Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Event

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag bloggade och jag lovade faktiskt mig själv att uppdatera ofta, det gick ju bra... hehe. Nej men jag har haft supermycket nu de senaste dagarna och det är därför. Jag känner däremot att jag måste ta tag i det som jag lovade mig själv och därför ska jag göra mitt bästa för att hålla det löftet.

Det som hänt under dessa dagar är att jag har haft sleepover med mitt dancecrew vilket var så sjuuuuukt roligt! Jag har även gjort mig sommarfin! Jag har både gjort fransförlängning och klippt och färgat håret. Fransarna gör jag hos det fantastiska stället Lily garden i Malmö. Bara 400kr men superfina fransar! Håret gjorde jag hos min kära frisör Lina i Hjärup.

Midsommar har även inträffat under de dagar som jag inte bloggat och vad kan inte vara bättre än att själv hålla i midsommar tillsammans med sin pojkvän? Vi höll då denna trevliga dag hemma hos honom och bjöd in våra närmaste vänner. Det blev grillning trots vädret och vi spelade även kubb, vilket jag tycker är ett MÅSTE på midsommar! En härlig dag var det som sagt men bilder från midsommar kommer separat i ett inlägg och finns i kategorin "Event".

Nedan är bilder från min förändring ;)

Likes

Comments

Mitt underbara sommarlov har precis börjat och vad kan inte vara bättre än att inleda första dagen med att prova på nya grejer? Jag har provat på den så kallade "mammarollen". Jag tycker egentligen inte att det namnet borde finnas då män likaväl kan göra dessa sysslor men tyvärr har normen blivit så idag. Idag har jag inte tagit hand om barn och bytat blöjor (haha) utan jag tog tag i att städa hela huset förutom toaletterna. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga detta men det var lite roligt ändå. Lyssnandes till musik sprang jag dansandes runt i huset med dammtrasan och sjöng lite. Det var tur att ingen var hemma för det såg nog väldigt roligt ut. Anledningen till att jag inte städade toaletterna var för att jag inte vet hur man gör men jag kände väl också att något kan väl mammsen göra ;)

Inte nog med det lagade jag även middag. Det blev en krämig laxpasta med spenat som jag hittade på http://alltommat.se/recept/laxpasta-med-kramig-spenat/ . Supergod var den verkligen och något som jag rekommenderar starkt! Enkelt för dig som behöver mat inom en halvtimme då det bara tar 10-15 minuter att laga. Självklart behöver du ha ingredienserna hemma!


Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Första inlägget är minsann inte det lättaste att skriva men någon gång måste man spräcka bubblan inom sig och bara våga. Det är faktiskt ett motto jag har. Jag menar, man kommer ingenstans om man inte vågar ge sig ut på grejer som är något utöver sitt vanliga.

Jag har funderat länge på vad det är som jag vill skriva om i mitt första inlägg och det har inte varit lätt ska jag säga. Efter en tids tänkande kom jag på att vad vore inte bättre än att berätta lite om sig själv, vad jag håller på med och vad mitt mål med min blogg är?

Mitt namn är Sanna Kristine Wattengaard och jag är en tjej på 17 år. Född i Sverige (Malmö) men har halva släkten bosatt i Norge då min pappa kommer därifrån. Jag bor hemma tillsammans med min fina familj. Mamma, pappa, storebror och kanin. Går gymnasiet på Malmö Latin skola där jag studerar musik eftersom att det är ett av mina brinnande intressen. Att dansa är också ett av mina brinnande intressen och det har lett till att jag arbetar med dans också. Jag har dansat och sjungit sen jag var en liten flicka och fortsatt med det enda till idag och kommer säkert göra det en tid framöver med. Arbetat som danslärare har jag gjort sedan 13 års ålder och undervisar många olika stilar för många olika åldrar.

Under senare tiden av min skoltid har jag fått intresse för att skriva och därför tog jag tag i att skapa en blogg då jag kan kombinera och skriva om väldigt många olika grejer som är anpassade för olika åldrar då min blogg handlar om min vardag. Målet med min blogg är att det dels ska vara en rolig grej för mig att skriva av sig och att andra ska tycka att det är intressant och roligt att läsa när man har en ledig tid över ;)

En härlig bild på mig och min vän Victoria när vi firade hennes födelsedag

Likes

Comments