Hade den bästa veckan på länge i Åre! Hade så kul och njöt varje dag av både skidåkning och festande! Vill verkligen säsonga! Trivs så bra i kylan i backen och på afterskin.
Så veckan 9 drar vi upp 11 stycken till just Åre igen! Vår lägenhet är så himla fräsch och fin! Är så otroligt taggad och vill bara dit nununuu

Likes

Comments

​Grät när jag såg denna. Fin och stark

Likes

Comments

Jag ska till Åreeeeeee!!

Yes jag och Cabaye drar till Åre första veckan i januari. Så skönt att komma iväg och byta omgivning occch åka skidor! Bra start att börja det nya året på :)))


Likes

Comments

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Likes

Comments

Med lite för många drinkar i blodet står vi där utanför klubben i morgonsolen. Folk på gatan börjar kika sig omkring efter någon att dra med hem, och du tittar på mig. Jag får en puss i pannan och en hand runt min midja. Du säger att du bor alldeles runt hörnet. Jag borde säga nej. 


Om det inte vore för att jag tyckte om dig, så hade jag nöjt mig. Jag hade nöjt mig med att smyga ut tidigt innan du vaknat, istället för att äta frukost tillsammans. Men jag vill ju stanna. Jag vill ha den där frukosten.

Jag vill så mycket mer än dig, men ändå tackar jag ja till att följa med dig hem. Jag måste nöja mig, annars får jag dig inte alls. Inte ens klockan 05 en lördagsnatt. 

Morgonen därpå när jag passerar ditt kök påväg till ytterdörren, så känner jag hopp i att en morgon, då kanske. Då sitter vi där tillsammans med mackor utan pålägg och nybryggt kaffe. Men när jag tyst stänger igen ytterdörren inser jag att jag inte kommer få mer än såhär. 

Helgen efter frågar du inte ens, utan tar bara ett fast grepp om min hand. Du vet att jag har nöjt mig.


Detta skrev Ellinor ​

Likes

Comments

Idag hade jag och Linnea ett långt samtal om resor. Vår plan att resa till asien i januari har ändrats.
Vi är inte längre inne på asien då det är väldigt osäkert där nu. Vi siktar mot Europa eller Australien. Bästa fall Nya Zeeeeland. Men de blir efter vintern fram emot våren.


Först ska vi åka skiiidor på olika håll.

Måste åka skidor. Finns ju inget roligare.

Likes

Comments

Jag och Linnea kärleksförklarar varandra minst en gång om dagen


Likes

Comments

Igår slutade jag jobbet vid nio sen åkte jag direkt på fest. Hade faktiskt sjukt kul men det var mindre kul imorse när vi skulle till jobbet. Resorb Resorb Resorb.

Imorgon är jag ledig och pappa kommer äntligen hem. Längtar så mycket till onsdag!!

Likes

Comments