Header

Natten har varit just det - kaos. Jag vet inte vad det är för fas Alexi är i nu, det jag vet är att det ska bli skönt när den försvinner. Har sovit minimalt inatt så jag drar mig undan lite idag! Det jag ska göra är att presentera affärsmöjligheter för en positiv tjej samt lämna av lite c9, ikväll 21.30 börjar jag jobba. Så jag hoppas på en lugn dag så jag får sova innan jobbet! Ber om ursäkt också för den dåliga F1 uppdateringen.. Det går bra iallafall, men Alexi suger ur mig all energi just nu! (Det gör dock inget men det är tråkigt att vara såhär trött).

Likes

Comments

Har besök utav småhundarna över natten här hemma så jag tänkte att Alexi kunde följa med mig ut och gå med dom, han kan ju liksom också vara delaktig eftersom dom inte drar. Kul tänker jag! Det börjar sjukt mysigt, filmade och Alexi gick så bra. Vi började gå in i dungen och här börjar Alexi gå dit han vill osv, ok tänker jag vi kan gå en annan väg. Men han börjar springa mot vägen och jag efter, säger nej Alexi vi ska gå hitåt varpå han KASTAR sig på marken och vrålar rakt ut, krymper ihop som en boll och vägrar låta mig lyfta upp honom.
Kände här att jag orkar snart inte mer. Det är trots och bråk 95% utav dagen så jag lyfte upp honom och började gå hemåt - han skrek hela vägen. Väl inne fortsätter han skrika, ålar sig på golvet och VRÅLAR från magen.

Efter en stund börjar han lugna sig och jag försöker få av både jacka och skor, men det tyckte inte Alexi. Efter ytterligare en stund fick han sin snuttekanin och lugnande ner sig. Herrejösses?

Likes

Comments

Hade sämsta morgonen imorse. Därav blev inget frukostinlägg gjort men det såg ut som igår! Åkte iväg till körskolan och körde en stund och det gjorde mig på bättre humör - det gick jättebra!! Har bokat in 3 lektioner nästa vecka + köpt tester på internet. Önskar någon annan kunde betala åt mig men lika bra att satsa nu när pengarna finns.

Lunchen idag bestod utav kycklingtacos, nästa gång väljer jag dock fullkornsbröd. 242 kalorier 👌🏼

Likes

Comments

Laddat mobilen och redo för dagens träning. Ska ha på musik och ha Pokémon på för att få mina äggisar att kläckas! Inser nu hur otroligt skitig spegel jag har, den som är manad till att städa den kan väl hojta för det är inte jag haha. Alexi är alltid där och skickar, pussar och kramar så den ser likadan ut imorgon!

Likes

Comments

Efter ett nattpass är jag nu igång. Har ätit en god lunch som var med bland recepten (gjorde såklart om den lite). Lägger ut bild senare!
Sitter just nu och unnar mig lite mammatid, har mensvärk from hell och är så chokladsugen.

Likes

Comments

Går ej kalla detta en svältdiet iallafall. 414 kalorier 👌🏼

Likes

Comments

Instagram@sannaseelin