Header

Okej hörni! Nu har jag filmat min första vlogg! Jag gillar ju att göra filmer då vi är ute och reser och så men det verkar så himla kul att göra vloggar, och jag älskar själv att titta på dem så nu tänkte jag testa. Är inte så van, så var ödmjuka, haha. Inte det händelserikaste videon men nu har jag provat i alla fall, händer det nåt mer spännande i mitt liv kanske jag får ihop till en till. Tills dess får ni njuta av Leia som springer runt och är tokig som vanligt 😸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När Festspelen är i stan så blir det alltid att jag går på minst en konsert, i år blev det Lisa Nilsson och Norrbottens Big Band. Vi satt front row och det lät bra men jag hade velat ha mer låtar som man faktiskt kände igen, kanske typ storbandsarr på hennes egna låtar? 🎶

Mitt midsommarfirande var väldigt enkelt och lugnt, direkt efter jobbet åkte jag ut till stugan där mormor, morfar, mamma och Henke hade varit hela dagen, vi åt lax och potatis och sen åkte vi hem och avslutade kvällen med filmen Avatar. Det var helt perfekt, efter all jordgubbsförsäljning under midsommar var jag helt trög i hjärnan och behövde bara lugn och ro. Helgen kommer fortsätta i samma tecken, jag är ledig så ska göra så lite som möjligt och vila upp mig inför nästa vecka!

Likes

Comments

Efter en blygsam men mycket trevlig avslutning med esterna i år 1 och 2 fick vi sommarlov i torsdags! Det blev lunch ute efter en liten konsert i samlingssalen och efter det tror jag att for hem och sov. Senare kvällen såg jag och bror den nya Pirates of the Caribbean på bio. Aye.

Fredagen, som då egentligen skulle ha varit sommarens första sovmorgon blev inte det. Det var uppstigning kl 6 som gällde eftersom att jag och David skulle vara musikunderhållning för ES, BF och VO som hade sin avslutningsceremoni! Det gick bra att spela och det var så himla kul att äntligen få se den riktiga examen på Strömbackaskolan! Det var en sjuk energi i hela skolbyggnaden och när musiktreorna gjorde sin sista konsert nere i samlingssalen så vibrerade luften och alla skriksjöng med i alla låtar. Wow. Ifall jag såg fram emot nästa år förut så gör jag det verkligen nu!

När det var klart blev det lunch på takterassen med le famille. Sommarkänsla på topp. Efter detta for jag hem och sov (ännu en gång) för att jag skulle jobba kväll i jordgubbsståndet.

Där träffade jag en kompis. Jordgubbarna är fräscha med inte besprutade så därför finns det alltid en risk att vissa saker hänger med.. Lilla snigel fick flytta till en blomkruka istället.

Helgen spenderade jag i Luleå där vi hade delegationssträff med SSU Norrbottens delegation som ska på kongress i augusti! En effektiv helg där vi fick mycket jobb gjort. Eftersom Pride var i stan gick vi såklart i tåget också! 🌈

Likes

Comments

Min långhelg började med massa jobb på gården. Jag sa ju att min ledighet inte skulle hålla länge. Så går det 😊

Min nationaldag spenderades delvis i Badhusparken där jag tittade på lite kompisar som uppträdde. Det kändes som den första riktiga sommardagen, jag hade klänning och frös inte det minsta. På eftermiddagen tvättade jag hund, som blev så ren och fin efteråt. ❤

I onsdags var det Vårkonsert för Musik och Dansskolan. Jag uppträdde på piano, spelade ett stycke som heter Clair de Lune. Fick så mycket beröm efteråt av massor med olika personer så jag var rätt paff, men såklart superglad att folk tyckte det lät bra! Det är ett supersvårt stycke jag jobbat jättelänge med.

I fredags blev det poolparty hos Wilma! 💦 Superkul eftermiddag med fina vänner ☀

Likes

Comments

Min demolåt på Musikproduktionen är klar nu. Jag är tycker faktiskt att det låter riktigt bra, det är nog hela ljudbilden jag blev mest nöjd med. Jag fick till det tillslut! Under den här kursen har jag lärt mig mycket om ljudteknik och inspelningsteknik som jag hoppas jag kommer ha nytta av sen. Förstår ni hur bra estet är? Sitta och vara kreativ på dagarna och få skapa eget som man känner sig stolt och nöjd över. Det gör skolan mycket enklare och jag är seriöst övertygad om att det är bra för själen också. Nu är jag generös för ni kan lyssna på låten här också. Jag gjorde Falla fritt av Melissa Horn. Älskar hennes texter, de är så ärliga.

Likes

Comments