Header


Igår åkte vi ju in till ayia napa för att festa lite vi ungdomar, men innan vi kom iväg så mådde jag så dååligt så jag fick gå och spy. Men sen tänkte jag väl inte så mycket mer på det, trodde det skulle bli bättre när jag fick i mig någonting att äta!
Vi åt på ett rock café och jag åt kyckling fajitas och efter det var jag tvungen att åka hem för jag mådde så fruktansvärt dåligt och sen fick jag ligga vid toan å spy ut allt jag hade i mig!
Har aldrig mått såhär dåligt någon gång när jag har varit utomlands! Åh då fruktansvärt var det! Jag måste ha fått i mig någonting dåligt!

Har känt av det idag också, men jag har varit nere på stranden med dom andra! Så nu gör vi oss i ordning för att gå i lite affärer!
Ha det bäst!

Likes

Comments

Igår så åkte vi med en båt på eftermiddagen! Vädret var inte det bästa så vi passade på att ta en båttur! Först så gick båten till en stad som heter farmagusta och det är typ en spökstad som Grekland och Turkiet inte kan komma överens om vem som ska ha! Så det står alldeles tomt med vakter som övervakar det! Sen så åkte vi och tittade på massor av klippor! Och sen fick vi stanna och bada i en blå lagun. Så himla fint vattnet var alldeles klarblått!

Sen på kvällen gick vi ut och åt för omväxlingens skull!
Idag har vi bara chillat vid havet och nu ska vi göra oss i ordning,för ikväll ska vi ungdomar åka in till ayia napa och festa!

Likes

Comments

Idag så har vi mest legat vid stranden som vanligt. Efter middagen gick jag och Emil på en promenad och kollade hur det ser ut runt om kring! Sen när vi kom tillbaka till hotellet så fick vi se en eldslukare eller vad det nu kallas. Och mamma fick göra succé igen och fick gå upp på scen med han!
Nu är det sängen som gäller! Natti!

Likes

Comments

Ikväll så har vi ätit mat och varit på mini disco! Vi vuxna fick också vara med och dansa en låt och vem dansar inte ner i en buske då?! Joo mamma!! Så typiskt henne att göra nå sånt!, Hahaha!
Det är aktiviteter här varje kväll så det är jätte roligt! Men idag så var det typ nån som dansade och det var inte så roligt så vi gick på nån supermarket och sen gick vi hem!
Imorgon är det vattengympa!
Godnatt! KRAM

Likes

Comments

Första natten gick faktiskt ganska bra, vaknade till och från annars var det bra!
Började med att äta frukost som var gudomlig!! Sen ner till plajan och sola! I baren får vi ta hur mycket drinkar vi vill, och det är sjukt mycket Sprit i dom så det är ganska skillnad från hemma! Nu har vi gjort oss iordning och ska utforska lite runt om kring!

Likes

Comments

Hej på er!
Det har ekat tomt här idag, men det är för att jag har varit på resande fot hela dagen och nu har vi kommit in på hotellrummet i CYPERN!! Tyvärr så var det ganska mörk nu när vi kom så vi har inte riktigt sett hur det ser ut här än, så det får bli en överraskning imorgon! Men nu ska vi snart sova, för nu är vi väldigt trötta! Men godnatt på er!

Likes

Comments

Nu har jag packat klart eller ja jag har inte riktigt packat ner allt jag ska ha med mig i handbagarset men det hinna jag göra lite senare! Åhh känner att jag börjar få lite resfeber nu, men äntligen är dagarna här som man har längtat efter såå mycket!
Nu har jag och Emil varit och handlat lite mys och ska titta på idol, sen blir det att söva! 

Har inge bilder så jag visar lite bilder från när jag var i ayia napa förra året med mina tjejer!

Likes

Comments

Idag så har jag och Neville varit på badhuset och badat. Pappa var också med!
Vi hade super roligt där, och vi var där till ungefär till halv två. Sen när vi kom hem så myste vi och tittade på film!

Sen har jag och Emil varit och handlat det sista vi behöver tills vi ska åka utomlands. Efter det så åkte vi och hälskada på Carro, Lucas och Alma.
Nu kollar vi på hockey och väntar på att Lena & Larsa ska komma hit och fika!

Likes

Comments