Header

Som rubriken säger så orkar jag verkligen inte blogga just nu... Så därför är bloggen as dålig nu! Men jag lovar att ta tag i det snarast! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Får ofta frågor om hur jag är när jag tävlar, varför jag aldrig är nöjd osv...

Jag verkligen älskar att köra folkrace! Men som många andra är jag en tävlingsmänniska!
Jag blir sällan arg på andra , men väldigt ofta på mig själv! Kan bli så fruktansvärt besviken på mig själv... Som idag, visst jag åkte b-final! Skit kul verkligen! Men ändå är jag inte helt nöjd då jag vet att jag mycket väl kunde varit i a-finalen.. Sen var det väl kanske inte mitt fel att jag inte kom till a-finalen idag, så idag är inte besvikelsen så stor ! Men som sagt va, väldigt ofta då jag är besviken på mig själv är för jag vet att jag kunde presterat så mycket bättre!

Arg, ja jag kan komma in efter ett heat och vara riktigt förbannad! Men då brukar jag oftast gå raka vägen in i bussen och lugna ner mig, skulle aldrig få tanken att gå o skrika på någon, meningslöst ! Visst kommer någon fram till mig just då och är allmänt dryg kanske jag kan säga något väldigt onödigt då, men Sällan något jag menar! Haha :)

Likes

Comments

Hej !
Vilken jäkla dag! Regnat och blåst hela dagen skit tråkigt! Men dagen började bra! En heat seger o en andra plats och jag vad nöjd! Åker ut i tredje och blir totalt genom körd av någon... Så blir ståendes , sjukt tråkigt att folk inte kan lära sig o köra om istället för o köra igenom!! Men men slutade dagen med en 2a placering i b-finalen!
Nu är vi äntligen på väg hem, sååå skönt !


Likes

Comments

Då var vi framme i Ulricehamn och har besiktat bilarna ,skönt! Snart dags o sova för att ladda inför tävlingen imorgon!! :)


Likes

Comments

Hej!
Blev en sen kväll i garaget igår, fixade det sista på bussen och lite annat ! Så fick bli en provkörning av bussen igår kväll oxå haha..
Men nu är alla bilar lastade och bussen packad , så nu hoppas jag på att min rygg smärta försvinner så jag kan köra imorgon! Och hoppas på en bra tävlings dag! :)
Väntar på att brorsan ska sluta vid halv tre sen åker vi! Wii :)


Likes

Comments

Haha kom på två låtar jag är sjukt trött på!! Visst låtarna är super bra, men har spelats alldeles för mycket ! ;)
Likes

Comments

Kom precis in ifrån garaget, har fixat lite med allt möjligt nu innan tävlingen i helgen!
Så ligger i sängen nu och kollar på Barnkanalen hihi så mysigt!
Men nu kom jag på lite saker jag glömde göra i garaget, haha fan oxå... Får ta det senare!
Kul inlägg jag vet! ;) puss


Likes

Comments


Likes

Comments