Senaste veckorna har jag försökt minimera sociala medier: avföljt dålig energi på Instagram, avföljt några på Facebook som publicerar konstant, och prioriterat upp de jag verkligen bryr mig om så de hamnar överst i flödet.
Blir ni inte lite störda på hur slentrianmässigt ni går in på sociala medier? Klick på ikonen flera gånger om dagen. I alla fall jag är det, och gör det.
Har börjat med "fria dagar" där jag inte går in, och flyttat alla ikoner i telefonen till en mapp längst bak så jag inte "råkar" klicka mig in. 
Blir liksom trött på saker som smyger sig in och tar fäste i mitt liv utan att jag reflekterat varför? Blir trött på inspo och idyllhets och tusen åsikter och reaktioner. Vill mer aktivt välja när jag ska få input, annars splittras mitt medvetande och även en del krav och prestation smyger in.
Som sagt, dålig energi.

Bloggen räknas däremot inte för den ser jag snarare som en offentlig dagbok och är nästan enbart envägskommunikation (när ni inte kommenterar förstås ;-))
Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag blir så förbannad! Är på Coop och har handlat med Adam en timme. Det är lång kö till kassorna och när jag stått i 4-5 minuter öppnar en annan kassa bredvid. Jag baxar dit min stora vagn med upprörd 1åring som är trött på att sitta still, och en man ~50 år dyker upp från bakom mig med sin överlastade vagn och skyndar sig före.
Alltså var är den satans medkänslan?! Så vida jag inte var väldigt jäktad hade jag alla gånger låtit kvinnan med upprört barn gå före, även om jag hade stått framför henne i kön! På samma sätt som när man låter någon med bara några varor gå framför om man själv har väldigt mycket?

Humöret kanske inte blir bättre av att lille A4 tyckte det här var en bra tid att gå upp imorse och när han väl somnat lunch kan jag inte själv sova fast jag är dötrött.

Men han är en sån jäkla sötis så jag förlåter honom. Här ligger vi och tittar på Landet för länge sedan, min favoritfilm när jag var liten!

Imorgon är det fest för karln och det blir bara vi närmsta familjen (föräldrar och nära vänner). Varje år brukar vi ha en skitstor grillfest men vi pallade inte i år. Första gången på säkert 10 år, men J är stressad och huset är kaos och vi har inga pengar så det känns skönt att köra low key.

Nu ska jag försöka sova igen, puss!

Likes

Comments

Den som säger att man inte kan bli lycklig av shopping har inte gått omkring i en bh i 65D när en egentligen har 70B

Likes

Comments

Bless the son and the holy goat! Jag mår bättre! Hur mår ni? (envägskommunikation är så märklig... )

Fick Adams inskolningspapper idag! 21 augusti smäller det. Han kommer vara så trött på oss efter hela sommaren så han lär längta efter förskolan... Eller så är han jättemammig och kommer tycka det är hemskt. Nåja, Jag lämnar hela inskolningen till min partner, jag är alldeles för emotionell (hence venlafaxin) och skulle bara sabba allt genom att ta honom under armen och rusa därifrån om han blir ledsen.

Vet inte vad som farit i mig men senaste kvällarna har jag börjat laga mat på kvällarna, börjar sådär vid niotiden när jag är klar med nattning och städning. Sitter på rumpen mest hela dagarna (även om jag står och jobbar mycket) och så blir det nettan på tunnelbanan och ljudbok under mängdarbete på jobbet så det är fantastiskt kul att göra något annat.
Är en usel kock så det är bra att jag övar lite också hehe

Bakas i skitiga ugnen ATM: filodegsrullar med spenat och feta och veggietacofärs majs och massa ooooost. Nom!

Imorgon referensställning med kund så nu ska jag lägga mig så jag är någorlunda fin i huvudet. Puss!

Likes

Comments

Himmelriket för en venlafaxin! Fy fan vad pest jag mår! Yrsel, panikångest och hemska synrubbningar. Som en CDskiva man råkat kliva på och sen ska försöka lyssna på favoritlåten med Backstreet Boys. I want it dat dat dat dat dat dat dat dat wa wa wa wa way, och sen ett jätteskutt en bra bit fram i versen.
Typ så är min syn.

Inte mycket bättre av att lille blekis vaknade kl 21 och kaskadspydde över hela sängen. Mmmm spaghettikräks över huvudkudden...
Kräktes 3 gånger till och orolig hela natten, så jag har sovit typ 4 timmar?
Dåligt.

J är en gullbulle och jag fick sova en stund vid 18 och han var barnansvarig hela kvällen. Flexade en timme på jobbet och tar imorgon som den kommer.
På återhörande!

Likes

Comments

Jo vi var ute på landet fredag-lördag och jag glömde mina antidepressiva tabletter som jag alltid tar på morgonen.
Så idag fortsatte jag helt enkelt med att inte ta dem. Har yrsel, myror i blodådrorna, ljushallucinationer men överlag är det faktiskt rätt bra!
Det tar några dagar innan allt är ute ur systemet och då är det första gången på två år jag är pillerfri, tjohej!

Lite bilder från landet!

En sån sjukt jobbig ålder!  Klättrar och pillar på ALLT. Äter fimpar och har nu börjar lubba ifrån mig när vi är ute och promenerar. Vafalls! Känner mig som en gammal kossa, men vem har energi som en ettåring?

Plockar kottar

Och åker hem på lördagkvällen. Somnade i bilen efter fem minuter. Sjukt skönt! Jag och J åt godis och lyssnade på Gudrun Schyman på P1, och precis när vi svängde av mot Spånga vaknade han hehe. Flax!

Likes

Comments

Är det någon slags 30-års kris att gå direkt till ungdomsavdelningen när man är ute och shoppar?

Likes

Comments

Sleeping like a baby.
Hihi! Master skills har hon, den här morsan.

Likes

Comments


Tre höjdpunkter idag

När grannen harklar högt och jag gått runt och sjungit med hörlurar på i trädgården

När Adam kastar mat på golvet och jag böjer mig ner för att plocka upp och han kastar mat i mitt huvud.

Och när Adam precis tagit sin lekaksspade och blandat torv, hästgödsel och vatten och med en rask rörelse ska ge den till mig och det hamnar geggamoja över hela min vitrandiga tröja och på mitt bröst.
*stelt leende * "taaack älskling"
Vill ju uppmuntra det här mer givmildhet.....

Han börjar verkligen bli en person nu, en ibland lite svår kille att hantera, men jag är ju rookie. Den enda jag behövt uppfostra är mig själv och jag har alltid varit en gammal blid tant inombords.
Det här med barnuppfostran alltså, hur gör man??

Jag ber om ursäkt till min son för den här fruktansvärt fula mössan. Det är en sån där UV mössa med flärpar bakåt som ska skydda nacke också.
Han kommer få leva med den hela sommaren stackarn, och SPF 50. Vit som ett A4 är han ju pöjken, lär ju bli bränd på en pisskvart. ELLER SÅ SOLAR VI JÄRNET OCH BÄTTRAR PÅ PIGMENTEN LITE! HÄHÄ.
Obs skämt.

Pappa jag snodde din bild!  Här är det nylagt gräs! Jaa! Från i söndags. Ser ut som en matta från Jysk, men nu börjar det bli fint. Skarvarna syns inte, eller så blir jag kortare och ser dem inte lika tydligt.

Hursomhelst

Ska till skärgården imorgon, få lille A4 att sova i bilen fredag kväll.
Önska mig lycka till!

Likes

Comments