Var ett tag sedan jag uppdaterade. Så tänkte göra det. fredags fick jag frågan om att jobbet efter schema i fem veckor vilket jag är jätte glad över.
Föra onsdagen var jag och Felicia i Linköping och köpte skor. Som ni ser på bilderna. Det var jätte roligt sedan sov jag över hos henne till torsdag. Jag hade inte så mycket att skriva men ville uppdatera lite i alla fall.
Hoppas alla får en trevlig dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla. Det var verkligen ett tag sedan jag bloggade. Jag har haft fullt upp med att jobba så har inte tagit mig tiden. Jag trivs jätte bra på jobbet och skulle verkligen vilja fortsätta efter sommaren.
Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så har jag gjort många nya smink idéer. Och jag vill dela dem med er. Som ni ser på bilderna så är det varierande färger och stilar. Jag går ofta efter vad som passar min ögonfärg och hudfärg. Eftersom jag har en blek hudton använder jag ofta ljusa toner. Min ögonfärg är grön med blandning av blå och grå, därför går jag ofta efter röda och lila toner. Det framhäver ögonen på ett attraktivt sätt. Eftersom jag är ganska blek framhäver jag kindbenen med hjälp av contouring, highliter och blush. Det ger en blek hudton mer färg och liv.
Personligen tycker jag att när man går efter ljusa toner på ögonen kan man med hjälp av en svart vingad eyeliner ge färgen mer rättvisa. Men det är bättre med för lite en för mycket. Har man inga färger på ögonen kan man gå efter en mer dramatisk eyeliner.
Om jag vill lägga fokus på ögonen går jag efter en ljus färg på läpparna. Men vill jag lägga fokus på läpparna använder jag en mörkare färg på läpparna. Jag tycker det är bra om man går efter lite ögonsmink då, det är enligt min åsikt mer sminkande. Men det är också fint med en dramatisk fullface makeup om man tex ska på fest eller liknande aktiviteter.
Hoppas alla har en bra sommar.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag bloggade men har jobbat och helt enkelt inte orkat. Men tänkte visa lite av mitt smink som jag använder. Den stora paletten med ögonskuggor kommer i från Morphe Brushes och den är i röda och lila toner. Den är i jätte bra kvalitet och de är lätta att blanda. I den sista bilden är mina 3 Sleek paletter de har olika namn beroende på i vilka toner man vill ha. De jag har heter Del Mar Vol.11 450 och den är Limited Edition. Nästa heter Oh So Special 658. Och den sista heter Force Of Nature 427. Dessa paletter är billiga och är jätte bra. Jag föredrar Morphe Brushes mer för man får mer för pengarna och jag tycker att de är mer pigmenterade. Men båda märkena är bra. De övriga bilderna är på mina sminkborstar, läppstift, puder, blush, bronzer, eyeliner, andra paletter, foundation, e.t.c. Jag tror inte jag hade överlevt om jag inte hade smink i mitt liv hahah. 👄💅🏻💄💋

Likes

Comments

För jag har tagit studenten fyfan vad jag är bra. Studentveckan har varit en av den bästa i mitt liv. Har haft så roligt och det är tråkigt att jag aldrig kommer att uppleva det igen. Once in a lifetime. Här är lite bilder som sammanfattar min vecka. Jag är jätte glad över alla som har spenderat veckan med mig jag kommer att sakna alla. 😢😢 vi får se till att inte tappa kontakten. Önskar alla en underbar framtid och lycka till 😁😀

Likes

Comments

Härligt väder idag. Mamma tyckte det med så hon tog på sig en solhatt. Och lånade minna brillor.

Likes

Comments

I går var det mösspåtagning. Hade en underbart rolig kväll igår med förfest och sedan fest i Kvarnparken. Dansade och sjöng för jätte mycket och skrattade mycket. Här är lite bilder som jag tog i går. Hoppas alla får en bra dag 😊🎉😬

Likes

Comments

Idag är det mösspåtagning tagga studentvecka nästa vecka. Hoppas på en bra kväll som kommer bli ihågkommen länge. Grattis till alla som har tagit och ska ta studenten.

Likes

Comments

I går hade jag en jätte rolig kväll med roligt sällskap. Var på förfest hos Emilia och det var jätte roligt vi dansade och pratade, åt mat och lekte lite lekar. Efter det åkte vi bussen till Motala, vi skulle till Gustus för det var skumparty med Hawaii tema. Det var riktigt mycket skum på dansgolvet och minna kläder var väldigt blöta efteråt. Jag hade en awsome tisdag i går och jag hoppas att alla andra som var där hade det med. 10 dagar kvar till studenten längtar så mycket.
Ha en bra dag alla.

Likes

Comments

Jaha åkte till skolan klockan 9 och åker hem klockan 10 för jag hade inga lektioner. Gick upp tidigt i onödan. Men får göra det bästa av det. När jag kommer hem ska jag nog ta en kopp te och titta på film eller serie får se vad jag orkar. Kanske sover en stund sen med för att orka var uppe lite längre i kväll. Hoppas att ni fick en bättre start på morgonen en jag.

Likes

Comments

Var länge sedan jag bloggade. Så tänkte skriva vad jag gjort i helgen. I fredags var jag ledig ifrån skolan för jag var på dragracing på Mantorp park med familjen. Pappa skulle köra så ville se honom och även se de andra bilarna köra. Eftersom han har trimmat bilen lite mer så körde han sin bästa repa. Var jätte roligt. Dock så han han inte köra så mycket för framåt 12 så började det regna, så jag och mamma åkte hem och han han inte köra något mer. I lördags var jag på bio med en kompis. Vi såg den senaste X-men filmen, den var bra. I går gjorde jag inte så mycket pluggade lite, men det var svår eftersom jag hade ont i huvudet.

Likes

Comments