Hej ni få som läser! 

​Jag hade bar tänkt säga att jag mest skriver mina inlägg för min egen skull (när jag nu gör dem) hahah.

Jag tar inte min blogg seriöst, har den mer för att det kommer vara roligt att titta tillbaka på bloggen sen när jag blir äldre. Så ni behöver inte mobba för att jag har 0 (noll) följare hahahhaha. Men sen följer jag ju ingen heller. Men jag e inte en sån person som läser så mycket och sådant och hatar att hålla koll på saker, så orkar inte följa någon blogg eller så. Är inte sån hihihi. 

MEN EN ANNAN SAK DOCK

Jag tappade ju min telefon i toaletten (fråga inte) Så hade tänkt berätta hur du ska göra för att den ska bli som ny. Garanterar inte att den kommer funka igen men min funkade igen efter att ha varit helt stendöd efter jag hade gjort denna metoden.

-Ta upp den så fort som möjligt från toaletten

-Lägg den direkt i ris- jag hade typ "uncle bens rice" eller något sådant.  

-Ta ut simkoret så fort som möjligt.

-Låt din telefon ligga i ris i en burk eller plastpåse i ca 4 dagar. 

-Efter 4 dagar så sätter du i simkortet

Wihoooooo- den funkade 

Ha det najs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj det var länge sedan och OJ DET ÄR SNART JULLOV JU? Vart tog tiden vägen liksom? Det var ju precis sommar och jag var i Kroatien och det var kollo och allt möjligt. Nej asså tiden gå för fort. Men dock så är det ju väldigt mysigt med jul när man har tända ljus, julgrannar det snöar osv. Det snöade sjuukt mycket för några veckor sedan (se bild nedan) men nu är det bara som vanlig vinter, kallt och sådant. Men det är ovanligt varm vinter, det är ganska höga temperaturer på termometern. Jag gillar nog mest sommar men har fått upp lite mer vinterkänsla detta året faktiskt. Vi har bara denna veckan kvar med bara skoldagar sedan nästa vecka så har vi bra skoldagar Måndag och Tisdag, sedan dem andra dagarna har vi bara julpyssel och Julshow och sådant. Jag ska faktiskt delta i showen detta året, kan se om jag kan ta några bilder från den som jag kanske kan lägga upp här. Vi får se! Men nu måste jag gå och börja göra vi mig och sådant för skolan börjar snart. Jag hoppas att jag kan bli lite aktivare här, suger på att uppdatera men men..

Ha en fin dag!! Kram Sannbell

Likes

Comments

Halloj alla läsare!

Jag vaknade nyss och klockan var ungefär 10 vilket som var tidigt för att vara jag. Nån gång har jag vaknat 2 på förmiddagen osv såaattee.

Men idag ska jag först bara chilla på morgonen tills klockan 1 ungefär, sen måste jag börja göra ig i ordning till min första ridlektion.

Bella ska oxå följa med på ridningen och kolla på.

Sen efter ridningen så ska vi nog till ica maxi och handla skräckfilm typ för vi ska senare till henne på kvällen.

Våra mammor känner varandra så min mamma, bror och jag ska hem till dem på kvällen och äta och sånt.

Och sen ska jag sova över hos bella då.

Så det blir nog en rolig dag tror jag allt :)

Jag e faktiskt lite nervös inför första lektionen men men, det går säkert bra.

Kommer säkert trilla av en häst hahah..

Men vi hörs efter ridlektionen så berättar jag hur det gått o sen ikväll kanske det kommer ett inlägg med bella, vem vet ;)

Haaaddee, och glöm aldrig att du är underbar precis som du är <3

Likes

Comments

Hej igen!! Alla verkade uppskatta förra inlägget med gibbi så varför inte köra ett till? Denna intervjun blir lite kortare dock men bättre lite än inget alls <3

1. Hur är jag som person (inte utseende)? svar: Snäll, omtänksam, rolig, kan vara lite jobbig ibland (han e jobbigare) bra på kärlek ( i know kärleksdoktor är jag) väldigt bra personlighet, vågar verkligen uttrycka sina känslor, kan vara konstig att skriva med för du e så rolig, skiit rolig.

2. Vad tror du gjorde oss till så bra vänner? Svar: Venne, att vi kanske gick på samma dagis och vi va mycket när vi va små vilket vi fortfarande är, och vi går på samma skola och umgås varje dag osv.

3. Konstigaste med mig? Svar: Due inte konstig

4. Något dåligt med mig? Svar: Finns inget dåligt :)

5. Roligaste minnet tsm enligt dej? Svar: Jag vet inte riktigt, vi har jätte många. 

Sååååå det var alla frågorna. 

Hoppas ni gillade detta inlägg så hörs vi snart igen! 

Haadee och glöm aldrig att du är underbar precis som du är! :)

Likes

Comments

Godmorgon på er!!

Hej hur är det idag, allt bra?

Med mig är det lugnt men e lite stressad för det är så himla mycket jag ska hinna med idag. Städa mitt rum, keyboardlektion, öva till matteprov osv osv..

Sen har jag lite fobi med bussar, haha gillar inte det och jag åker buss till keyboardslektionen såatteee..

Men idag blir väll en ganska stressad dag men ska ändå försöka hinna med några inlägg under dagen. :)

Tänkte bara det kunde vara trevligt med ett litet "godmorgon" till er alla :)

Ha en fin dag så hörs vi under dagen

Haadee och glöm aldrig att du är underbar precis som du är. <3

Likes

Comments

​Vi tjejer undrar ofta mycket om killar och hur dem tycker och tänker om olika saker, och i detta inlägget så kommer en av mina närmaste killkompisar Gabriel besvara frågor som jag vet tjejer brukar undra över. 

(under intervjun så skypeade jag med Gabriel måste jag bara tillägga)

​1.Kollar ni killar mycket på tjejers rövar? Svar: Jag gör inte det, men jag känner ju andra som gör det hahah. 

2.Tänker ni killar mycket på kroppskomplex (att ni ska ha sixpack osv) Svar: Jag bryr mig inte direkt, jag tänker ju inte "ÅH JAG MÅTE HA DET ",men det finns ju nog andra som tänker så. 

3. Pratar ni killar mycket om tjejer? Svar: ​Jo men de gör man väll, man pratar om olika saker typ kroppsdelar och andra pratar om personligheter osv. Det beror på, vi alla är ju olika.

4. Om du skulle ha varit tjej för en dag, vad skulle du gjort då? Svar: ​Vet inte riktigt. Asså vet faktiskt inte, det är aldrig något jag tänkt på.

5. Vad är viktigast hos en tjej för dig, utseende eller personlighet? Svar: ​Egentligen är det personligheten men personen måste ju se bra ut också så man blir attraherad. Men personligheten är super viktig.

6. Vad är viktigast i ett förhållande för dig som kille? Svar: ​Att man typ träffas ofta så att det inte blir ett online förhållande (bakom skärmen förhållande). Sen ska man försöka att inte bråka för det blir så tråkigt då.

7. Hade du bara kunnat tänka dig att vara tillsammans med en tjej eller hade du kunnat vara tsm med en kille också? Varför eller varför inte? Svar: ​ Jag hade INTE kunnat va tillsammans med en kille, asså jag vet inte varför men attraheras till det motsatta könet. Hade liksom bara tyckt att det hade varit konstigt att vara tillsammans med en kille. Näee asså jag kan inte riktigt sätta pricken på varför jag inte hade kunnat vara tillsammans med en kille, det bara är så. 

8. Beskriv drömtjejen. Drömtjejen beskriver han såhär: ​Jag kan ju säga ett namn, HAHHAA näe skoja (vet att han inte skojade dock men men) Snygg, snäll, rolig, omtänksam, bra personlighet, inte vara arg hela tiden, och låta mig vara med andra tjejer också, kompistjejer då. (vill bara tillägga att han precis beskrev mig men men) Hahahahahahahah 


Näe men detta var allt för denna gången, och jag hoppas ni gillade detta inlägget. 

Kanske kommer fler inlägg som liknar detta, vi får se ;)

Haaaddeeee, och glöm inte att du är underbar precis som du är <3 :)


Likes

Comments

En såndär tisadag..

Hej alla fina läsare!!

Idag är det tisdag som ni nog vet, haha.

Dagen började med en dusch klockan kvart över sex, det var svårt att komma upp måste jag säga men det funkade. Vi började ganska okej tid (tjugo i 8) så ja dagen fick en ganska ok start.

Dagen har bestått av lektioner och elevråd och sen nu sitter jag och bloggar.

Klockan är om bara någon minut kavart över tre, och klockan fem ska jag sticka iväg och handla hårfärg till mitt hår. Jag ska antagligen färga mitt hår lite vinrött typ. Men är lite rädd att det inte kommer synas så mycket om jag lägger i den röda färgen på mitt mörkbruna hår, så är lite inne på att först göra det typ blont men är rädd för att att blondera håret skulle slita för mycket. jaja jag får se..

Uppdateringen om färgvalet kommer upp ikväll antagligen, så vi hörs snart igen!

Haddeeeee!

Och glöm aldrig att du är underbar precis som du är :) <3

Likes

Comments

Teenyears #killproblem <3

Hej alla fina läsare!

Idag så hade jag tänkt ha mitt första teenyears inlägg :)

Jag får ofta frågor om killar på min ask så idag hade jag tänkt besvara några vanliga frågor so jag har fått och folk brukar ställa.

1. Hur vet man att en kille gillar en? Sannbell: Asså jag anser att du liksom märker av när en kille gillar dig genom hur han kollar på dig, hur ni pratar med varandra, och du märker liksom av om han hör av sig och om han ler mot dig osv.. Om du är osäker så är det ju bara till att fråga liksom om han gillar dig. MEN OBS!!! Vänta tills ni lärt känna varandra ganska bra så att han inte tycker att du är för "på".

2. Min mamma säger att jag måste vänta med att ha en kille, alltså att jag är för ung för att ha pojkvän (är 12) men jag är verkligen JÄTTEKÄR och vill bara vara tillsammans med killen jag är kär i.. Vad ska jag göra? Sannbell: Jag tycker du ska följa dina egna tankar och beslut. Kärleken är inget man kan rå för och om du är kär i honom och ni gillar varandra så e det väll klart att ni ska vara tillsammans. Följ dina egna drömmar :) Det leder oftast till det bästa

3. Jag är kär så att det gör ont, kan man bli sjuk av det? Sannebell: Aw hjärtat! :)Nej klart du inte kan bli sjuk av det? Det är ju bara en jätte härlig känsla. Absolut inte farlig på något sätt alls!


Såå! Detta var allt för idag mina vänner.

Har du en fråga? Ställ den på ask på profilen Sannil02 och skriv #teenyears i din fråga så jag vet att jag ska svara på den på bloggen.

Hadee! <3

Och glöm aldrig att du är underbar precis som du är:)

Likes

Comments

Hej läsare till min blogg! :)

Jag är en ny tjej här på nouw som ska börja blogga om ganska personliga saker , mitt liv och min uppfattning om saker helt enkelt.

Jag är en oblyg tjej som inte kommer vara försiktig med att uttrycka vad jag tycker.

Jag är 13 år och är inne i tonåren och ibland kan den tiden vara väldigt jobbig, så jag kommer att ta upp lite olika problem här som har med tonåren att göra. Och alla dessa tonårssvaren kommer jag samla i en serie som jag kommer kalla teenyears.

Jag hoppas ni kommer att uppskatta min blogg! :) <3

Hade, och glöm aldrig att du är underbar precis som du är

Likes

Comments