Såklart är alla bilder från We Heart It <3

Likes

Comments

Hej, jag satt och kollade igenom lite utav Nelly´s nya kläder och hittade 3 plagg jag skulle vilja visa er. Dessa 3 plagg var några som jag föll för.

 Länk till plagget hittar du under varje bild.

Likes

Comments

Idag är en sådan dag som jag har ganska ofta där jag inte mår bra... Det är inte kul att gå till skolan å känna att man inte kan säga någonting innan en viss person ska kommentera det på ett negativt sett. Jag tänkte att Gud vad skönt att äntligen börja gymnasiet å få stopp på dessa utfrysningar, taskiga kommentarer, blickar och skitsnack men tydligen inte... Jag har inte mått bra på ganska länge tyvärr. Jag har blivit mobbad å allt detta men det kan vi ta i ett annat inlägg. Men det som stör mig mest är att någon/några kan göra såhär mot en annan person fastän att den vet hur dåligt man mår/mått, att de inte förstår hur en/flera människor kan trycka ner en annan människa så totalt som de/den gjort mot mig... Att känna att man inte vill leva eller att det ända jag kan göra för att stilla smärtan inombords är att skära sig!
Har mått ganska bra nu under en kort period men börjar känna igen att jag är påväg till samma ställe jag var förut och det är något jag förstås inte vill. Vill bara förklara för andra att det finns så många där ute som har ett leende på läpparna fastän att man mår skit egentligen, för sådan är jag. Skriver inte detta för att någon ska tycka synd om mig utan bara att ni ska tänka på hur man uppför sig mot andra för man vet aldrig vad den personen går/gått igenom. Men det kommer ett inlägg en annan gång om hur min bakgrund till mobbing och hur jag mått mått i mitt liv. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi
❤️

Likes

Comments

Hejsan, idag är inte världens roligaste dag precis... Jag tycker det är kallt men min syster, mamma och min bonuspappa är på stranden fast att det är lite sol å lite mulet. Jag sitter hemma å väntar på att kanske träffa en kompis.

Jag kan tipsa om världens bästa serier enligt mig.

Grimm
Teen Wolf
Gossip Girl
Supernatural
Merlin

Det är mina favorit serier, tycker verkligen ni ska ta er tiden å försöka se dem. Men ni får ha det så bra så hörs vi kanske senare eller i morgon.

XoXo

Likes

Comments