Header

först och främst så ska jag tvätta hela dagen.. roligare har man ju haft men det är ju ett måste. Diska upp de lilla som blev efter maten igår och sen när hjärtat kommer hem från jobbet så åker vi och hämtar vår nya familjemedlem, så spännande 😍

Men vill ni veta en ännu roligare sak? igår kväll blev jag moster åt en liten prins ❤

Likes

Comments

Alltså vad tar tiden vägen? Det är redan över 1 år sedan jag flyttade in i denna lägenheten, det är lite mer än 1 år sedan jag började på detta jobb som jag har nu. Tiden bara springer iväg. Det är redan 6 månader sen jag och min älskade sambo blev tillsammans. Såå mycket som har hänt på kort tid.


Och imorgon blir vi en familjemedlem till. såå taggad på att få hem min skatt :D Men bilder på "vad" det är för nått som flyttar hem tills oss imorgon får ni se då ;)


Idag har dagen bestått utav städning, vill ju ha det fint när vi imorgon blir 3. Lagat mat, varit och handlat in nya grejer, samt att jag snart ska börja med en ny maträtt. Mums!

Nu går jag snart in i sista veckan ledighet, efter att ha varit ledig i drygt 1 månad så ska det bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Men först så ska jag verkligen njuta utav den sista veckans ledighet som består.


Och om ytterligare några veckor så kommer ni få reda på ytterligare en STOR hemlighet, den får ni bara inte missa. Men det dröjer lite till innan allt är klart.

Hoppas allting är bra med er förresten? Med mig är det toppen, aldrig mått bättre än vad jag nu gör och gjort dom senaste 6 månaderna. Att allting kan vända så fort, är rätt sjukt. Men fy vad jag är lycklig nu.

Bjuder på en väldigt gammal bild på mig och min skatt <3 Utan han är jag inte människa!

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag uppdaterade er, men ännu längre sen som jag satte mig ner vid datorn och uppdatera er. Kom ju knappt inte ihåg hur det såg ut via datorn haha!


Men dom senaste dagarna har jag varit med min sambo i lastbilen, så nätterna har spenderats i en lastbil och därifrån att vi kommit hem runt ca.15-16 tiden så har vi sovit fram tills 22.30 på kvällen och sen upp i lastbilen och åka upp igen. Så därav ingen uppdatering alls.


Sen har jag även haft lite annat och tänka på, har tagit massa blodprov osv osv osv, men det kommer ni förstå lite längre fram, om ca. 1 månad så kanske jag berättar, kanske innan, kanske lite efter. Vi får helt enkelt se vart vi står då!


Älsklingen har precis åkt iväg för att hjälpa en kompis, och jag valde att stanna hemma för en gångs skull, så vad gör man nu då? Tänkte försöka äta lite frukost, sen bara ta det lite lugnt, kolla youtube, kolla ikapp alla blogginlägg från dom jag följer som jag har missat, och sen kanske små plocka lite här hemma, boka tvättid är ett måste iaf! Fy så det ser ut här hemma nu igen..


Förövrigt så har jag en super rolig nyhet att berätta för er om ca. 1 och en halv vecka, då kommer det flytta in en ny kompis här :D Såå taggad, så mysigt <3

Likes

Comments

När jag i lördags fick träffa min älskade Molnia. lika vacker som för 3 är sedan, lite trött o sliten, men vem blir inte det efter föl och i denna värmen? Så glad att hon mår bra min fina tjej!

Tårarna lyckades jag hålla tillbaka under hela dagen, tills vi nästan var hemma när sambon frågar varför jag ser så ledsen ut, och om dagen verkligen hade varit så jobbig. Tårarna bara spruta, det gick inte att hålla tillbaka! Stackars älsklingen fattade ingenting innan jag lyckades pipa fram att jag har saknat henne så mycket.

Min vackra tjej, blev så glad när jag ropa på henne, då var det inte lätt att hålla tårarna tillbaka när hon kommer fram med spetsade öron, när hon tidigare bara stått o hängt med huvudet och vilat. Älskade älskade häst. Trodde aldrig jag skulle få se henne igen!

Likes

Comments

Idag har de dagen verkligen sprungit iväg. var iväg i Skara o tvätta bilen med mamma, va inne på Jula och sen iväg bort till Lundsbrunn igen för att fortsätta grejja. När jag och mamma tröttna så åkte vi hem och började med maten istället, så grabbarna är kvar i Lundsbrunn och maten står på spisen och puttrar. ikväll blir det hemgång, kanske (förmodligen inte) städa utan det gör vi nog imorgon!

Hoppas ni alla har haft en bra dag och att bi får en fortsatt bra helg! puss och kram

Likes

Comments

Utan min underbara sambo hade jag inte stått på benen idag, han kom in i mitt liv när det var som värst och jag knappt inte visste vem jag var, under hösten förra året så förlorade jag allting, och det tog mig tills i början av detta året att inse att jag kan klara av att leva trots allt. Trots många sucid försök så står jag ändå kvar på benen, idag starkare än någonsin!

Allt fick en ny början i Januari, när livet blev så mycket enklare, min vackra sambo och jag började prata, han frågade om vi kunde träffas på en cigg och jag vågade egentligen inte säga nej, fast allt jag ville var att ligga kvar i sängen och gråta. Men jag tog mig ut, och tack vare han så kom jag ifrån det helvetes livet jag levde innan, han hjälpte mig därifrån, och han hjälpte mig att förstå att det faktiskt inte ÄR eller VAR mitt fel att det blev så. Jag kunde inte gjort någonting annorlunda, jag gjorde det som var bäst, och jag räddade mig själv, istället för att dra ner mig ännu djupare.


Han stannade kvar alla nätter när tårarna bara rann ner för kinderna och jag kände mig så fruktansvärt hjälplös

han fick mig att inse att jag var bra som jag är, att jag duger för den jag är. Han fick mig att inte sörja för någon som valde att gå ifrån mig. Att det var den personens förlust och inte mig. Idag kan jag tacka han så för det, för idag är jag starkare än någonsin, och jag har aldrig mått såhär bra. Vissa människor behöver man inte i sitt liv och det fick han mig att förstå. När jag bara nekade och sa att jag inte klarar mig utan den personen, så fick han mig att inse att den personen har hjärntvättat mig och manupulerat mig till att tro det. Men att det i själva verket inte är så. Han fick mig tänka tillbaka på alla gånger h*n sagt att h*n alltid skulle finnas där, han fick mig att räkna upp dom gångerna h*n faktiskt höll de h*n lovade och sa.


Det var han som ställde upp och satt flera timmar på akuten med mig när jag ramlat ihop och inte kunde andas. Det var HAN som alltid ringde ambulans och såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Det är HAN som alltid håller när han lovar mig "jag kommer alltid finnas här" För det gör han. Oavsett vad. Till skillnad från h*n som bara sa men aldrig hände någonting. När jag ligger helt medvetslös på marken och h*n går därifrån utan att bry sig det minsta. Medans HAN försökte hjälpa mig, få med mig in i bilen igen. Underbara människa <3 Och det bästa av allt är att han bara är min! Min pojkvän, min sambo, min själsfrände, min soulmate, mitt allt, min bästa vän <3 Ja han är mitt allt.


Utan han så skulle jag inte leva, han är allt jag behöver i mitt liv, han har gjort det komplett <3 Jag har då aldrig varit lyckligare än jag är nu, med någon annan. Jag har aldrig haft roligare i mitt liv. Och det bästa av allt, jag lever nu ett nyktert liv!

Likes

Comments