efter vår härliga resa till Kanarieöarna har jag nu varit sjuk i 3 veckor ! inte så kul ! jag fick lunginflammation precis när vi kom hem (skönt att vi hann hem iallafall )men nu äntligen känns det bättre . kunde iallafall ta några bilder under julen .

  • 4 readers

Likes

Comments

Hejsan, nu i helgen frågade mamma mig ifall jag skulle vilja "gästblogga" lite här och självklart så kan jag göra de!
Vem är jag då?
Jo, Beata heter jag och är Sannas yngsta barn, 16 år har jag hunnit bli. Nu för tiden så befinner jag mig mestadels på Bollerups Naturbruksgymnasium där jag pluggar häst med inriktning samhälle. Då jag även har min häst Sparris där nere så blir det inte att jag kommer hem till småland så ofta. Men denna helgen så fyller Daniel 30 år så då är det självklart att jag kommer hem för att fira honom!
Nu idag så har jag träffat lite kompisar, vi åt och hade de trevligt innan jag tog tåget hem. Senare ikväll så väntas de kalas för Daniel med lite utav släkten.
Jag kommer säkert att slänga in något mer inlägg här på bloggen innan jag åker ner till Skåne igen!
Kramar sålänge!

Likes

Comments

idag har det skett ett litet under här på våran gård våran katt Ture har fått barn ! det blev en st och vi har döpt henne till iris ! fint va ? så fin och söt !

Likes

Comments

idag har jag varit och handlat lite fina saker hos Paula i hennes mysiga butik !

Likes

Comments

dags att sätta sig och få lite lugn och ro ! härligt !

Likes

Comments

här är våran hund . Hon heter spela och är 8 år . hon betyder mycket för oss , hon kom till oss som en hjälp när våran son Emil dog . det är 5 år sen det hände .

Likes

Comments