Jaha här va de ett tag sedan man skrev ja... Måste skaffa mig en egen data hit nu så jag kan skriva lite mer ;)

Men men idag har jag haft ledig dag. Sååå skönt. Dagen började med att jag och Mia åkte in till Nödinge för att sola, basta å sitta i massage stol. Det var så jävla underbart. Det borde vi köra på varje onsdag!!! Fundera även på att skaffa gym kort så jag kan träna en gång i veckan så man kan bli lite fitt ;) 

Jag gick även in till massa frisörer för att kolla priser och klipptider. Jävel vad dyrt det har blivit. Skulle bara toppa håret och de skulle gå på 460 spänn. Men när vi skulle ta oss hem såg jag en frisör på hörnet så där sprang jag in en snabbis.  då visade de sig artt de hade en andraårs elev som behövde träna på att klippa, så om jag ville kunde hon klippa mig idag GRATIS!!! Så sjukt underbart. Självklart tog jag den tiden och blev riktigt nöjd med håret. Så denna dagen har varit så himla skön. Synd bsrs stt den har gått så himla fort. :/

Nu ska jag iaf sluta dagen med ett avsnitt One three hill hemma hos Sara Grötting:D  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

 

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.


Likes

Comments

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Gjorde jag nog. Men kommer inte på vad  :s
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp, värsta modet med barn nu :S
4. Dog någon som stod dig nära? Tänker på dig Martina <3
5. Vilka länder besökte du? Egypten
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Resan till Egypten
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 2 December
8. Vad var din största framgång 2010? Hrmf
9. Största misstaget? Sorry A****
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ganska mycket penicillin detta året :/
11. Bästa köpet? Sadel till totton
12. Vad spenderade du mest pengar på? Totton antagligen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Resan till Egypten
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Gubben i lådan?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet inte
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tjäna massa pengar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Sovit
18. Hur tillbringar du julen? Som en vanlig dag med lite paket
19. Blev du kär i år? Nopp
20. Favoritprogram på TV? Ung och bortskämd
21. Bästa boken du läste i år? Läser inte böcker
22. Största musikaliska upptäckten? Hrmf
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns inte ens vad jag fick
25. Något du önskade dig men inte fick? För mycket
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Ja du minns inte de heller:P

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Peeeeengar
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Ja du slappt:P
29. Vad fick dig att må bra? Johan hjälpte mig!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Joel Kinnaman ?
31. Vem saknade du?Theres, Erica
32. De bästa nya människorna du träffade?

Likes

Comments

Hallå världen! 

Idag är en bra dag. inte vet jag varför men jag känns glad på något sätt:D Ändå har jag inte gjort något speciellt idag har bara suttit här och spelat massa sletna spel på data.  Ikväll blir det jobb också  då blir det juh pengar!! Aldrig fel. Längtar bara tills löning nu. Behöver verkligen klippa och färga håret nu! Är så trött på sletet hår och utväxt. Blää...

Egentligen skulle jag åkt till Ale i veckan och hjälpa till på Håkan och Mias gård. Saknar verkligen dem nu. Men så fick jag jobb ivkäll söndag och måndag så får bli att jag åker dit på tisdag istället. Tar antagligen med mig min bäbis dit. Nu ska han upp i trim så jag kan träna lite å tävla detta året.

Nä nu ska ja hoppa in i duschen... hare gött alla vänner ;)

Likes

Comments

Hallå jah här har jag inte varit på ett tag ne. Som ni kanske förstod så han jag inte klart med klänningen som jag skulle sy själv. Men jag löste det så himla bra på nyårsafton ändå. Jag, Johan och mamsen tog oss en tur till överby. Där hittade jag den perfekta nyårsklänningrn. Såklart så hittade jag den i den sista butiken jag var inne i, men så är det väl alltid... Det blev även ett par ur snygga skor och ett halsband. Självklart var det bara halsbandet som var på rea. Men och andra sidan så hittade jag något på rean för typ första gången. 

Likes

Comments

Den här klänningen går åt skogen :(

Likes

Comments

Hello här sitter jag mitt i natten klarvaken. Eller aa de e ju snarare morgon nu men. Men iaf när jag låg i min säng och kunde inte sova kom jag på en briljant idé att sy mig en nyårsklänning! Finns ju inga i affärerna som jag vill ha och är de någon som duger kostar den ju fan. Så självklart kommer Sanna på denna idén bara några dagar innan. Alltså inatt ;)

Jag har faktiskt kommit så långt att jag klippt sönder ett lucia linne och har idén på hur den ska se ut klar. Nu ska jag bara rota igenom mammas alla grejjer och hitta några nålar så jag vet vart man ska sy ihop den. Sen kommer ju det jobbet jag själv jag tror jag inte kommer att bli klar med. Köpa tyg och sy ihop den riktiga skiten.

Önska mig lycka till :D

klänningar_vitfin

Likes

Comments

Här ligger jag i sängen helt klarvaken den tiden inte många andra är det.  Kollade nyss på den underbara filmen Titanic. 

Kärleken mellan Rose och Jack i filmen kan man ju bara drömma om. Får någon människa uppleva den kärleken lever den i drömmarnas värld. Jag tror inte den kärleken finns i verkligheten. Bara tanken på att en människa skulle offra ens liv för den andre på de sättet är ofattbart .Det finns så många människor som säger att de skulle offra livet för den andre, Men frågan är hur många skulle göra de?!?

Det är så många som tror att de älskar en annan person. Men kolla på alla lögner bakom deras relationer. Det finns så mycket folk som "älskar" varandra. Älskar är ett så starkt ord, men så fruktansvärt ut tjatat. Älskar man en person så de väl inte behöva skilja sig? Eller vara otrogen. Allt inom kärlek är bara lögner. När jag själv träffar någon underbar kille som jag får leva med resten av mitt liv, utan svek och lögner. Då ska jag börja tro på kärlek. Men som de ser ut just nu så kan jag inte ens se ett enda par som jag kan säga att de är lyckliga och kan leva resten av sina liv tillsammans utan svek. 

 


Likes

Comments

Hejsan det har inte blivit så mycket skrivande det senaste heller. Och tyvärr kommer det nog inte bli så denna veckan heller. Denna veckan jobbar jag alla nätter i borås. Där jobbar jag 23.00-07.00. Sedan har jag juh mitt underbara jobb på bowlinghallen. Där ska jag jobba ons tors å fre. Så blir inte så mycket mer än sömn och jobb denna veckan. eller blir mest jobb inte så mycket sömn heller för denna tiden. Därför kommer jag nog inte orka blogga något under denna tiden. Men hoppas ingen blir missnöjd ändå :P

Föresten måste bara skriva lite om ung och bortskämd. Så jävla bra är det. Jag älskar verkligen Daniel Paris. Jag skulle lätt kunna spendera många timmar med den pojken. Men attans är ju inte så lätt när man inte känner pojken. 

Hoppas ni får en lugnare vecka. Kyss å smek på er! <3

Likes

Comments

Jahaja då var man hemma i kalla Sverige igen då. Den här resan har varit den bästa i hela mitt liv. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde denna veckan. Bilder och lite mer om vad jag gjorde kommer lite senare. Måste bara ladda kameran först.

Vad gör man en sån här dag? Det blev verkligen en omställning att komma hem till Sverige. Efter att ha gått runt i bikini hela dagarna  och sedan komma hem och ligga med massa kläder under täcket och frysa röven av sig. Det är några graders skillnad på Egypten och Sverige! Men ja det finns väl inte så mycket man kan göra åt saken. Jag får väl springa runt här hemma och samla på mig lite mynt så jag kan ta mig till stan och lägga mig i ett solarium. Gör typ allt för att få vara varm. 

Ne nu måste jag kila. Ska ta mig bort till min mormor och hämta min bil. Batterit hade laddat ur sig under denna veckan. Så då får man ta en promenad bort i det härliga vädret.

 

Love Sanna 

 

Likes

Comments