Header

Jag tycker att lagom är bäst när det kommer till julpyntet. För mig betyder julen väldigt mycket samtidigt som min känsla för inredning skriker på hjälp. Eftersom att jag precis flyttat hemifrån så var det dags att inhandla mitt allra första pynt. Jag valde därför att satsa på ljusa färger, hyacinter i mängder och massor av ljus. Alltså jag vägrar hemmagjorda flaggor, tomtar och annat dagispynt. Förlåt älskling.

Så nu är alltså vårt hem pyntat och fint. Jag älskar det varma ljuset, doften av nejlika och stämningen. Även en pytteliten gran är på plats. Nu ska bara julklapparna bli klara... Hur går det för er?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min urfina nya polo från Mango som jag ÄLSKAR. Jag använder den konstant, så varm och gosig. Perfekt under skinnjackan nu när det blir kallare o kallare!

Ni hittar den på MANGO.

Likes

Comments

​Jag är en otroligt otålig person som aldrig riktigt vill lägga ner tid på att laga mat eller lära mig recept. Men nu när jag bor själv så är jag nästan "tvingad" till att laga mat, därför har jag faktiskt fått upp lite intresse för matlagning. Fast att jag alltid har varit en true sucker för att njuta av god mat ute så letar jag nu efter matbloggar. Är det någon där ute som driver en blogg fylld av inspirerande recept och bilder? 

Likes

Comments

​Jag fick ett mail häromdagen där jag fick frågan om vad jag sysslar med. Jobbar jag? Pluggar jag? Tagit studenten? 

Jag är alltså född -96 vilket betyder att jag tog studenten i år och valde att börja studera juridik direkt efter studenten. Så jag flyttade hemifrån ner till Malmö för att börja plugga i Lund. Att plugga juridik är otroligt svårt i början och krävs väldigt mycket fokus. Jag har fortfarande svårt att förstå vissa delar och lägger ner VÄLDIGT mycket tid på mina studier. Men jag tycker att det är spännande och älskar problemlösning, vilket gör att jag får utlopp för vad jag gillar. Sen får vi se vart jag hamnar i slutändan, kanske är yrket jurist inget för mig. Jag tar en dag i taget och följer mitt hjärta precis hela tiden. 

Är det någon där ute som pluggar juridik eller vill börja? 


Likes

Comments

VÄRLDENS BÄSTA Middagsparty anlände i mitt hem i fredags. Finaste inflyttningspresenten man kan få!
Eftersom att jag är ett stort fan av både Hannah & Amanda passade den här boken perfekt. Har ni hört att dem kommer till bokmässan i Göteborg? Och att dem kör en livepodd? Vilken dröm! Funderar på att åka upp till kära Göteborg...

Om ni inte redan börjat så tycker jag att ni ska lyssna på Fredagspodden. Detta är alltså en podcast av Hannah Widell & Amanda Schulman, två superkvinnor! Jag lyssnar just nu om alla avsnitt igen hehe... Men alltså varje fredag kommer det ut ett nytt avsnitt av Fredagspodden. Så lyssna lyssna lyssna! Finns i podcast appen. Xx

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade upp hel och frisk, solen lyser igenom gardinerna och äntligen kan jag få lite ljus. Nu ska jag göra en smoothie för att sen åka och plugga på Condeco! Hoppas ni får en bra onsdag. Xx

Likes

Comments

Förvirrande att vara utan dessa två klippor. Vi trampar nu runt på utspridda platser, men vad gör det? En trio är alltid en trio.

Likes

Comments

Haft en magisk helg med två trollungar. Lyckligast som fick möjligheten att ha dem hos mig över helgen.

Blickar över till böckerna igen, för nu är det måndag. Advokat eller Avokado? Ibland börjar man ju att undra.

Likes

Comments

Saknar den här tösen var och varannan dag. En stark och fri själ är vad hon är. Klokaste 10 åringen du mött.

Likes

Comments

Hej kära fredagsälskare! Efter en tuff vecka fylld av avtalsrätt och idol checkar jag ut. Jag skall alldeles strax hämta upp mina alldeles för saknade tjejer på Centralen, tänk att få ha dem i mitt hem en hel helg! 

Glöm inte av att smaka på dessa godbitarna, mums! 


Likes

Comments

  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw