Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

- Det finns inga ord som kan beskriva dessa människor!

Igår vad det fredag, vilket innebar middag med hela familjen. Det var så mysigt! Idag blir det fika med en kompis och sedan jobb! 

Må bäst kära ni, ta hand om varann.

Likes

Comments

Snart är helgen över, denna helg har fyllts av middag med familj och finaste Amanda, häng på ikea och shopping med farfar. Fick äntligen hem en vinterjacka!!

Tycker faktiskt att det är helt sjukt när man tittar i butiker i dag alternativt på hemsidor, ser ut som att modet i år är att gå runt att frysa. Det ska vara tunt och smidigt. Vilket är bland det värsta jag vet. Jag vill att det ska vara varmt, fluffigt och gosigt. Så jag kommer ej att gå i modets spår i vinter så att ni vet! 

Ikväll blir det myskväll, kan tyvärr inte berätta för mycket för då skulle majoriteten av mina läsare få frispel haha. 

Med det önskar jag er andra en fortsatt trevlig söndag! 


Likes

Comments

- HON ÄR SÅ SJUKT BALL. 

Glöm aldrig, var glad, le, bjud på dig själv. Ingen är perfekt! Va lite mer som oss! 


Likes

Comments

Hej på er, det är en sak jag inte förstår. Hur man kan vilja att folk vardagligen ska veta att man mår dåligt. Man sitter och skriver och ältar saker som hänt för flera år sedan, dagar sedan eller bara allmänt gnäller om saker som inte betyder något. Klart att man ska få prata ut, berätta vad man tycker, tänker och känner. Men jag förstår inte hur man kan vilja leva så? Jag har gått igenom mycket i mitt liv, bland annat hade min bror cancer för några år sedan, jag vart lämnad som 11 åring att klara mig själv, skilsmässobarn, bortgångar av folk i min närhet, rånet mm. Jag har varit på botten, jag vet hur det känns. Men jag har ALDRIG velat att någon ska veta att jag mår dåligt som jag faktiskt gjort. Jag sa till mina vänner någon gång att jag inte mådde bra men det var nog mitt ex som fick höra det mest av alla. Men jag kämpade, varje dag, för att inte låta något annat förstöra mig och mitt liv.. Man ska vara så otroligt tacksam över att man faktiskt står på benen att man har dom runt om kring sig som man älskar, att alla är friska, har ett jobb och tak över huvudet. Snälla.

Ta tag i era liv, gör något! Bidra till samhället med det ni kan. Gå runt och var lycklig, le en extra gång, när alla tittar. Då lovar jag att ni kommer tycka att livet blir mer underbart. Ert gnällande är pinsamt. Kom över saker. Gå prata hos en psykolog om du mår så dåligt. Men skiten kommer endast hamna dig i hälarna om du skriver ut på sociala medier eller bara gnäller till dina vänner. Man tröttnar, negativ energi föder negativ och ingen vill vill vara med en sån.

Må bäst och ta hand om varandra. En dag är det försent.


Likes

Comments

Hej babes!

Dag två på utbildningen och jag vill redan tillbaka till jobbet! 

I kväll vi bara mysa framför tv för en ny serie, ta hand om varandra och snacka massa strunt.
Imorgon är det äntligen fredag och då blir det bus och äventyr.

Puuuussss 

Likes

Comments

​Hej finaste ni. Hoppas verkligen att allt är bra med er! 

Jag kom nyligen hem från jobbet, har plockat lite och fixat och druckit en kopp kaffe. Nästa plan blir att ta en lång dusch, med massa lyx, laga middag och bara ta det lugnt. Det har varit en tuff helg med fullt ös dygnet runt. Så jag behöver verkligen ta igen mig! Men snart är jag på banan igen. Imorgon borjar en 5 dagars utbildning, vilket innebär full fokus! 

Jag bjuder på lite bilder från lägenheten. 

Vi hörs snart igen!! 

Ta hand om er finaste ni! 

Likes

Comments

​Hej igen kära ni. 
Förlåt att jag uppdaterat kasst som jag vet inte vad. Men jag har kommit till en tuff period återigen. Det som varit senaste tiden är sjukhusbesök, jobb och jobb, jag själv har varit sjuk i en vecka nu. Men inte ger jag upp jobbet för det. För det är enda stället jag faktiskt bara kan vara ifred på konstigt nog. 

Två av mina kära vänner har blivit mina kollegor vilket känns toppen. Livet rusar ju på i sån jäkla fart nu när man jobbar heltid. Man "hinner" inte så mycket. Dessutom eftersom att jag inte jobbar de typiska arbetstiderna. Utan jag jobbar även natt så blir min rytm med världen inte densamma. 

Nu ska jag planera inköp och design av mitt rum. Kolla ännu mera boende det börjar bli en aning akut nu!! 

För att fortsätta de planer jag tänkt mig i framtiden så behöver jag eget boende helst igår. 

Må bäst bästa ni. 

Tänk på att livet är för kort, ta hand om varandra! 

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er.

Idag har jag hunnit med otroligt mycket, skickat paket, handlat, promenerat, varit hundvakt, tränat samt fiskat en stund med bröderna mina., Trots allt detta har denna dag gått så otroligt långsamt!

Jag har gjort ännumera hemligheter och jag bara håller alla mina tummar! (ja jag har fler tummar)

Imorgon är det "äntligen" fredag. Haha säger jag som varit ledig hela veckan. Men ska bli så skönt att få umgås med mina kära igen. 

Denna helg blir lugn precis som veckan. Ska hänga lite med Amanda i morgon samt ev bowla med syster min. Söndag ska jag ev på ett konvent med jobbet vilket kommer innebära hård träning hela dagen. PÅ EN SÖNDAG haha åh. 

Men nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon för att skjutsa mamma till jobbet och sedan åka och fixa mina fransar igen! som jag längtat. 

Må bäst käraste ni, ta hand om varandra! 

Likes

Comments

​Hej finaste! 

Sitter just nu bara hemma och tar det väldigt lugnt, har tränat lite pratat med mina olika chefer samt fixat lite i mitt rum. Jag vet inte riktigt hur denna vecka ser ut och jag väntar på att fixa mitt avtal för att kunna börja jobba heltid. Så denna vecka tänkte jag väll försöka lägga lite mer tid på er. Träning, och kosten. 

Jag kommer även att byta bloggportal snart eftersom att jag tycker att nouw strular väldigt mycket. Men det kommer få vänta lite innan jag visar mer för er. 

Jag bloggar ju för min skull, och nu när träning och kost är något jag lägger väldigt mycket tid på så kommer jag mest blogga för att se min egen utveckling, ge inspiration till andra. Det behöver inte vara svårt. 

Dock behöver jag planera lite mer, införskaffa lite saker innan jag kan gå all in här och visa er. Men är det något speciellt ni vill se eller veta mer om så är det bara att säga till. 

Må bäst och ta hand om varandra! 


Likes

Comments