Helgen i Ö-vik var så rolig men alldeles för kort. Bott på hotell med Stoffe en natt och det var så välbehövligt att bara få slappna av. Men befann mig ändå mestadels i ett stall och kikade på några hästar, men fastnade ändå för den jag såg på annonsen. Så nu har jag ytterligare en häst, eller ja snart i alla fall. Hon kommer upp först på 2-3 veckor. Min Blixtra, hon är nästintill helt grön inom allt, hantering och ridning. Men har sån potential så det här ska bli ett spännande projekt. Hon är dessutom väldigt liten, eller ja liten och liten.. men jag som tycker om stora hästar och hon är endast 150-155 i mankhöjd, haha.. tur att kallblod är viktbärare. Till helgen blir det även att åka till Norge tillsammans med Juliah för att kika på hästar haha, kanske kommer hem med ytterligare en till.. 😉  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, förra veckan åkte vi med Flisan till hästkliniken i Boden där dom kollade lite hur hon rörde sig samt gjorde böjprov. Vänster bak var då helt bra och hon var istället halt höger bak. Nåväl deras utlånade var att hon skulle äta klart sin inflammationsdämpande medicin och sedan skulle hon sättas igång. Igår red jag ut på henne, totalt kravlöst, på långa tyglar och endast i skritt. Direkt efter var det tillbaks på höger, och idag är det ännu värre.. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt henne, att sätta henne i sjukhagen igen känns inte roligt alls men måste man så måste man. Har även lite roligare saker att berätta, ska åka till Örnsköldsvik i helgen för att kolla på hästar, och en av dem ska förhoppningsvis bli min. Denna gång kommer det mest troligt att bli ett kallblod men vi får se. Och jag som inte skulle ha en till häst.. meen det händer alldeles för lätt. Och nu, oavsett hur framtiden kommer att se ut för Flisans del kommer jag inte att rida henne lika hårt, hur det än blir.. tyvärr. Åldern och travet har börjat ta ut sin rätt på henne. Jag måste säga att jag är verkligen livrädd för att hon inte ska bli bra igen, någonsin. Skulle det vara så att hon aldrig kommer att hålla för att ridas igen måste jag låta henne gå, hur tufft det än skulle vara. Hon skulle inte trivas av att bara lunka omkring.. Fy alltså.. Min lilla giraff, så jag tycker om henne 🐴❤

Likes

Comments

Och här ekar det tomt, hinner inte med att skriva här längre men roligt att skriva någon rad då och då som man kan gå tillbaks och läsa senare någon gång.

Sen senast har jag hunnit ta studenten, det var nog bland mitt livs bästa dagar, flaket är nog det roligaste som jag någonsin gjort, skulle betala dyrt för att få göra om det igen! Jobbar även sista sommaren hos pappa nu med att köra traktor, vad som sker till hösten har jag ingen aning om, men vad gör det? det hinner jag lista ut. Jag mår även mycket bättre nu, men det är fortfarande kämpigt och så kommer det mest troligt alltid att vara, men jag har lärt mig att acceptera det. Det är egentligen helt sjukt hur året har sett ut, från att tro att jag har en livsfarlig sjukdom till att inse att det faktiskt är det psykiska som kan ställa till med det mesta även fysiskt. Nåväl nog om det, nu när det mesta rullat på under en längre tid så fick det självklart inte fortsätta så, Flisan blev halt för ett par dagar sen, veterinären var ut i veckan och det var inte direkt något positivt besked.. Vi måste boka tid på klinik för att ta ett ultraljud av senan och jag är verkligen livrädd för vad det ska visa. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro, jag har lätt för att direkt ställa in mig på det värsta tänkbara scenariot, försöker verkligen att inte göra det men har en sån dålig känsla över det hela, om det är en senskada vet jag inte vad som händer eller hur vår framtid kommer att se ut, om det finns någon. Om hon aldrig kan bli bra så tänker jag inte låta henne lunka omkring som en sällskapshäst, hon älskar att få komma ut och springa, hon skulle inte må bra av att bara stå. Nä fy, så mycket tankar som snurrar konstant.. Och vi som skulle få en sadel och äntligen komma igång igen efter ett helt år bestående av oseriösa barbacka ritter.

Lite blandade sen hon blev min 2012, nu har vi hängt ihop i 4 år 💗

Likes

Comments

Hela dagen har jag spenderat inomhus, bakis. Det är såna här dagar man frågar sig själv flera gånger om varför man ens ska dricka. Men det var en trevlig kväll tills det blev alldeles för mycket. Nåväl, mådde lite bättre nu ikväll så har varit ute och övningskört med pappa i hela 2 timmar. Med tanke på att jag inte suttit bakom ratten på flera flera månader så gick det otroligt bra, tycker att det gick mycket bättre nu än vad det gjort tidigare. Imorgon har jag min första körlektion och är väldigt nervös men det ska säkert gå bra! längtar så mycket efter körkort nuu..

Annars så har jag ingen rolig vecka framför mig, nationella i svenska väntar.. inte alls sugen på att sitta och skriva men men. Studenten närmar sig också, och fort går det.. bara några få veckor kvar nu tills vi får springa ut och åka flak. Blandade känslor över det hela.. Känns så konstigt att vi inte kommer att återvända till skolan och tryggheten i höst, istället ska vi ut och bli vuxna på riktigt.

Snart kommer Stoffe även att åka iväg för att börja jobba igen.. så himla jobbigt när man haft honom hemma hela vintern och våren.. Men det ska väl också gå bra. Valborg på två helger också, vad som händer då är ännu oplanerat, men lär väl gå i alkoholens tecken.

Det var en liten svamlig uppdatering om vad som händer i livet just nu, vi hörs.

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade jag vet, men motivationen till att bara sätta sig ner och skriva har inte funnits där helt enkelt. Hunnit med att ha både sportlov och påsklov. Kört massa skoter, varit i Dundret och även slagit halvt ihjäl mig under tiden vi var där haha.. Annars så har inget utöver det vanliga hänt, stressar bara extremt över studenten, gymnasiearbetet, jobb, boende, CV och allt sånt där. Hej vuxenlivet! Även varit till sjukhuset flera gånger känns det som, och det känns så skönt att äntligen känna att man är i trygga händer och även att det finns en chans att det kan bli bättre utan att jag ska behöva äta en massa piller vilket jag helst slipper..

Tänkt försöka ta tag i körkortet nu också så att jag kanske får gjort bort det någon gång.. Idag är även sista lovdagen och jag är så otroligt trött och känner en sådan ångest över att gå tillbaks till skolan men det är bara att kämpa på. Väntar 2 sjukhusbesök och massor av skolarbete den kommande veckan.. blää

Likes

Comments

Det är få av dem som inte lider av någon form av psykisk ohälsa som verkligen kan förstå hur pass jobbigt det är att leva med, dessa två klipp tycker jag att alla kan ägna sig några minuter åt att se för de beskriver allt så himla bra.

Likes

Comments

Måndag återigen, nästan läskigt hur fort helgerna går nu! Var en riktigt mysig helg i alla fall. Spenderade hela lördagen i Happis med Stoffe, Cissi och Gustav. Sprang runt på Jysk, IKEA, Rusta osv. Med mig hem fick jag en spegel, ett nytt täcke samt massa grejer till mitt sminkbord som nu börjar bli komplett. Fixade middag tillsammans sen och såg mello och sådär. Så en bra helg med andra ord!

Bara att kriga sig igenom ytterligare en vecka. Nåväl lovet ligger inte alldeles för långt bort nu så. Ska ta en dusch nu och sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid för en gångs skull, men lär dra ut på tiden hur som helst. Vi hörs!

Likes

Comments