Äntligen en bra selfiespegel!
Är helt ok nöjd med håret. Tydligen är det lite svårt för mig att ha kort hår för att det är för tjockt...? Åh vilka ilandsproblem.. Tunnade ut det själv lite extra när jag kom hem. Så skönt att slippa hårsnoddar som spänner och som jag för det mesta inte ens hittar :))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! Idag åkte jag och bullen tåg själva för första gången! Mutade med gottis och Alfons hela vägen och två timmar senare var vi framme. Ska absolut åka tåg till linkan igen!

Väl framme har vi hängt i trädgården hos pappa hela kvällen och Adam har ätit sig röd på vinbär och lärt sig kasta boll till Flisan

Så somnade han som en stock. Imorgon ska vi bada! Klart slut

Likes

Comments

Ursäkta bittertanten men vad mycket alkoholromantik det är i sociala medier nu, semestrar och allt! Kolla era flöden, räkna vinglasen och ölflaskorna.
Det måste vara hur jobbigt som helst att vara nykter alkoholist just nu. Typ som att mina flöden skulle ha var tredje bild med mörk choklad...

Likes

Comments

Gud välsigne lekrummen som finns i gallerior! Just nu försöker jag i den längsta mån inte gå i någon som helst affärer med Bullen men idag var vi tvungna. 20minuter av pill på allt och sen lekrum. Efter det kaffe och chokladboll till mamman.

Just nu håller jag på att bleka håret. Har en hög av räkningar, hög av disk och hög av varor som ska plockas in men skiter i det. J var ute och festade hela natten och jag förtjänar att festa lite själv, med gardenscape och blekpulver, hehe.

Ja just ja! Jag klippte ju håret i veckan! Det är typ pojkkort fast kvinnligare. Ska fixa bild så fort jag har en sådan dag, ni vet, då jag orkar kleta på mascara?
Puss o trevlig kväll!

Likes

Comments

Sanna och hårsnodden som inte längre behövdes

Likes

Comments

Funderar på sekretess på internet. Bryr ni er?
Allting jag postar på sociala medier inkl bloggen står jag för på det sättet att en nuvarande eller framtida chef ska kunna läsa det.

En del har ju stängda konton på Instagram och lägger inte ut något på Facebook, andra postar hej vilt.
Allt du googlar läses ju av och kan användas till riktad reklam, dina uppgifter loggas via GPS och wifi.

Går det ens att vara anonym nu för tiden? Även om du verkligen skulle försöka?

Likes

Comments

Hej! Igår slog jag rekord! 19500 steg blev det tillslut. Heldag på Skansen med kompisar och sen en sväng i affärer när Adam somnat.
Idag ska vi åka och bada på utebad i Märsta. Livet med småtting är extremt uttröttande! Känner för att åka in till kontoret bara för att få sitta på arslet en timme.

Likes

Comments

Jag har sträcklyssnat på första fyra Harry Potter böckerna och det är först som vuxen jag inser hur överjävliga Dursleys är mot Harry. Alltså helt klart barnmisshandel! Svält, isolering och andra hemskheter. Blir förbannad på Rowling att hon inte tar mer avstamp från det i böckerna, för som liten när jag läste dem accepterades det som ett faktum och var ändå helt ok. Önskar hon visat mer att det absolut INTE är ok.

Och så blir jag lite konfunderad över hur precis allting kan hända Ron, Hermione och Ron och att i varken första andra eller tredje boken är Harry faktiskt inte något större underverk utan verkar mest ha tur.
OK nog gnäll. Böckerna är fantastiska, finns ju en anledning att jag sträcklyssnat på fyra I rad...

Likes

Comments

Hej hej hej!
Jag är ute i skärgår'n nu och har precis avslutat min andra dag på semestern med procecco och ost. Har även jagat onge på brygga, jagat onge i hus, jagat onge i trädgård och burit unge i skog... Giv mig styrka!
Önskar jag hade energi som en femåring, tålamod som en 60åring och samma kvickhet som en ekorre för gudars jag hinner inte med.
Eller så är det semesterbehovet som gör att jag inte hinner med. Hela kroppen är.
som.
S i i i i r a p.
Men Adams största hobby just nu är att sitta i båten på bryggan och göra motorljud medan han håller i styr... Spaken...? Sötaste jag sett, så livet är ändå ok!

Jag har köpt en fitbit! Har länge varit sugen på att veta hur mycket jag hetsar runt på dagarna och en kompis rekommenderade den här. Hittade en på tradera och vips var den min!

Tadaa! ❤️
Är så extremt nöjd! Visar puls och sömn och grattar mig när jag går över 8000 steg per dag haha! Dessutom visar den ju klockan. Hehe.

Likes

Comments