Hej! Velig som jag är så har jag under ett tag testat mig fram med olika hemsidor och vad dem erbjuder för funktioner och framför allt kvalitén på bilderna. Då alla mina bilder på de hemsidor jag använt mig av försämrat kvalitén vid uppladdning vilket jag stört mig på något enormt! Men så tipsade min fotolärare mig om flickr. Så skapade mig idag ett flickrkonto och hittade en enorm fördel direkt. Jag kunde direkt koppla photoshop och lightroom (vilket är programvarorna jag redigerar mina bilder i), till flickr så bilderna överförs direkt utan att försämras i kvalité genom att sparas om i ett annat format för att bloggportalen ska kunna läsa in bilden. Vilket vart anledningen till att kvalitén på t.ex denna bloggen inte är den samma som om jag öppnar filen i photoshop, dvs orginalkvalitén. Varför har jag inte skaffat flickr innan? Jag får ut så mycket mer utav bilden, dem som besöker min sida kan t.ex se bildinformation, vilket är bland annat slutartid, iso, bländare, objektiv och kamera och viktigast av allt enligt mig - BILDKVALITÉN! Allt som allt så finner ni mig nu på Flickr och där blir det samma princip som innan!

Klicka på bilden för att komma till min flickr sida!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, hoppas att alla haft ett jättebra höstlov, det har iaf jag! Resan var helt underbar och otroligt välbehövd men nu har andra veckan vid skolbänken efter lovet börjat. Har väldigt mycket i skolan nu men försöker uppdatera så mycket som det går. Blev inte så mycket bilder som förväntat ifrån resan av några anledningar men tänker att jag ska ladda upp dem som blev bra så fort som jag kan!

Nu är hösten här på riktigt. Den mysiga delen med milt väder, sol och löv som ändrar färg är över och den mest nedstämmande tiden enligt mig börjar nu. Det är mörkt när man vaknar och mörkt när man åker hem ifrån skolan, man har inte mycket energi och det är främst kallt och grått. Nej, jag gillar inte hösten förutom då jag kan ligga inomhus under en filt med en kopp te och tända lite ljus, det är nog det enda fördelarna jag ser med hösten!

Likes

Comments

Imorgon bitti klockan kvart över 6 lyfter planet ifrån Landvetter till Teneriffa, och där ska jag spendera mitt höstlov! Kameran kommer självfallet med och när jag är hemma igen så blir det uppdatering ang resan. Ska bli underbart att få komma iväg ifrån höst, blåst, regn och kyla och för en vecka få ersätta det mot sol, bad och god mat! Behöver en ordentlig dos med "sol-vitaminer" så jag klarar mig hela långa, mörka vintern! Hoppas alla får ett bra höstlov, kramkram

Likes

Comments