Det vidriga när Adam gråt-skriker och håller upp händerna mot mig när jag måste rusa till jobbet på morgonen.

Fan vad det skär i hjärtat.
Därför försöker jag att alltid gå innan han vaknar på morgonen...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag åkte vi till Mulle Mecks lekpark i Ursvik, massa barn men parken svalde ändå många (haha!) och det fanns massor att göra.
Som alltid blir jag begeistrad av att Adam aldrig väljer att titta på det som jag tror är intressant för honom utan fastnar vid en skylt eller ett räcke.

Nu sitter jag på ett annat lekland och har gömt mig på en bänk och hämtar andan. Får sitta och vara själv en stund, känner att jag behöver det.

Måste förklara mig hehe: Vi är inte så leklandstokiga som det kanske verkar... Problemet är att det för det är ganska blött ute fortfarande och att han inte är så stabil på fötterna så han blir lätt nedkyld om han kryper i slasket. Ser fram emot när det blir sommar och vi kan vara ute i skogen och de vanliga lekparkerna istället :)

Likes

Comments

Lite bilder från kalset igår! Tog fram systemkameran för en gångs skull, blir ganska mycket bättre bilder av den (surprise!) bara jag som är lat och aldrig använder den 😇

Adam fick ballong med sitt namn av sina kusiner. Är ni också såna som aldrig hittade något med ert namn på? Fanns bara typ Anna och Sara men aldrig Sanna.

Jag invigde en ny topp från Cubus med knytgrej nedtill. Adam hade ärvd skjorta. Vi börjar få ganska lika ögonfärg nu ser jag !

Massa girlanger och serpentiner. Jag är usel på att dekorera så det fick karln min göra

Är inte heller någon tårtmakare. Lärt känna en tjej på öppnis som jobbar på Vetekatten på Kungsgatan och HON kunde göra kunde göra tårtor! Fick en radda med förslag och vi valde överst Svartvinbärsmousse med passionsfruktscurd och pistagemarängbottnar och under chokladtårta med mjölkchoklad och äppelfyllning. Tänkte att de skulle komplettera varandra och herregud det gjorde de.

Måste erkänna att jag kanske, möjligtvis åt tårta efter frukost idag också...

Adam fick blommor och...

Jag gjorde den där "skriv till framtida Adam" grejen som jag bloggande om igår och jättemånga skrev! Tänkte lägga lapparna i ett kuvert och spara på någon "smart" plats. Ska inte läsa dem själv

Ser lite sur ut men han fick smaka på en bulle och slukade hela i ett naffs! Supergott! Sen fick han smaka lite, lite tårta också.

Sen var det presentöppning! Ovan en sandlåda från min far och farmor :)

Nöjd kille som hör och häpna fortsatte röja på tre timmar efter att alla gått och somnade sen mitt i en flaska välling.

​Idag ska vi till ett lekland med några kompisar, det är alldeles grått ute och det är lika bra att köra på medan han är gratis! HEHE.

Puss!

Likes

Comments

Det här är första gången i mitt liv jag är klar i god tid inför en fest! Sitter förvånad på trappen och tar en kaffe och det är inte panik?
Extrastolar framtagna
Tårtorna på väg
Dammråttor uppsugna
Maten i princip bara att servera

Kommer ta massor bilder under dagen, det är ju inte så ofta man har en ettårsfest! 
Funderar på att fixa fram en liten anteckningsbok där gästerna får skriva några ord till framtida Adam, eller är det för pretentiöst?

Likes

Comments

Idag åt vi ute i solen. Eller försökte, mitt barn äter helst inte

sumodubbelhaka ❤

Sen har jag städat och fixat inför morgondagens fest, Adam har mest pillat på saker, dragit ur sladdar och hängt på min höft.

Jag förstår varför folk skaffar det andra barnet ungefär vid den här tiden. Adam är verkligen i en fantastisk ålder och vi har inte hamnat i hela förskola/jobba sena dagar träsket än så visst lockar det. Däremot är jag 0,0 sugen på att vara preggo igen så det får faktiskt vänta. Vill äga min egen kropp ett tag till, bearbeta den störda förlossningen och prova på att jobba/lämna/ekorrhjul innan det kan bli läge igen.

Nu är jag alldeles supertrött i alla muskler efter allt fix idag så ska ta några rejäla olympiska trestegshopp och riktigt kasta mig i sängen med huvudet först och vältra mig bland täcken och kuddar.
Laters!

Likes

Comments

Skulle väcka honom och så somnade han om på min mage. Nu vill jag VERKLIGEN inte väcka honom
/familjen byxlös

Likes

Comments

Idag fick jag frågan vad jag har för intressen och blev alldeles perplex: jag har inga!
Tycker om många saker: trädgården, springa, läsa, äta choklad... Men inget som jag bara MÅSTE göra när jag är ledig.
Därmed är jag en mardrömsperson i ögonen hos mitt tonåriga jag där man VAR sina intressen.

Likes

Comments

ÄLSKAR Pippi!
Mamsen älskar att han älskar Pippi så får jag äta macka och dricka kaffe ifred.

Igår sa Johan "Ja han sover till minst sju åtta nu"
05.34 vaknade han, tio minuter innan jag brukar gå upp :)

Hur var det nu med Pippi Långstrump?  Pruseluskan var tysk och Annika och Tommy mobbade Inger Nilsson?
Det enda jag tänker på är hur stora tänder alla har...

Hittade ingen glad bild på Annika...

Likes

Comments