Så, helt plötsligt har jag en knöl på halsen: som inte gör ont
Det är de farliga knölarna som inte gör ont, om det är typ lymfkörtlarna gnäller man om man trycker på dem.
Om vi ska fortsätta på spåret som den här veckan redan lagt ut så är det ett klockrent fall av cancer.

Medan jag stod där i badrummet och klämde på min knöl funderade jag på vad jag skulle vilja göra med min tid om jag, låt oss säga: bara har ett år kvar. Och jag kom fram till att jag inte skulle ändra något grovt.
Jag skulle ta mina sparpengar och göra så att mina föräldrar kunde hänga mer med mig och att J inte skulle jobba tors- fredag, men skulle ändå själv vilja jobba lite.

Kanske åka till Yasuragi...?
Gå fler skogspromenader
Äta laktostabletter hela tiden så jag kunde äta mer fulchoklad och ost.
Värst skulle vara att inte se Adam växa upp, så får väl sätta Johan i en medium kurs så vi kan kommunicera från olika sidor så att säga.

Jag menar: Jag visste att jag var ganska lycklig men SÅ lycklig?

Men låt oss för guds skull ändå inte hoppas att det är cancer.  Johan tror nämligen inte alls på sånt här med mediala krafter.

Likes

Comments

Jag vaknade av Adam 2.40 och har inte kunnat somna om. 1. För att han snarkar som en puttrande gammal kaffekokare och 2. För att precis innan jag somnade sa Johan att han fått ögoninflammation.
Hjälpte precis J till toaletten pga att han inte ser något och ögonen är rosa som en vacker soluppgång och varet kletar. Mmm den här veckan blir bara bättre och bättre. Känner spontant att äh, tror jag skiter i det här och drar någonstans.

MEN! min förkylning är bättre!

Så om jag bestämmer mig för att dra någonstans kan jag i alla fall hitta på något skoj!

Likes

Comments

Hatar ordet sjukstuga. Känns som ett ord alla barnföräldrar missbrukar konstant. Ok men vi har precis det. Hela min kropp gör ont och jag har feber, J och Adam verkar ha annan men likadan skit. MEN jag är stolt över oss som föräldrar, fanan är på halvstång och fast vi gett upp att ha någon som helst ordning i hemmet roar vi oss relativt väl.
Igår blåste vi upp lilla plaskdammen i badrummet och jag och Adam låg och plaskade säkert 40 minuter, övade att flyta (han, inte jag)  och att bli lugn i vattnet. Efter babysimmet som gick åt pipsvängen är det nu hårdträning.

Jag som är en badkruka av rang trivdes i det 40 gradiga vattnet. Adam fick suga på en badanka och var ganska nöjd med det.

Likes

Comments

Den här lille marsipangrisen har fått pappans sjukdom och hostar och har ont i halsen. Vill enbart sova på mig eller skedad av mig. Eftersom Johan sover i gästsängen sover jag och Adam i stora sängen så vi ligger och skedar mest hela tiden. Min telefon tar slut på batteri 2 ggr om dagen. Mvh Pet rescue saga level awesome.

Men det är inte bara kul. Ganska jobbigt att ta hand om två sjuka. Den ena sängliggande och den andra konstant gnällig, sorgsen och ostimulerad. Har inte haft egentid sedan i onsdags och längtar till imorgon för då måste jag till jobbet, annars kommer jag förlora förståndet.

Likes

Comments

Jag vet inte om det är någon slags 30årskris men jag är så sugen på att klippa mig riktigt kort!
Eller om det helt enkelt är väldigt snyggt?

Vet inte heller om jag på något sätt projicerar min forna vilda ungdom med att önska den här frisyren?

tjock tv ❤

​Johan ligger med influensan och jag ska försöka duscha för första gången på alldeles för länge. Hemmet är kaos och barnet piggt så jag tror jag flyr fältet och drar någonstans där han kan sträcka på sina lurviga.

Likes

Comments

Marsipan har precis fallit ned från vår säng med ansiktet rakt ner. Hann precis komma innanför dörren när jag såg det ske. Vi satt på nedervåningen och babyvakten rasslade till lätt, sprang uppför trappan och pang. Kommer ligga och lyssna på andetag inatt.
Enda gången någonsin jag faktiskt vill att han ska vakna en gång i timmen och vilja ha mat.
Ironin.

Gick sådär med att hinna sminka sig idag men barret samarbetar.

Likes

Comments