Header

Ja, alltså från första början så var jag riktigt rädd för att vara ensam här hemma. Men nu trivs jag med det sällskapet jag har, trots att dom jag har sällskap av inte finns här hon nere bland oss längre. Jag har aldrig vetat vem eller vilka det är som bor här med mig, men för ca. 2 månader sen så fick jag däremot reda på vem jag bor med, och efter det så blev jag lugn dirket. Personen som är här med mig kollar bara till mig, och så att allting är okej och att ingenting händer. Hon bodde i denna lägenheten för många många år sedan.


T.ex. om jag glömmer släcka ett ljus, så går hon dit och släcker det. Hon vet att jag är mörkrädd, och när kvällen kommer och det börjar mörkna, och jag inte har tänt min lampa i rummet så går hon in och tänder den åt mig. Hon sätter sig bredvid mig när jag mår dåligt eller om jag är rädd.


Hon liksom vakar över mig, vilket känns som en trygghet. För varje gång som hon märker att jag blir irriterad på någon som kommer hem hit, eller som inte gör som jag säger till, så liksom gör hon någonting som "varnar" dom, att passa er liksom. Vilket har lett till att alla har blivet livrädda, så nu får jag inte så värst mycket besök längre haha! Alla är rädda för min inneboende. Jag däremot tycker om henne, för hon är snäll. Hon hjälper mig och hon håller koll på mig.


Däremot så kan det vara lite läskigt när man tydligt ser att hon går någonstans, eller när hon tänder/släcker lampor, ställer ner saker på golvet eller möblerar om. Men jag har blivet så van, och oftast så gör hon det för en orsak. Men aldrig för att vara elak.


Sen har jag även märkt av att sen mina grannar tog bort hunden så har även hon varit hos mig ett antal gånger. Hör hennes skall på nätterna, känner hur hon slickar mig i ansiktet som hon alltid gjorde när hon ville gå ut, eller när hon skulle väcka mig. Känner hur hon stryker sig emot mina ben. Ser henne hela tiden, speciellt när jag är ledsen. Då känner jag hur hon lägger sig på mig, eller bredvid mig och bara kollar på mig. Precis så som hon alltid gjorde när hon levde.


Och jag tror att hon jag pratade om först, tycker om sällskapet av en hund. Då det mesta har lugnat ner sig efter det. Många tycker nog detta är en läskig grej och det är därför alla som har bott här har flyttat härifrån. Men det dom inte förstår är nog att hon aldrig vill någonting ont, hon vill bara alla väl.


Likes

Comments

Usch vilken start på denna dagen. Jag skulle jobbat, med det blev inte riktigt så. Hände en olycka igår som gjorde att jag blev ledig. Men det gör ingenting för idag mår jag verkligen inte bra. Ont i huvudet sen jag vaknade, mår illa och är fruktansvärt yr. Så det blir en lugn dag hemma i soffan!


Kolla youtube, blogga och bara mysa, och hoppas att detta mående går över väldigt fort. Men jag hoppas att ni alla andra får en betydligt bättre start på denna veckan, och att ni får en bättre måndag än mig!


Likes

Comments

HAHA! Alltså det var den roligaste kommentaren jag har läst på såå länge.. En blogg som jag följer lite halvt om halft sådär, skrev här om dagen ett inlägg om lite allt möjligt. Bl.a att personen i fråga skulle jobba, och därför inte kan städa hemma. Alltså va? Vadå inte kan städa bara för att man jobbar? Man slutar väl någon gång? Eller så städar man innan jobbet.


Kände att jag bara behövde dela med mig utav detta, för jag fick mig ett riktigt gott skratt, även om jag börjar klockan 6 på morgonen och inte slutar förens 6, som jag gör vissa dagar, så städar jag efter jobbet när jag kommer hem om jag måste det. Men men, det kan inte vara lätt och inte kunna städa bara för man jobbar.. HAHA.Likes

Comments

Idag är det söndag, och en städdag av lägenheten. Somna sent inatt, runt 2, och vaknade strax innan 5... Men stannade kvar i sängen tills klockan slog 9, då tänkte jag att det var lika bra att gå upp. Började städa, dammsuga, diska, skura golven osv. Så nu är hela lägenheten fräsch igen. Har även fått i mig lite mat, känner mig allt lite duktig idag!


Helgen har varit kaos, inte alls mått bra, men ibland så har man sådana dagar, och i helgen var det tydligen min tur att må dåligt psykiskt. Ingen aning varför men det gjorde jag.


Likes

Comments

Det finns väldigt få människor som faktiskt får mig att må bra. Men han, han kom in i mitt liv (igen) när allting var som värst, när jag inte orkade kämpa längre. Han fick mig upp på fötter igen, han fick mig att ta mig ut, om så bara för att säga hej. Han fick upp gnistan inom mig igen.


Jag kan med glädje kalla han för min, för det är just vad han är! Han är min, min glädje i livet, mitt allt! Jag trodde att jag hade varit kär innan, men om jag nu var de, vad är jag nu?


Han betyder allt för mig, min finaste prins, min skatt, mitt allt. Jag undrar många gånger vart jag skulle varit idag om jag inte hade haft han. Det var han som ställde upp när jag inte andades mer, det var han som ställde upp och hjälpte mig slappna av. Det är han som får mig att må bra, min fina älskade pojkvän <3


Likes

Comments

Klockan ringde strax efter 5, klockan 6 var jag på jobbet, klockan är nu halv 9 och jag är hemma igen.. Tyvärr hände det en incident på jobbet som gjorde så att det blev såhär. Men inget jag skriver ut här, med tanke på sekretess osv.

Men jag ger dom all kärlek <3


Så dagen är nu helt oplanerad, ska tvätta, och sen bara vila. Efter en hittills väldigt intensiv vecka så valde jag att ta ledigt. För i sådana här situationer så har jag 2 val, antingen hoppa in någon annan stans, eller gå hem och inte få betalt för det jag är lovad. Men efter tisdagens 12 timmars pass så kände jag att jag klarar mig, och förtjänar en ledig dag. Var ju faktiskt på jobbet några timmar ;)Likes

Comments

har jobbat fram till 4, och sen direkt hem. Fick besök utan Erik, mamma och Thomas, samt Eriks bror o hans morbror. Spelade in en challange, fikade och prata. En riktigt mysig eftermiddag!

Nu ska jag strax sova, börjar jobba klockan 6 imorgon så en tidigt morgon väntar. Alltså en minst lika tidigt kväll!

Hoppas ni har haft en bra dag! Min har varit helt fantastiskt, sjukt bra besked på jobbet!
Ända som kunde varit bättre va om pojkvännen var här, men synd att klaga ändå! O mitt i allt detta så har vädret vart helt underbart idag, förutom blåsten ;)

Jaja, slut tjatat, godnatt!

Likes

Comments