Header

det är lätt att låta fingrarna svepa över tangentbortet och forma några meningar. Men de är dessvärre mycket svårare att forma meningar som har en mening och som får en betydelse. Samtidigt som dom ska vara intressanta för andra att läsa. Man vill så mycket men det blir inte ens hälften av vad man vill gjort.

Självklart saknar jag bloggandet, absolut, men jag har helt ärligt tappat motivationen, inspirationen och lusten till att skriva. Vad ska jag skriva? Det ekar bara tomt i huvudet. Jag har liksom inget konkret "det här handlar min blogg om" Utan det blir mest, lite vardag där, lite häst där och en massa jobb däremellan. Men sen då? Allt annat? Jag själv finner inget intressant i en rörig blogg där bloggerskan inte ens själv vet vad hon vill skriva. 

Jag tycker själv att min blogg har blivet rörig och att det inte finns någon sammanhängning i inläggen. Det kommer lite som dom kommer, handlar lite om allt möjligt och det finns ingen röd tråd. ibland kommer det inlägg som handlar om hästar i flera dagar. Sen står bloggen tom i 3 veckor och sen kommer ett inlägg om att jag har jobbat. Ja men vad intressant och läsa liksom..

Egentligen har jag väl massor att berätta, men inte just nu, och för tillfälligt så snurrar det massa andra tankar runt i huvudet.

Så det får bli som det blir. Inläggen kommer när dom kommer. Sen kanske jag får mer inspiration och lust till bloggandet längre fram när jag kommer vara ledig ett bra tag. Men vi får väl se helt enkelt. Ingenting jag kan svara på nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

och det har faktiskt varit med min mening. Jag la ner bloggandet en period där jag kände att jag inte orkade med och inte kunde prestera så som jag ville.

Tiden har jag väl egentligen inte nu heller, varje dag spenderas med mitt hjärta, jobbar och hålla lägenheten i fint skick. trots att de nu har fått gro igen lite.. Men idag är det städdag då jag är ledig, och älsklingen är på jobbet, så då har jag lite o pyssla med

Det finns så mycket som jag vill berätta för er, men det kommer tids nog, aldrig varit lyckligare än jag är nu!

bjuder på lite bilder av vad som hänt istället för att skriva en text på typ 5 veckor? haha

Likes

Comments

Känns så fruktansvärt skönt att vara tillbaka på jobbet igen, har saknat dom sååå mycket! Denna dagen har gått så fruktansvärt fort, trots att jag fick jobba över 1 timma så kändes det knappt som att jag hann komma dit innan jag skulle gå hem igen! Älskade jobb <3


När jag kom hem så var älsklingen här, så umgicks med han en stund innan han var tvungen att åka, men all tid med honom är guld värd. Även om det bara är 5 minuter eller 5 dygn så är jag alltid lika lycklig med han och tiden bara springer iväg!


Resten av veckan blir lugn, jobb står på schemat, tvätten är i full gång idag, och livet känns allmänt riktigt jävla bra nu, om jag får uttrycka mig så!

Likes

Comments

för ett tag sen så beställde jag hem två nya skal till mobilen. och jag fick hem dom o början av veckan, och jag är så nöjd med dom!

Har länge letat efter sådana här "vanliga" skal men inte hittar några som jag tyckt varit snygga. Men dessa fastnade jag för direkt så jag var bara tvungen.

Likes

Comments

hoppas allt är superbra med er!

Jag är så löjligt kär så jag svävar på moln och tänker inte på vad som händer runt omkring. allt som finns i mina tankar är bara han han han!

Men nog om det haha! idag är det som rubriken lyder en tvätt och städdag. Tvätten är i full gång och städningen lika så. Tänkte byta säng lite spontant men insåg sen när ja flyttat sängarna att jag inte hade de verktyget och fick inget svar från nån som har de heller. Så de var bara och flytta tillbaka allt igen haha!

Men har nu typ madrasser i så blir lite mjukare ;)

Imorgon väntas det jobb igen och det ska bli så fruktansvärt skönt att komma tillbaka till rutiner igen och speciellt jobbet och alla underbara barn och kollegor!

hela helgen har spenderats ute i stallet, så mysigt! 💖

Likes

Comments

Godmorgon!


Har precis betalat alla räkningar, swischat över pengar till folk osv, och även ringt vårdcentralen. Då jag måste kolla upp min höft/bäcken efter olyckan. Då den har blivet super svullen och är helt blå. Gör ont att gå, sitta, stå och ligga.. Någonting är fel, så bäst att kolla upp det nu, då det bara har blivet värre och värre dom senaste dagarna.


Men vårdcentralen här i Skara är så fruktansvärt sega.. hehe.

Likes

Comments

hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra efter omständigheterna. Igår hade vi vart och hämtat en bil, var påväg hem och var nästan hemma. När biltransporten börjar svänga helt okontrolerat, men fick kontroll på allting under en kort stund. Tills biltransporten börjar svänga igen och vi flyger över hela vägen. Tillslut snurrar vi runt och slår i vajerräcket. Släpet fortsätter snurra och drar med sig hela bilen åt andra hållet, snurrar runt 3 varv till innan det tillslut tar tvär stopp i diket. Tack och lov att vajerräcket var där, och tack och lov för bilbälte.

Vi klarade oss hyfsat bra ändå! Tack vare de, jag har hjärnskakning och en trasig axel men inget mer än så.

Men jag fick ändå åka ambulans in till KSS eftersom jag inte kunde röra axeln och hade ont i nacken. Men som tur var så va de inga skelettskador. Och det har vi räcket och bilbältet att tacka. Hade inte räcket varit där de var så hade vi inte levt idag då det kom en lastbil i andra körfältet och blåste förbi 2 sekunder efter vi åkte in i räcket. Gårkvällen kunde slutat väldigt illa.. Men det gick bra.

Idag skulle jag ha jobbat, men som ni förstår så gjorde jag inte de. Inte imorgon heller. Tror jag. Men fredag är jag iaf tillbaka om allt går bra!

Likes

Comments