamma" till världens finaste Lillkille.
Lilla söta Petter, han får en alltid på så bra humör. Precis den effekten som hans pappa har på mig.

- Skaffat mig en underbar pojkvän! Partypinglan tröttnade på singellivet.
Andreas heter han, en glad kille som är helt underbar på alla vis.

-Nästan klar med körkortet, uppkörning och uppskrivning inbokat inom kort. Spännande!!

- Fått glasögon!!!!! Varför? Jo jag är tydligen översynt..

- Börjat mitt tredje år på gymnasiet, endast 7 månader kvar till studenten!! Även hunnit beställa studentmössa!

- Varit på en otroligt rolig resa i Bulgarien i Augusti. Med underbara vänner! En oförglömlig resa!

- Har även bokat en ny resa, nämligen till Thailand!! Endast tre veckor kvar tills jag åker!!

Ska bli så otroligt härligt med resan & studenten och allt! Så nu ska ni få se lite bilder.

..

  • 294 Readers

Likes

Comments

Jag tänker på dig vår ängel, någonting varje dag. Ibland mer, ibland mindre. Vissa dagar är svårare än andra, & idag är en sådan dag. En dag när man tänker på allt bra, alla fina samtal man fick, gulliga meddelanden och alla sånger i telefonen. Alla planer du hade på saker vi skulle göra, i sommar eller bara tillsammans helt enkelt. Inte många av dom planerna som hann bli verklighet tyvärr... Detta är en dag när tårarna inte kan sluta rinna ner för kinderna, för att allt är för jobbigt. För att man inte förstår varför det var just du...

Det gör ont i bröstet när jag andas, magen känns helt tom både på luft och helt på liv, gråten tar över. Det krampar och trycker, synen blir helt suddig av alla tårar och jag känner sakta en huvudvärk smyga sig på. Hur kunde det bli så här?

Vi alla har så otroligt många frågor, och alldeles för få svar. Inte tillräckligt med svar, går det ens att få tillräckligt med svar? Lyssnar på dina låtar ibland och på låtar som du spelat och sjungt för mig, jag börjar alltid le. Men såklart kommer tårarna med. Så skönt ibland att veta att man har dina låtar, enda sättet att få höra din röst på igen. Vad skulle jag gjort då?

Det låter som att jag kände dig bäst av alla och det gjorde jag verkligen inte, långt ifrån. Vet knappt en bråkdel om dig. Men du tog dig in i mitt liv med storm. Du öppnade dig och tillslut gjorde jag detsamma. Du fick så otroligt stor betydelse för mig oerhört fort och när man pratat med en person flera gånger om dagen och helt plötsligt inte ens kan höra personens röst längre , så bildas det ett stort hål. Ett hål som är så tomt att man inte vet vad som någonsin skulle kunna fylla det igen. Önskar så att jag bara kunde ringa dig och prata lite, du fick alltid mig på bättre humör. Räckte att se ditt namn på displayen för att man skulle skina upp din lilla glädjespridare.

Min fina ängel. Den mest omtänksamma av dom alla.
Har fortfarande inte kunnat ta bort ditt nummer & som det känns nu så känns det som att jag aldrig kommer kunna det.din Facebook, den ska vi inte ens prata om.. Där lyckas man gå in ibland bara för att kolla på alla bilderna en gång till, trots at man sett dom så många gånger nu så att man kan varenda bild utantill. Ändå vill jag se, bli påmind & kanske bli ledsen. Allt känna bättre när man gråtit.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du förstår hur mycket du betydde för många & hur mycket du betyder för många nu! Du är så otroligt saknad, jag saknar dig så det gör ont!
Men jag hoppas också att du har det bättre där du är nu & att vi någon gång ses igen!.

Tack för att jag fick vara en del av ditt liv, för att du släppte in mig så nära och öppnade dig, för att jag fick chansen att lära känna dig... Ja, tack för att du var du helt enkelt!
Kommer aldrig glömma dig!

Likes

Comments

I lördags åkte jag till Bromölla för att bli hämtad av Sandra där, sedan handlade vi lite, hämtade dricka & stack hem till henne!

När vi var hos Sandra så åt vi middag & sedan satt vi ute och myste med dricka och jordgubbar!

Senare på kvällen drog vi hem till Per för att fortsätta Dricka lite.

Blev en bra kväll!

Söndagskväll kom Linnéa hem till mig för lite vinmys, sen kom även Sandra. Tog något glas vin och lyssnade på musik. Sedan sov Sandra och Linnéa hos mig tills idag :) mysigt med sällskap.
Nu blir det jobb på salongen! Ha en bra dag!

Likes

Comments

Osminkad vs sminkad, en halvtimmes skillnad mellan bilderna som max. Ganska kul att se skillnaden ibland !

Kvällen avslutades med kaffe och cigg med mina babes, Sandra, Linnéa & Emelie!

Likes

Comments