Header
View tracker

Hoppas att ni har haft en bra dag?

Min var bra tills jag kom hem efter jobbet och fick ett väldigt jobbigt besked. Men bara bita i det sura äpplet och åka in till tinget när det är dags. Rättvisan ska få segra.


Annars så har jag avverkat ännu en dag på jobbet, mellan halv 8 och halv 5. Med teater, sång föreställning och fritids. Mer än så har knappast hänt haha.

Nu lagar jag lite mat och sen ska jag fortsätta kolla serie. Imorgon är jag ledig, välbehövligt, helt slut i kroppen och knoppen ännu. känns som någonting är fel, men kan inte sätta fingret på vad..Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag vet inte när jag vaknade såhär sent sist? Men godmorgon iaf haha!

Än har jag inte blivet inringd, så jag får nog ledig idag, och konstigt nog så vaknade jag inte förens halv 12!? Eller jo, jag vaknade strax innan 8 men somnade om efter 9 sen, och vaknade inte förens halv 12 hehe. Men det var välbehövligt.


Så nu ska jag fortsätta kolla på "skilda världar" som jag börjat kolla igenom alla avsnitt nu (igen) Typ sett den serien 100 gånger, men tröttnar aldrig!

Likes

Comments

View tracker

Efter ett 10 timmars jobb pass så har jag äntligen landat i sängen, helt slut i både kropp och knopp. Imorgon är jag förmodligen ledig, men inte helt säkert. Kan bli inringd dock.


Just nu sitter jag och kollar på youtube, kikar av alla klipp som jag har missat under dagen. Och resten av kvällen så ska jag bara ta det lugnt. Skriva ihop lite inlägg, läsa bloggar och bara ha det mysigt.

Likes

Comments

Någonting alla drömmer om är väl ändå att få flytta hemifrån? Gud va skönt tänker många. Det tänkte jag också, och det tyckte jag dom första månaderna. Men nu börjar jag undra varför jag valde att flytta så tidigt och hastigt. Nu när man bott själv ett tag så börjar man märka av det, eller iaf jag.

För mig känns det just nu som att det var någonting jag gjorde väldigt förhastat, att jag bara tog första bästa lägenhet för att kunna flytta hemifrån. Dock ångrar jag aldrig en sekund att jag gjorde det. Jag bor med min bästa kompis, och vi har alltid råd med hyra och mat. Mer än så kan man väl inte begära egentligen?

Men nu när verkligheten har börjat komma ikapp mig så känns det som jag gjorde ett fruktansvärt dumt val, att flytta hemifrån redan nu. Det är alltid någonting som jag har drömt om, men just nu, och dom senaste dagarna har jag bara velat vara hemma hos mamma. Där jag egentligen bor. Där jag vill bo. Där hade jag allt, min familj, nära och kära. Samt mina hästar. Det var aldrig något problem. Och för mig är hästar någonting som jag måste ha i mitt liv för att kunna fungera som människa. Det har jag märkt. Jag mår så sjukt mycket bättre när jag fått vara med hästarna en stund. Vilket jag inte kan göra nu när jag bor i Skara. Jag kan inte ta cykeln ut klockan 5 på eftermiddagen för att bara hälsa på hästarna. Nä nu är typ 2 veckors planering för att kunna åka ut dit på helgen 1 dag. Ungefär så känns det.

Och någonting jag har märkt är att jag mår mycket sämre överlag nu när jag inte får ha hästarna i mitt liv på samma sätt som jag hade i somras när jag fortfarande bodde hemma..


Men då när vi skulle flytta tänkte jag bara, yolo, vad det ska bli skönt att bara komma härifrån. Men nu i efterhand ångrar jag det, samtidigt som jag inte gör det. Men missförstå mig rätt nu. Jag ångrar att allting gick så fort, att jag var så naiv på att flytta. Att jag hade så brottom med allt. Hade jag fått göra om det idag, skulle jag aldrig flyttat ifrån Götene utan körkort. Eller stannat kvar i Götene. Mina hästar betyder allt för mig, och jag mår ju så mycket bättre med dom i livet. Det märks så tydligt på mig.


Så tänkt efter före, innan ni gör någonting förhastat.

Det finns många fördelar med flytten, men minst lika många nackdelar.

Jag ångrar absolut inte flytten, men samtidigt det värsta jag kunde göra mot mig själv.


Likes

Comments

Fy vad jag är trött. Men jobbet väntar på mig om30 minuter så bara börja tänka på att göra sig klar och se vandra bort. Tur att jag bor bara några minuter ifrån arbetet.

Hoppas ni får en bra tisdag allihopa, jag ska försöka ha det.


Idag är det även 2 veckor sen allt rasa samman för mig, sen han förstörde mig totalt.. Men jag ska ta mig ur detta, själv, och komma tillbaka starkare än någonsin!

Likes

Comments

Skulle ju egentligen varit ledig idag, men fick hoppa in och jobba trots allt. Men absolut inte mig emot, så jobbade mellan 11 och halv 6, och imorgon fick jag även hoppa in och jobba 1 och en halv timma tidigare. SÅ imorgon börjar jag halv 7 och slutar halv 5. Långa dagar, men bättre än o vara hemma, absolut!


När jag kom hem från jobbet idag, så såg jag att jag hade fått paket, vilket var dom sista julklapparna! Så mysigt, så tänkte att jag efter skrivet klart detta inlägget, att jag skulle slå in dom nu, så är allting färdigt.

Likes

Comments

Idag har jag bara grejjat hemma hela dagen. Möblerat om i mitt rum, är väl inte helt nöjd, men kände att jag behövde göra något annat! Och eftersom jag har så litet rum så är det inte mycket plats att möblera på hehe. Men ett tag framöver får det vara såhär, tills jag tröttnar och möblerar om igen ;)


Annars så har jag inte gjort så mycket idag, bara gått och små plockat hemma, diskat, och grejat i rummet. Imorgon är jag ledig, men ska ändå in till jobbet för att lämna in timrapporten.


Är helt slut, så funderar på att ta en powernap 1 timma, orkar nästan inte hålla ögonen öppna.. Sen ska det jobbas här på bloggen! Måste fixa en ny header också..

Saknar mitt långa hår :(

Likes

Comments