​Nappar är precis som strumpor, de försvinner spårlöst! Alla de här napparna har haft en partner i annan färg och vi har haft minst två par till som är HELT borta. 
VART TAR DE VÄGEN?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag var yngre var jag supersugen på att lära mig säckpipa men insåg att det inte funkar i lägenhet, sen ville jag lära mig keltiska sånger på fiol, Yann Tiersen och Beatleslåtar på piano (lyckades med några!) nu är jag inne på saxofon. Jag antar man måste ha en grym lungkapacitet för att klara det? 

Likes

Comments

Jag tänkte att det här med aktier vore ju kul att göra. ​Har alltid tyckt att det varit intressant så helst skulle jag vilja gå en kurs och lära mig på riktigt, men tålamod har aldrig varit min grej så jag skapade ett ISK konto och har nu köpt, hör och häpna TRE aktier!

Det känns lite konstigt i kroppen, blev jag moderat nu helt plötsligt?

Likes

Comments

Först tog han sig dit han ville genom att rulla dit, nu snurrar han dit han ska...

Likes

Comments

Igår hade vi datenight, J har jobbat som sjutton både på dagarna och kvällarna (med sin öl så det är ju självuppbådat men ändå) och jag har haft konstant jobb med förkylda bebisen vilket lett till att vi har knappt hunnit prata med varandra i veckan. Så igår kom J:s föräldrar över oför barnvakthjälp. Själva åkte vi till SF:s resturang i Mall of Scandinavia och åt middag. Maten var grym och jag gillar atmosfären men ändå ganska fail eftersom att vi båda var trötta, Johan hade något knas med ögat, jag ont i magen och dessutom oroade vi oss för marsipan hela tiden. Så en och en halv timme senare åkte vi upp för uppfarten igen, bjöd kvar Johans föräldrar och satt och åt kex och ost och pratade skit resten av kvällen. Mycket trevligt!

Får se det som övning att vara borta från bebis och för honom att vara borta från oss. Någon gång då och då och gärna mer ofta än för sällan så ska det nog bli en bra vana. Viktigt för förhållandet att "bara" vara ett par ibland också, trots knas med ögat och ont i magen.

Likes

Comments

Det är smart att vaxa benen bredvid bebis som sover, får då kan man inte skrika av smärta. Mindre bra att göra det på en fårfäll eftersom att vaxet KAN fastna i pälsen.

Likes

Comments

Just nu somnar marsipan enbart om jag ligger och sjunger konstiga dissonanta visor och fläktar med hans händer hit och dit. Men sen sover han jäkligt gott.

Likes

Comments

Min marsipan är sjuk! Hostar, nyser, kräks upp snor... Jag ligger på helspänn i sängen bredvid, väntar mig att han ska sluta andas när som helst. Panikringde min fina BVCsköterska som sa att de klarar sig bra som 6 månaders, även om han inte äter så finns det reserver. Men kul är det inte.

Likes

Comments

Här ligger jag och njuter av bebis. Fastnar med blicken på hans lilla ansikte hela tiden, han har så 100% fart just nu så det är när han väl sover jag verkligen kan betrakta.

Hela helgen har vi haft besök och det har varit fantastiskt, idag ska jag på Placebo och det har jag längtat efter i månader! Lyssnat på dem timme efter timme dag efter dag. 19.30 på cirkus smäller det! Blir alldeles pirrig!

Likes

Comments