Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1 Januari. Dag 1/365. Att ett skifte i dag kan få en att känna så mycket!

Jag hade ett väldigt lugnt, men mysigt nyår. Ett sånt oplanerat som alltid blir bra. Känns helt ärligt skönt att det inte blev värsta festen och att man inte vaknade upp med världens bakfylla idag. Istället känner jag att jag kunnat vakna upp, planera det nya året, och starta det med att må bra.

Och jag känner mig så redo. Skit i alla problem. De lämnar vi i gårdagen och 2017. Känner mig så klyschig när jag säger att det är dags att blicka framåt. Men det är så jag känner.

2018, det kommer bli mitt år. Det känner jag på mig.

Likes

Comments

​​​

Wow. Med 4 dagar kvar till nyårsafton och 2018 är jag lika taggad som vettskrämd för framtiden. Har alltid haft så extremt höga visioner och mål och har under detta året känt att jag vuxit enormt som person, samtidigt som jag är så långt ifrån vart jag vill vara. Har inte jobbat någonting på mina drömmar och är helt ärligt lite besviken på mig själv. Startade detta året med förhoppningar om att allt skulle starta igång och att jag skulle koma en bra bit på vägen.

Nu sitter jag här. 4 dagar innan nyår. 01.11 på natten och tänker på allt jag inte gjort. Varför är man så dum? varför inte fokusera på det jag faktiskt har gjort. På det jag lyckats att åstadkomma och på hur jag själv har ​vuxit. Ändå är det så jävla svårt. 

Men som jag skrev är jag också extremt taggad. Nu gäller det. NU måste jag fan ta tag i det här. Med nyårslöfterna brykande färska på anteckningarna i mobilen, och med största nyårslöftet högst upp: Att våga. att våga ta steget. Att våga satsa. Och att våga lite på mig själv, så känner jag mig ändå redo. 

Det är fan dags för mig nu.Likes

Comments