Sneak peak, efter den 31 så kommer fler bilder, så får ni se nogare och även på håret. 

Stylingen är som sagt extrem så var beredda, hahaha. Men varför jag inte visar alla bilder är för att det är en tävling och min lärare tyckte inte jag skulle lägga ut alla bilder för att inte någon skulle kunna ta min idé. 

Har haft praktik idag och slutade 16 så har inte gjort så mycket sedan dess, bara samma vanliga. Men har praktik imorgon och ska mest troligen till Emelie på kvällen och sen på lördag är det bara städ dag och myskväll  och på söndag är det jobb som väntar. Så nu vet ni min helg, hahah. Vi hörs! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej alla, tänkte uppdatera er alla lite. I veckan har det inte hänt något speciellt då jag har haft skola varje dag så dagarna har sett likadana ut. Men i går bestämde jag och mina vänner att vi skulle ha myskväll och spela lite spel på xbox, vilket jag aldrig gör så det var roligt att pröva på något nytt, det vart beroende och tillslut satt vi där klockan 2 på natten och kunde inte sluta, hahaha.

Men angående bilden och rubriken så ska min klass och jag göra ett bidrag till silverpenseln där temat är avantgarde så då tänkte jag att jag tar med kameran på onsdag så ni kan få följa med den dagen, intressant ? 

Nu måste jag avsluta här då jag ska göra lite skolarbete, höres! 

Likes

Comments

​Hej alla, idag har jag varit i skolan tills 3 ungefär för att sedan gå till gymmet med tjejerna, känner redan träningsvärk, känns faktiskt väldigt bra med träningsvärk, nu har jag ont i hela kroppen men det är en bra känsla. Middagen idag blev något improviserat, jag hade ingen apetit för en matlåda så jag tog en soppa som jag hade hemma och värme den, samt tog en avokado och gjorde avokado mackor och det blev en succé. Dock var soppan stark och jag som är en svensson gillar inte för stark mat, men det funkade. 

Ska göra en uppgift i personlina försäljning, så vi hörs! 

Likes

Comments

Godmorgon alla! Som ni ser på bilden så är min första youtube video ute så det är bara att gå in och kolla när jag och felli var i Stockholm, ni har ju varit med när jag har lagt ut bilder men nu blir det mer verkligt. Länken :

https://m.youtube.com/watch?v=Ht7EqzMiTbI

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering, har inte haft något att uppdatera med. Men idag bestämde jag mig för att öppna hjärtat lite genom att berätta om min ocd = tvångsyndrom.

Detta lever jag med varje dag, ibland lite mer och ibland lite mindre.
Idag är det min vardag att kolla saker lite extra än vad andra gör men för mig gör det inte så mycket, det tar bara 2 minuter och jag kan komma hemifrån utan problem. Men så har det inte alltid varit ibland stannande jag hemma för jag orkade inte ta i tur med alla tvången, kolla allt tusen gånger. Ibland kunde ta 50 minuter att kolla allt innan jag gick och sov när jag var hemma själv och ibland gick jag upp från sängen för att kolla igen, visst låter det jobbigt ? 

Det tog tid att ändra tankesättet det tar flera år, men för mig funkade det att börja släppa lös lite, inte ha kontroll behov i vardagen och att nöja mig med att jag gör mitt bästa i skolan och mer kan jag inte göra. Att inte tävla med andra i skolan osv. Det gav mig bra betyg men så jobbiga tvång att det nästan förstörde mitt liv. Jag ska avsluta nu så det inte blir en roman men till alla som lider av psykisk ohälsa det blir bättre, ta en dag i taget.

Vi hörs.

Likes

Comments

Sista dagen i Stockholm och nu bär det av till Sundsvall, bussen går 19.45 så vi ska snart gå till city terminalen.

Men sista dagen har vi hunnit med mycket, varit och fixat ögonbrynen mina, tatuerade dom. Det blev bra och jag är nöjd, kan visa bilder sedan.
Sedan gick vi på stan men jag ska spara pengar så jag köpte inget, men felli köpte lite saker. Vi har även planerat att åka hit över dagen den 11 november så vi taggar redan. Ska iaf börja göra mig redo att gå så vi hörs imorgon, hejdå!

Likes

Comments

Middagen blev sushi, så gooooott! Älskar sushi, men förstår aldrig sushi menyerna i Stockholm, lättare i Sundsvall när man bara säger mellan osv, eller kanske bara är jag som inte förstår, hahha.
Men vi fick iaf god sushi och sedan gick vi till Ica nära på segels torg och köpte lite gott som vi kommer käka då vi kollar på Hollywood fruar och Wallander ikväll. Så nu ska vi mysa så vi ses imorgon. Godkväll.

Likes

Comments

Here you have mina köp under dagen, så nöjd. Har velat pröva too faced bronzern länge och nu har jag äntligen köpt den. Hoppas den är lika bra som jag tror, ska pröva den imorgon när jag sminkar mig. Ska även bli roligt att pröva den omtalade lock it foundationen.
Resterande av produkterna har jag haft tidigare.

Tjejer ni som har oljig hud och inte får foundationen att sitta, pröva då lumenes löspuder. Det är det bästa pudret jag har prövat men det är ofta slut så köp när ni ser den, love it!! Vi höres.

Likes

Comments

Hej alla, dagens destination var Sephora så vårat mål var att gå dit, påväg dit hittade vi Maxs så vi bestämde att gå och käka lunch där. Jag köpte två produkter på Sephora, foundation och bronzer.

Sedan gick vi på Victoria secret för att mest kolla men det blev ett köp, visar sen alla köp. Vi var även inne på gallerian och kicks, och när vi var på väg till Zara så var det ett "gäng" som dansade utanför Åhléns city så vi kollade på det och jag älskar Stockholm för deras spontanitet. Så duktiga, jag var mest rädd att dom skulle ta upp någon så stod bakom felli, jag är verkligen stel som en pinne, hahha.

Nu ska vi chilla och sen gå och käka middag, hejdå.

Likes

Comments

Halloj igen, jag är redan tillbaka. Så mycket roligare att uppdatera i Stockholm eftersom det händer saker hela tiden. Vi har iaf varit ute och käkat, så gott men sved i plånboken men så värt. Felli och jag hade mottot att vi skulle satsa att shoppa för pengarna än att käka så vi åt ingen lunch men middagen blev dessvärre dyr, så vi skippar nog mottot imorgon då käka e life. Nu ska jag duscha så vi hörs imorgon.

Likes

Comments