Header

Min tid just nu fylls med körlektioner, rapportskrivning till engelskkursen, fix med arrangemanget till ensemblen, planering inför examensarbete och en massa väntan på inspiration. Eller så är det en ledig stund jag väntar på. Det är som att jag, inne i mitt huvud, har massor med inspiration till rapporten, till mitt arr och till mitt examensarbete, men jag får inte ut det. Dock är jag inte så orolig, jag brukar komma igång tillslut.

Nu ska jag avsluta min torsdagskväll med efterrätt (ananas med kokos-täcke) och lite teve (Wahlgrens Värld), trevlig helg på er ✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Övningskört till Grönan i Öjebyn

Varit fotograf på SCA:s personalfest

Köpt respektive hittat supersnygga tröjor!

Knackat dörr med mamma och lämnat ifrån mig moppis till min bror efter 5194 km.

Myst och gosat med jordens snällaste och sötaste katt

Varit på poolparty i Alter, och även fast jag inte badade blev jag förkyld. Tröstade mig med äppelkaka.

Nu är det tredje dagen jag är hemma sjuk från skolan. Jag tror inte jag varit hemma så länge sen i högstadiet. Men jag har faktiskt inte känt mig speciellt stressad över detta, som jag brukar göra. Jag har mest känt att jag vill bli frisk så snabbt som möjligt och det blir jag inte genom att släpa mig till skolan. Imorgon blir det att åka iväg ändå, för jag har min risketta inbokad. I tisdags fick jag avboka en körlektion och sjukanmäla mig från teorin så nu är jag inte på humör att missa mer. Torsdag och fredag ska nog gå bra, sen får jag vila extra under helgen också.

Hoppas att ni andra klarat er ifrån höstförkylningarna så här långt.

Likes

Comments

Livets sista sommarlov. Jag har...

slutat 2:an, gått Luleå Pride, sålt jordgubbar, firat midsommar på stugan, sett konserter, fått kallelse till mönstring, fikat, bakat, sytt kläder, gått på Luleå Hamnfestival, haft mysiga kvällar på Vetter, spenderat en natt på Seskarö, gått på PDOL, badat jacuzzi, besökt museet i Jävre, badat, ätit glass, simmat i Sundsvall, klippt mig, varit på kongress med SSU, haft picknick, kampanjat.

Nästa sommar kommer bli annorlunda. Men först, ett sista år.

Likes

Comments

Mycket är fortfarande grönt ute, gräset och träden och buskarna, men enligt mig är det ändå på luften en känner när det är höst. Jag har alltid sagt att hösten är min favoritårstid, dock börjar jag ju ifrågasätta det när jag sitter här med halsont och regnet öser ner för tredje dagen i rad. Men när jag tittar på bilderna jag tog förra helgen så förstår jag exakt varför jag alltid tyckt som jag gjort. Snart är det ju oktober också, vilket alltid, utan undantag, är den bästa månaden på året. (jag fyller 18!!!!!)

Likes

Comments

Har inget illa att säga om denna veckan. Skolstarten kändes väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med schemat. Hösten med SSU är igångsparkad med en medlemskväll i torsdags och styrelsemöte nu i helgen. Taylor Swift har släppt en singel och announceat sitt sjätte album. Det är bara att fortsätta trampa på nu och hoppas att allt rullar på lika fint som det gjort i veckan. Och på tisdag börjar jag med teorin inför bilkörkortet. Det kommer bli en speciell höst i år, minst sagt.

Likes

Comments