Idag är det endast två dagar kvar tills jag åker och jag börjar bli riktigt spänd nu! I fredags lämnade jag med blandade känslor jobbet på Skönadalsskolan en sista gång. Jag insåg då att det väldigt snart är dags att lämna kalla Sverige men därmed också alla kollegor och kära barn på jobbet, vilket faktiskt var lite jobbigt. Dessutom var barnet som jag hjälpt lite extra sjuk min sista dag, så jag fick aldrig säga hejdå till honom. Men till min förvåning kom hans mamma på morgonen och räckte över ett stort paket till mig och önskade mig en god jul och hälsade från sin son. I paketet fanns flera nödvändigheter inför resan som jag kommer ha jättemycket nytta av! Hur fint? Gissa om jag blev rörd. Mot slutet av dagen fick jag även ett häfte av klassen med teckningar som de hade gjort till mig. Det gjorde inte det lättare att lämna om man säger så.

Nu, med min sista dag jobbad, känns det som varje minut måste spenderas på rätt sätt för att hinna med allt jag vill och måste göra tills dess att jag åker. I princip hela dagen idag har har gått till att planera de sista grejerna innan avresan. Ni vet sånt smått som att tänka igenom vad man ska ha med sig, testpacka och boka platser till flygen.

Likes

Comments

Om mindre än en vecka tar jag med mig min packade ryggsäck och min kära resekompis Jesper och hoppar på planet som ska ta oss till Australien. Där kommer vi befinna oss i ett halvår och leva loppan. Kan ni fatta det? För det kan inte jag. Är oerhört taggad och förväntansfull på vad Australien har att ge, samtidigt som jag börjar bli så himla nervös.

Förhoppningsvis kommer vi ha fullt med Wifi så jag kan föreviga allt det roliga, sorgliga och framförallt underbara jag kommer vara med om. Och så att Jeppe kan bli YouTube- kändis.

Kika in här om ni vill hålla er uppdaterade om mitt liv "down under", för kom ihåg; allt kan hända i Paradise.


Likes

Comments

Instagram@sannapresits