Header

​Vill verkligen slå ett slag för The Magnettes, ett band som verkligen gått hem hos mig. De beskriver sig själva som Pajalas enda punkare, Tornedalshäxor och spelar glitterpunk och new-wave-disco. Läs en hel intervju med dem här!

Så jäkla coola! In och lyssna! 🎧

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Påskafton bjöd på en utflykt till Hindersön i Luleå där de har ett café som är öppet både sommar och vinter. Fint väder och gott fika, riktigt mysigt blev det. Började också längta riktigt mycket till sommaren då man får susa ut med båten till alla öar istället för att köra med bilen på en isväg. Det kommer bli så himla härligt! Glad påsk 🐤

Likes

Comments

​Första musikcaféet med ES1B 🎤

Är så nöjd med mitt gymnasieval och trivs så himla bra! Fantastiskt ändå att jag får gå till skolan och spela musik och redovisa mitt skolarbete genom att stå på scen och ha kul med massa härliga människor. Livin' the dream 👌🎷

Likes

Comments

1. Jocke Renen i Jocke Renbergs bil (obs! uppstoppad maskot)

2. Redo för invigning av distriktsårskonferensen som ombud för Piteå!

Vi gör oss redo i plena!

1. Fina fanor ❤

2. Det är bara på Sunderbyns folkhögskola jag dricker kaffe och äter wienerbröd. Händer aldrig annars, och speciellt inte på samma gång.

De väldigt intressanta lagnamnen för de olika delegationerna i Kommunkampen!

1. Samuel och Dennis värvar medlemmar för fullt!

2. Louise och Gustav, stenhårda domare!

1. Min och Jennifers brevlåda, byggd med frihet. (bokstavligen, enbart Frihet-tidningar)

2. Jenny och Jenny från Jämtland pysslar laget till seger!

Piteå ❤ Jämtland i laget "Kappa" tog hem segern i Kommunkampen! Piteå är nu obesegrade två år i rad! ✌

1. Keep calm and bifall DS.

2. Bästa delegationen 🌹

Avgående ordförande Ebba och nyvalde ordförande Emil. Tack Ebba och lycka till Emil!

Såhär fina är vi i nyvalda DS på vårt konstituerande möte! (delar av nya DS)

Förutom den otroligt härliga segern i Kommunkampen och det förtroende jag fick som nyvald ledamot i distriktsstyrelsen för SSU Norrbotten så hände en till sak, som jag nog är allra gladast över! Jag blev tilldelad utmärkelsen "Årets riddare". När motiveringen lästes upp fick jag svälja tårarna, tack älskade kamrater, älskade Norrbotten, älskade SSU. Ni betyder så otroligt mycket för mig, tack för att ni känner samma sak!

Här kommer motiveringen:

"Ridderlighet handlar om att ädelt uppfylla ett uppdrag och göra det med stor glädje och engagemang. En riddare är en person som står upp för viktiga principer och värderingar i vardagen, som alltid ställer upp för sina kamrater och har ett hjärta av guld.

Under detta år har vi i SSU Norrbotten haft en person som har visat att hen är verklighetens riddare.

Årets riddare är en person som visar ett brinnande engagemang för SSU och som alltid ställer upp med sin närvaro och bidrar med idéer. Årets riddare är en omtyckt, social person som brinner för SSU:s verksamhet, som sätter plikten till SSU och dess medlemmar i första rum.

Under det senaste året har hen ställt upp i sin hemkommun på kampanjer, renoverat SSU-lokalen, varit kongressombud, värvat medlemmar och kämpat för att lyfta fram de feministiska frågorna i debatten!

Vi i SSU Norrbotten behöver fler som dig, så ta denna utmärkelse och fortsätt ditt hårda jobb, och kom ihåg att vi är tacksamma över att vi får ha dig i Sveriges vackraste och bästa SSU-distrikt!"


Puss och godnatt på er! 😘🌹❤

Likes

Comments

I helgen är det dags för SSU Norrbottens DÅK (årsmöte) och jag är nominerad till distriktsstyrelsen! Det känns jätteroligt och jag kommer verkligen att göra mitt bästa i min roll som ledamot om jag bli vald. Sen tror jag att helgen kommer bli kul i överlag, då jag får träffa härligt folk, äta god mat och driva politik. Kommer bli toppen! 👌

Likes

Comments