Äntligen Måndag. Alla rutiner börjar falla på plats så skönt. Idag jobbade jag 06.00-15.00 i bageriet. De blev så att jag vart själv där inne, men bra gick de ändå. Kokade krämer och soppor (blåbär, plommon och päron) typ sju liter av varje. Sen hann jag baka vetelängder och sockerfria längder. Fixade allt till Vll så de blev klart för morgondagen. För er som inte vet jobbar jag som kock på arom köket - sjukhusets central kök. Är mesta dels i bageri delen då jag tycker själv att de är absolut roligast. Men självklart roteras vi på olika platser och ställen.

Lönings måndag för min del, toppen! Ska ta och fixa alla räkningar och se hur mycket pengar man har kvar så man kan fixa lite julklappar:)

Likes

Comments

​​

​H​ej!

Tyckte att de var på tid att jag börjar blogga igen, var längesen nu och ja jag saknar de. Dåligt minne som jag har så känns de som en bra sak att skriva ner allt och kunna kolla upp igen här vad man gjorde osv. Idag var de skyltsöndag här i Skellefteå typ julmarknad. Super mysig gick runt i några timmar med bästa sällskapet min mamma så klart. Vi hittade lite av varje, knäck och massa hembakat. Vi gick även runt på stan och hitta några julklappar. 


När vi var klara på stan for jag en sväng hem till lägenheten och mamma på ica. Jag hade startat en tvättmaskin innan vi for på stan som skulle få gå medans vi gick. Så när hon släppte av mig så hängde jag upp alla kläder och sen så kom hon och plockade upp mig innan vi for till Gråberg. Söndags middag standard. Kyckling och ris bjöds de på. Jag har gjort pannacotta som jag tog med mig. Mums så gott!

Pappa körde hem mig igen till stan nu för ett tag sedan. Jag håller på med matlådor inför veckan eller iaf till onsdag så laxen är gjord nu ska bara potatisen bli klar också. Kyckling i sambal sås är i ugnen så snart så är allt fixat där. Diska bort allt strax då. Snart får även jag söndagsmysa ta re lugnt.

Likes

Comments