Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

lite fina vårtecken fasten dagen är rätt trist och tråkig!  dis och lite låg energi , men lite fina blommor piggar upp och så lite små djur till de ! kan inte bli bättre ! nu åter till lite jobb , jobbar hemifrån idag ganska skönt,  och så blir det lite yogan i kväll ! kram!

Likes

Comments

snällaste pappa är och fixar och donar hos oss idag ! Han kommer hit precis när han själv vill och gör det Han själv vill !

Likes

Comments

på väg till Skåne med beata och Julia ! sportlovet är slut så nu börjar skolan igen !

Likes

Comments

Ja,  som sagt länge sen jag var här ! mycket händer , men tycker det börjar vara ok nu . jag klipper lite , jag gör min healing vilket jag mest av allt älskar att jobba med ! vi har lämnat beata och en av hästarna i Skåne (länkar efter både beata och hästen ) måste nog visa bild på hästen också !

Likes

Comments

efter vår härliga resa till Kanarieöarna har jag nu varit sjuk i 3 veckor ! inte så kul ! jag fick lunginflammation precis när vi kom hem (skönt att vi hann hem iallafall )men nu äntligen känns det bättre . kunde iallafall ta några bilder under julen .

Likes

Comments

Hejsan, nu i helgen frågade mamma mig ifall jag skulle vilja "gästblogga" lite här och självklart så kan jag göra de!
Vem är jag då?
Jo, Beata heter jag och är Sannas yngsta barn, 16 år har jag hunnit bli. Nu för tiden så befinner jag mig mestadels på Bollerups Naturbruksgymnasium där jag pluggar häst med inriktning samhälle. Då jag även har min häst Sparris där nere så blir det inte att jag kommer hem till småland så ofta. Men denna helgen så fyller Daniel 30 år så då är det självklart att jag kommer hem för att fira honom!
Nu idag så har jag träffat lite kompisar, vi åt och hade de trevligt innan jag tog tåget hem. Senare ikväll så väntas de kalas för Daniel med lite utav släkten.
Jag kommer säkert att slänga in något mer inlägg här på bloggen innan jag åker ner till Skåne igen!
Kramar sålänge!

Likes

Comments

idag har det skett ett litet under här på våran gård våran katt Ture har fått barn ! det blev en st och vi har döpt henne till iris ! fint va ? så fin och söt !

Likes

Comments