Hur min dag var<3, new in

Holaaa

Idag var jag i stan för att leta efter Purpose Tour Merch, and guess whaat... I GOT IT.

Så jag köpte en hoodie som det står PURPOSE på (Bilden där nere) och den är sååå bekväm. Har på mig den nu lol. Den kostade 299 och är köpt på H&M.

Så på de senaste veckorna har jag blivit helt obsessed med The Dolan twins. Jag följde dem innan på vine men inte på youtube så jag var in shook när jag såg hur de hade utvecklats (corny af)

Men det var typ allt. Gonna go and watch some Dolan's bye. lysm<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur min dag var<3, Dagen

Holaa!
Så jag hade tänkt att börja skriva på min blogg lol. Asså ni som känner min ni vet att jag har hållit på med att blogga i typ 5/4år hahah.

Men idag var en ganska chill dag, jag hade NP och asså det gick helt okej:))
Men vi hade ju typ inga lektioner så jag och Nejla chillade hela dan lol.

Juste omg Justin har gjort en ny tatuering "son of god" asså den e tvär snygg.
Men nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask (gammal bild så d e int den lmao)
bye loves<33

Likes

Comments

Dagen, Info

​Shuu! Okej så jag har inte varit social för d har hänt så mycket i mitt liv, Justin följde mig på twitter, Justin tog bort sin insta, Justins kompisar AKA min anda favourits likade mina tweets osv JAG SÅG FKN JUSTIN LIVE, skolan har börjat för länge sen :(( Justin släpper ut en ny låt snart, jag är fett taggad omgggg. och a typ det:)

om ingen fattar säkert varför jag skriver så mycket om Justin nu men det är för att när jag var yngre så liksom vågade jag inte säga vem min idol var hahah. Asså my boyy Justin hade en svår period i sitt liv och då blev jag retad osv i skolan för att jag gillade honom. Asså egentligen tycker jag att det är fett kul att folk sa taskiga saker till mig om Justin,  för jag visste att one day kommer alla fatta vilket misstag de har gjort för att de har hatat på Justin. lol.  Men nu när jag är äldre så ångrar jag att jag slängde alla mina affischer från 2012/2013. Okej jag har kvar många hahaha. 

Så det betydde jätte mycket när jag såg han live. Okej min plats var inte bäst men ändå, asså att få vara där betydde så mycket. 

Men snälla, döm inte personer du inte vet nåt om. Ni alla dömde Justin och HOLA vem är det nu som är #1 överallt och är snyggare, sjunger bättre en vad nu någonsin kommer göra:))

Likes

Comments

Dagen

Hejj!

Så idag är det måndag och klockan är ATM 14:25. Vädret suger faktist just nu haha man ba vad hände det var jätte bra väder förra veckan men nu så är det ju typ jätte deprimerande hahaha. Jag tror att jag Glena och Tarro ska spela fotboll på konstgräsplanen och typ sen spela kort eller nåt lite senare ikväll<33 Åhh juste haha jag sov över hos glena igår så idag typ 12:30 så gick jag hem för att hon skulle vara med några andra kompisar, men jag TROR att vi ska vara med varandra<33 aja vi ses lite senare kramis kramis<33

Likes

Comments

Dagen, Info, Hur min dag var<3

Hejj!

Så igår var jag med Amelia Linnea ( nouw.com/linnearoos ) Glena Tarro och Adi. Vi hade jätte kul, vi spelade fotboll och snackade och hade det bara allmänt kul! Lite senare pådragen typ kl 22:30 så bestämde jag och Glena att vi skulle panta burkar hel random haha. Så vi pantade burkar vi hade hemma hos mig och det blev totalt 130 kr!!! så vi köpte godis osånt efter.

Asså vi gjorde verkligen massor med saker och det var verkligen jätte kul (har redan sagt det men aja hahaha)

SÅ med detta inlägget ville jag bara säga att jag inte kunde blogga igår för att jag hade lite "fullt upp" haha.

Men ni får ha det så bra tills vi ses i nästa inlägg kramis kramis<<33

Likes

Comments

Info

Hejj!

Så nu har jag sommarlov WOHO!! Eller asså jag fick det 9 Juni. Asså jag skrev precis ett inlägg men det raderades så jag måste skriva om :/, aja. Men grejen med sommarlov är ju att man är ledig och därför så kommer jag kunna blogga varje dag WOHO!! (haha eller asså jag ska försöka) Jag tror att jag kommer lägga upp ett till inlägg lite senare men tills dess så får ni jätte gärna skriva förslag på vad jag ska blogga om<33 kramis från Sannis<33

Likes

Comments

new in

Tjeeeena, så nu hade jag tänkt att visa det jag köpt/beställt idag!!
Jeansshorts//newyorker shorts//newyorker gantskor//zalando gaptshirt//zalando

Likes

Comments

För några månader sedan frågade jag om ni kunde ställa frågor på min videofy kanal, och jag fick ganska många frågor så jag hade tänkt att svara på dem nu!!

"om fick flytta till ett land vilket skulle du vilja flytta till?" Jag skulle vilja bo någon stans i USA, lol.

"Om du fick välja ett ämne i skolan att ha hela tiden, vilket ämne skulle det då vara?" Svenska tror jag.

"Om du har varit utomlands nån gång vilka länder har du då varit i? "Jag har varit utomlands flera gånger men vi brukar åka till samma land flera gånger så jag har varit i Spanien, Turkiet, Tyskland, Kurdistan, Danmark, Dubai och jag ska snart till London (England)

"Kan du göra en fitness rutin?" absolut när jag har en "bra" rutin, för just nu så tränar jag när jag har tid.

"Favorit video, asså vilken video tycker du mest om att kolla på?" Jag har faktiskt ingen aning, jag brukar gilla att kolla på vloggar så typ det.

"Är tsm men någon isf vem?" Nej jag är inte tsm med någon, lol

"Favorit land? USA

"Om du åkte till en öde ö och bara fick ta med dig 3 saker, vad skulle du då tagit med dig?" Jag skulle tagit med mig Lanna, en fulltankad båt och ett kilo pommes, haha

"Favorit kändis?" Omg lätt Justin Bieber, BTW ska på hans konsert hihi

"äckligaste maten du har ätit?" Ingen aning, Lol

"Favvo djur?" Hund tror jag

"Det bästa minnet du har från vintern?" När jag hade laserdome kalas hihi

"vem är din bäst vän?" Amelia, Lanna, Ronny och Kevin hihi

"kan du göra en boyfriend tag?" Hahaha nooo har ingen boyfriend:( <33


Likes

Comments

Tjenaaaaaa, så nu har jag skaffat en ny blogg, och det var för att jag tyckte att npouw.com var allmänt bättre! Jag kommer försöka att blogga varje dag med det är lite svårt just nu, men jag kommer försöka!

Så med detta inlägget ville jag bara säga välkommen till min blogg <33 Ps. Det skulle vara jätte snällt om du spred min blogg, puss puss<33Likes

Comments