Hej!! Det var ett tag sedan jag uppdaterade något här, tror det var när jag låg på stranden sist vilket jag inte gjort på 3 vekor!

Jag har ju lovat att berätta om min resa och det kommer jag självklart göra, men först måste jag göra viktigare saker!

Idag är det onsdag och det är endast 5 dagar kvar tills jag sitter på planet till USA! Tiden har gått riktigt fort nu der senaste veckorna och jag har så mycket att göra, jag har inte ens packat.. inte ens börjat... hehe! Men har börjat tvätta idag faktiskt, haha bra där! Men jag har liksom inte riktigt förstått ännu att jag åker snart så jag tar det fortfarande lugnt vilket jag inte borde.. HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA!!!!

Men jag kommer skaffa en till blogg där jag endast kommer skriva om mitt år i USA, så jag länkar den senare när den är gjord!

PUSS!

Likes

Comments

1 vecka i solen, med god mat och fina hus, typiska Grekland tillsammans med min älskade pojk! En sån din bild på oss där han ger blicken att han inte vill vara med på morgonkaffe kortet 😅

Så redo för detta ✈🌴

Likes

Comments

för en vecka sedan var jag hos Tilde. Vi red, lagade mat och var i rättvik på CCW. Så underbart att få spendera tid med sin bästavän!!!

Likes

Comments

Ojoj, hej på er! Länge sedan sist, men livet rullar på med jobb och vänner!
Jag försöker hinna med så mycket som möjligt då det snart bara är en månad kvar tills jag flyger till USA! Otroligt fort tiden går.. Vill hinna så mycket mer än vad jag gjort!!

I alla fall så hade jag en super vecka förra veckan! På min lediga dag var jag med Stina på sommarland och hade det fantastiskt roligt! På kvällen efter åkte jag, Samuel, Sandra och Henke till kalkbrottet och åt pizza och hade det roligt! Klättrade sådär smidigt (?) och bara var!
På fredagen åkte jag till Tilde efter jobbet för att fixa oss inför en kväll på krogen! 2 blyga läppar hadr spelning och det var fantastiskt! Sån härlig stämning och bra spelning! Fullt ös medvetslös!

På lördagen var det bilträff i Insjön så jag, Samuel, Sandra och Henke åkte dit i Henkes lilla vrak. När vi drog vidare mot Rättvik och Henke skulle tanka Leksand skulle han bara sladda lite eftersom det hade regnat.. å bakaxeln rasade.. så först fick vi putta bilen till en parkering där vi väntade i 2 h på en lösning för att komma därifrån..!!.. Men efter om å men kom vi därifrån men lagomt trötta och less, ett litet äventyr sådär på natten!

Likes

Comments

Händelserika dagar förra veckan! Samuel fyllde 18, en dag vi båda har väntat på! Han hade en fest för att fira med vännerna, roligt och trevligt! Igår körde han upp och fick körkort, något vi båda har längtat på extremt! Nu är livet komplett 👌

Likes

Comments