Samarbete

Hejj!

Så detta inlägget är faktist ett samarbete med en tjej som heter Emelie! Vi båda kommer ha en tävling där man vinner en intervju med oss! Reglerna är att följa både mig och Emelie på på Nouw! För att vara med och tävla så måste du även skriva klar på mitt inlägg (asså detta) och på Emelies. Vi kontaktar vinnaren snabbt så om du int svarar så tar vi en annan vinnare!

Hoppas du vill vara med och tävla!

nouw.com/emelie_01

Tävlingen avslutas 24 juni kl 12:00 !Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hejj!

Så idag är det måndag och klockan är ATM 14:25. Vädret suger faktist just nu haha man ba vad hände det var jätte bra väder förra veckan men nu så är det ju typ jätte deprimerande hahaha. Jag tror att jag Glena och Tarro ska spela fotboll på konstgräsplanen och typ sen spela kort eller nåt lite senare ikväll<33 Åhh juste haha jag sov över hos glena igår så idag typ 12:30 så gick jag hem för att hon skulle vara med några andra kompisar, men jag TROR att vi ska vara med varandra<33 aja vi ses lite senare kramis kramis<33

Likes

Comments

Vardag, Info, Hur min dag var<3

Hejj!

Så igår var jag med Amelia Linnea ( nouw.com/linnearoos ) Glena Tarro och Adi. Vi hade jätte kul, vi spelade fotboll och snackade och hade det bara allmänt kul! Lite senare pådragen typ kl 22:30 så bestämde jag och Glena att vi skulle panta burkar hel random haha. Så vi pantade burkar vi hade hemma hos mig och det blev totalt 130 kr!!! så vi köpte godis osånt efter.

Asså vi gjorde verkligen massor med saker och det var verkligen jätte kul (har redan sagt det men aja hahaha)

SÅ med detta inlägget ville jag bara säga att jag inte kunde blogga igår för att jag hade lite "fullt upp" haha.

Men ni får ha det så bra tills vi ses i nästa inlägg kramis kramis<<33

Likes

Comments

Info

Hejj!

Så nu har jag sommarlov WOHO!! Eller asså jag fick det 9 Juni. Asså jag skrev precis ett inlägg men det raderades så jag måste skriva om :/, aja. Men grejen med sommarlov är ju att man är ledig och därför så kommer jag kunna blogga varje dag WOHO!! (haha eller asså jag ska försöka) Jag tror att jag kommer lägga upp ett till inlägg lite senare men tills dess så får ni jätte gärna skriva förslag på vad jag ska blogga om<33 kramis från Sannis<33

Likes

Comments

new in

Tjeeeena, så nu hade jag tänkt att visa det jag köpt/beställt idag!!
Jeansshorts//newyorker shorts//newyorker gantskor//zalando gaptshirt//zalando

  • new in
  • 72 readers

Likes

Comments

För några månader sedan frågade jag om ni kunde ställa frågor på min videofy kanal, och jag fick ganska många frågor så jag hade tänkt att svara på dem nu!!

"om fick flytta till ett land vilket skulle du vilja flytta till?" Jag skulle vilja bo någon stans i USA, lol.

"Om du fick välja ett ämne i skolan att ha hela tiden, vilket ämne skulle det då vara?" Svenska tror jag.

"Om du har varit utomlands nån gång vilka länder har du då varit i? "Jag har varit utomlands flera gånger men vi brukar åka till samma land flera gånger så jag har varit i Spanien, Turkiet, Tyskland, Kurdistan, Danmark, Dubai och jag ska snart till London (England)

"Kan du göra en fitness rutin?" absolut när jag har en "bra" rutin, för just nu så tränar jag när jag har tid.

"Favorit video, asså vilken video tycker du mest om att kolla på?" Jag har faktiskt ingen aning, jag brukar gilla att kolla på vloggar så typ det.

"Är tsm men någon isf vem?" Nej jag är inte tsm med någon, lol

"Favorit land? USA

"Om du åkte till en öde ö och bara fick ta med dig 3 saker, vad skulle du då tagit med dig?" Jag skulle tagit med mig Lanna, en fulltankad båt och ett kilo pommes, haha

"Favorit kändis?" Omg lätt Justin Bieber, BTW ska på hans konsert hihi

"äckligaste maten du har ätit?" Ingen aning, Lol

"Favvo djur?" Hund tror jag

"Det bästa minnet du har från vintern?" När jag hade laserdome kalas hihi

"vem är din bäst vän?" Amelia, Lanna, Ronny och Kevin hihi

"kan du göra en boyfriend tag?" Hahaha nooo har ingen boyfriend:( <33


Likes

Comments

Tjenaaaaaa, så nu har jag skaffat en ny blogg, och det var för att jag tyckte att npouw.com var allmänt bättre! Jag kommer försöka att blogga varje dag med det är lite svårt just nu, men jag kommer försöka!

Så med detta inlägget ville jag bara säga välkommen till min blogg <33 Ps. Det skulle vara jätte snällt om du spred min blogg, puss puss<33Likes

Comments