Efter att skolan börjat  har vi bara varit i stallet och i skolan. Så vi nästan glömt bort bloggen. Men vi har ridit långa mysiga och väldigt roliga ridturer i skogen med Zoe och Norpan.

Wilma har även bestämt sig att sluta med badmintonen då hon tycker att ridningen tar för mycket tid,  och jag håller med henne. Men jag vet inte om jag ska fortsätta eller inte.

Vi ska försöka att inte glömma bort bloggen igen🙈

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Som ni nog märkt har bloggen varit "död" i några dagar. Skolan började i onsdags och sen var det badmintonträning. I onsdags var det värsta snöstormen. Mycket i skolan nu, en massa prov som väntar och såklart glömde jag böckerna i skolan... Badmintonträningen gick bra, dock var det inte direkt någon fat i oss (tycker jag). Sanna är sjuk nu, vet dock inte vad det är med henne. Idag gick vi till kl 1. Såklart glömde jag pengar så ingen kanelbulle blev det, det förstörde hela dagen.😜 Efter skolan gick jag upp till stallet och började rida Norpan, broddarna ville verkligen inte som jag idag! Red en liten skrittrunda med henne. Zoe hade överskottsenergi så hon fick trava av sig (väldigt halt så jag ville inte riskera att gå omkull). Imorgon ska jag nog in till stan med en kompis och fika, kollar i affärer och sånt, mysigt!! Zoe ska få en liten längre runda imorgon om jag hinner. Förresten! Igår fyllde min lilla, älskade kanin 7 år!! Fortfarande lika pigg som han var 1 år😅
Hörs!💕

Likes

Comments

Hej! Idag har jag ridit Zalza ute i skogen med några andra. Det var lite kallt och väldigt halt. Vi fick rida i kanten av åkrar och ängar så vi kunde trava och galoppera lite. Idag var Zalza väldigt pigg och framåt. Så det var svårt att få han avslappnad och trava lugnt. Men imorgon drar träningarna i badmintonen igång igen.

Jag och Wilma kanske kan fixa två inlägg där vi skriver om oss själva om ni vill det

Likes

Comments

Asså hörni! Vi har verkligen fått "bloggtorka". Vad kan man skriva om? Ni har ju nästan bara läst om vår vardag och vad vi gör om dagarna. Det är väll inte så kul och läsa om hela tiden?! Nu har vi inte häller gjort ngt speciellt på dagarna. Det känns också som ni inte riktigt har fått "känna oss". Kanske ett inlägg om vilka personer egentligen är? Vi vet att 2017 kommer bli ett händelserikt år men det har precis börjat. Snart börjar badmintonen igen och då kommer ni självklart få veta hur det går där! En resa är planerad som jag verkligen ser fram emot. Mer vill jag inte avslöja. 🙈

Likes

Comments

Hej hej!
Idag kom jag hem från Malmö. Anledningen varför jag egentligen följer med när de övriga i familjen ska kolla på hockey är att jag älskar hotell och det bästa med hotell är såklart hotellfrukosten. Aja, som vanligt bytte jag om till ridkläder och stack upp till stallet med Sanna. Spelar ingen roll hur mycket klockan är osv det är timmarna i sadeln som räknas. Tog in Zoe och märkte sedan att hon hade en lös sko.... Så Norpan fick följa med ut i skogen och Sanna på Zalza. Nu har äntligen snön kommit här i södra Sverige! Har ni fått någon snö? ❄️

Likes

Comments

Hej eller godmorgon!
Har nyss vaknat och ska snart gå och äta hotellfrukost. Det är helt klart det bästa med att bo på hotell.👌🏻 Igår åkte familjen till Malmö. Vi var på Emporia och shoppade lite och även kollade på hockey Malmö-Leksand. När jag kommer hem ska jag dra upp till stallet och rida. Brrrr vad kallt det har varit nu, 15 minus. Det är vi inte vana vid här i södra Sverige 😜 hörs!

Likes

Comments

Hej! Igår kom det inget inlägg för att jag helt glömde bort. Men jag tänkte skriva lite om vad jag gjorde igår. Jag (Sanna) åkte iväg med familjen och skulle egentligen grilla. Men det slutade med att vi åkte till en lekplats och fikade istället. Det var väldigt kallt så vi stannade inte så länge för att nästan alla frös. På lekplatsen var det ca -12. 

Likes

Comments

Hej hej! Idag är det en vecka kvar till skolan börjar. Som sagt tycker jag att det ska bli skönt att komma in i rutinerna men det hade inte gjort något om vi hade lov en vecka till.😜 Idag ringde klockan strax över 7. För att vi skulle hinna rida och fixa höet. Det var skönt att komma hem sen och ta en varm dusch efter 4 timmar i stallet. ❄️ hörs!

Likes

Comments

Hej! Idag var vi ute en runda med Zoe & Norpan igen och det gick bra. Vi red en runda med ganska många hinder, och hästarna var lugna fast de inte hade ridit den på länge.  De blev lite tittiga på vissa ställen där vissa träd hade trillat eller någonting hade ändrats.
Idag kom även årets första snö. Men den stannade inte så länge. Nu till kvällen regnade den bort så det var inte så roligt.

Har ni fått snö där ni bor?

Likes

Comments

Hejsan! Idag har vi varit ute i skogen på Norpan och Zoe. Det var riktigt kallt idag så vi hoppas att det kommer snö snart. Hästarna skötte sig bra men de stannade några gånger och skulle kolla på lite saker de tyckte var läskiga. Marken var hård så vi red inne i skogen på mjuka stigar.

Nu när det är lov så har vi inga träningar i badminton. Så när vi börjar i skolan igen så kommer vi även skriva om hur det går i badmintonen.

Likes

Comments