Hej fina ni! Idag så nominerade @filippacatharina mig att svara på 11 frågor. Grejen med det hela är att nominera små bloggar (11 egentligen) som ska svara på 11 nya frågor. Nomineringarna och de nya frågorna hittas under mina svar.

1. hur brukar din julafton se ut?

Både jag och min bror har alltid haft en egen julstrumpa, och än så länge lever den traditionen kvar att varje morgon så ligger det ett litet paket i strumporna som vi öppnar. Sedan så äter familjen god typisk julfrukost, och sedan ska alla fixa sig osv. Vi firar inte så ofta jul hemma hos oss, så vi åker ofta iväg till någon släkting. Äter god mat & godis, kollar på Kalle anka och öppnar alla paket efteråt.

2. vem är din största inspiration och varför?
Beyonce. Behöver jag säga mer?

3. om du kunde besöka 5 länder under 5 dagar, vilka länder skulle du vilja åka till?
Frankrike, till Paris även fast jag har varit där förr. Men jag skulle vilja uppleva det igen. USA, new york står nog allra högst upp på listan. Vill uppleva den staden både på vinter och sommartid! Australien, Dubai och England skulle jag gärna besöka.

4. vilken utländsk maträtt vill du prova?
Kommer verkligen inte på någon speciell maträtt.

5. övar du på vad du ska säga innan du genomför ett telefonsamtal? varför? varför inte?
Det beror på vem jag ska ringa. Om jag ska ringa en vän eller nån i familjen så gör jag inte det, men om jag ringer en läkare eller någon jag knappt känner eller aldrig har träffat då övar jag ganska mycket innan. Jag känner mig väldigt osäker i många sociala tillfällen, så det känns alltid bäst att vara hyfsat säker på vad man vill få fram och det gör mig lite lugnare.

6. om en kristallkula kunde berätta sanning om dig själv, ditt liv, framtiden eller något annat, vad skulle du vilja veta?
Hm.. väldigt svår fråga! Jag skulle inte vilja veta precis hur mitt liv ser ut alls i framtiden, men kanske hur min sociala fobi är om några år, förhoppningsvis bättre.

7. vad värdesätter du mest i en vänskap?
Pålitlighet. Det är det absolut viktigaste, att kunna berätta vad som helst utan att det berättas vidare, utan att man behöver påminna personen om det.

8. vad utgör en perfekt dag för dig?
Oj, det kan ju verkligen vara olika dag för dag. Jag kommer inte på någon specifik sak direkt... men skratt kanske? En dag utan att ha haft roligt eller utan att ha skrattat i huvudtaget kan man nog inte kalla en perfekt dag. De som känner mig vet att jag skämtar nästan hela tiden & skrattar åt de mesta, så det är väl de haha.

9. vad har du för planer inför höstlovet?
Än så länge bara plugg, tänkte försöka göra klart 3 uppgifter som ska vara klara till veckan efter lovet. Men något kul hittar jag förhoppningsvis på också, men inget jag vet nu!

10. vem skulle du helst ha som middagsgäst om du fick välja vem som helst? varför?
Jättesvår fråga det här med, men kanske Justin Bieber, jag tror jag skulle klicka rätt bra med honom efter de jag vet. Och jag gillar hans humor! Kan va så att jag är lite kär också. Danny Saucedo skulle inte heller vara helt fel, eller varför inte Zara Larsson?

11. hur mår du just nu?

Jag mår ganska så bra faktiskt, jämfört med förra veckan då det var sjuuuuukt mycket i skolan. Denna vecka är lite lugnare, men dock så är jag en aning stressad. Men annars mår jag bra.


@Cillanz @ebbaalexandraa @Oscarrroos @lovisaelisabeth @feliciajohannamaria @feliciak @sannies kom inte på några att tagga, så tog er som kom upp när jag tryckte @ och sen på någon bokstav om ni undrar! :)

1. Vad gillar du allra mest med hösten och varför?
2. Har du någon slags fobi?
3. Om du skulle välja ett land som du skulle få resa till i resten av ditt liv, vilket skulle de vara?
4. Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
5. Om du skulle få välja att resa med en person, känd som okänd, vem skulle du välja och varför?
6. Vilket är ditt drömjobb?
7. Vad fick dig att börja blogga?
8. Favorit låt just nu?
9. Vilken är din favorit dryck?
10. Om du skulle få leva som en karaktär i en film/serie, vem och i vilken serie skulle du vara? Varför?
11. Vad vill du verkligen uppleva innan ditt liv har nått sitt slut?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla fina,
Jag bloggade ingenting ingenting igår för att jag satt exakt hela dagen med plugg. Jag höll på med skolarbete från typ 12 till 21, och tog bara en paus när jag åt middag. Så skönt att bli av med lite, men har ändå 4 uppgifter kvar... usch, 2an är verkligen hemsk! Men snart ska jag åka iväg och handla lite med mamma, så kommer jag ut och ifrån plugget någon gång.

Jag hoppas ni verkligen har haft en bättre helg än mig!

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Skoldagen idag gick segt, fast vi hade ändå sköna lektioner. På matten (som var första lektionen) så gjorde jag i princip inte någonting. Vi fick bara tillbaka proven och jag är nöjd med mitt resultat, jag hade något slarvfel som jag stör mig på, men huvudsaken är att jag för en gångs skull blev godkänd. Och på de andra lektionerna gjorde vi faktiskt knappt något vettigt heller, så antar att de var därför dagen gick segt.

Men efter skolan så köpte jag med mig lite smått och gott innan jag åkte hem. Så nu ska jag sitta och äts lite naturgodis och försöka finslipa på en artikel som i princip ska vara klar idag.

Hoppas ni har en bättre fredag!

Likes

Comments

Tyvärr så har allt plugg som skolan har dränkt mig i den här veckan gjort att jag inte har hunnit bloggat något, då jag har pluggat varje dag efter skolan. Idag hade jag ett matteprov som jag pluggat mest på, ändå var provet riktigt svårt.

Men som en liten belöning efter denna pluggvecka så hämtade jag äntligen ut min iPhone 7 från Telia butiken som jag beställde för ca 6 veckor sedan. En ny mobil behövdes, då jag egentligen har haft min pappas gamla iPhone 5s väldigt länge nu eftersom min egna 5s gick sönder. Så detta var väldigt lägligt. Många är väldigt tveksamma angående adaptern som man får med till hörlurarna, men den är så liten att den inte märks egentligen. Och det finns inte heller någon risk att glömma den någonstans om man bara låter den sitta ihop med hörlurarna heller.

Jag valde en guld efter många om och men när jag inte kunde välja mellan guld & rosa. Jag kunde inte var nöjdare, även fast jag hade guld på min 5s också. Guld är bara.. jag på nått sätt och faller verkligen mig i smaken. Och kände att den passar till fler outfit's, och att jag skulle säkert tröttna på rosa efter ett tag.

Likes

Comments

Både igår och idag så stannade jag hemma från skolan pga av någon slags matförgiftning eller nått. Både jag, min pappa och bror har varit dåliga, men jag mår mycket bättre nu och ska gå till skolan imorgon. Jag ska inte sticka under stolen med att jag även pluggar mycket bättre hemma och får dubbelt så mycket mer gjort hemma än i skolan. I helgen fick jag klart väldigt många uppgifter, som vi typ har haft flera veckor på oss att göra i skolan hehe... Men men, så idag skrev jag klart en artikel som ska vara klar till torsdag, och nu tänker jag försöka mig på att plugga lite matte eftersom att vi även har matteprov på torsdag.

Är det någon av er som också har bättre fokus hemma?

Likes

Comments

1 (Fake päls) / 2 (Fake päls) / 3

​Jag tänkte iallafall försöka att ta upp mitt bloggande igen, får se hur det går... Men jag tänkte iallafall börja med att berätta att jag verkligen behöver en vinterjacka. Alltså jag har många jackor, men ingen av dem är tillräckligt varm för att vara lämplig att använda när det är som kallast. Men jag har precis kikat runt på en del olika sidor och fastnade för endast 3st hittills... eller, känner inte direkt att jag fastnade för någon av dem heller. 

Men om jag skulle välja mellan dessa så lutar det nog mest mot den jackan längst till höger, för den ser liksom varmast ut och har även en hög krage vilket uppskattas. Men jag tycker helt klart att den till vänster är mycket finare...  Jackan i mitten ser inte så speciellt varm ut, men jag tycker den är väldigt snygg! 

Nä, de är svårt det här med vinterjackor tycker jag, jag tror jag nästan aldrig varit helt nöjd med någon vinterjacka, så som tur var så var det inte så jätte kallt förra året så jag klarade mig på mina höst/vår jackor. 

Har ni några tips på fina jackor?

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu så sitter jag på bussen med mamma, på väg till Värtahamnen i Stockholm där vi ska checka in osv. Jag har aldrig varit på kryssning förut, så det ska bli jätte kul! Mamma hade det som en liten överraskning, då hon hade bokat utan att jag visste Om de hehe. Vi ska vara borta i 3 dagar, så det blir 2 nätter där och imorgon så ska den stanna i Helsingfors, så en dag i Finlands huvudstad blir det också!

Likes

Comments

​Hejsan på er!

I lördags så begav jag och Alvina oss tillbaka till stockholm igen för shopping. Jag fick med mig en del hem, från Zara, ginatricot och Brandy Melville. Som ni vet så köpte jag sakerna från Lush och Sephora förra veckan! Men just nu så håller jag på att laddar upp en haulvideo där jag visar allt. Jag kommer antagligen att länka den här när den är uppe!

Likes

Comments

Instagram @sannawn