Header

Här är det ingen rast eller vila. Full rulle, blev precis klar med all tvätt, har dammsugit, skurat golven, diskat, lagt in tvätt, och håller nu på att ordna till i mitt rum, för här inne är det kaos! Funderar även på om det finns något mer att göra... Finns mycket mer disk att ta tag i, men måste vänta en stund. Sen måste egentligen hela köket göras iordning då jag bara dammsugit och skurat där. För det inte gick att gå där inne typ. Klibbigt och allmänt stökigt. Men nu kan man gå där utan att fastna haha! Så köket ska väl göras klart! Sen är hela lägenheten städad!


Finns det någon bättre känsla än en helt ny bäddad säng, och en helt ny städad och fräsch lägenhet? Tror knappast det. Sen en dusch på detta också så kan inte dagen bli så mycket bättre! Även nöjd med mig själv att jag orkade ta tag i detta, och utan någon paus emellan haha.. Men ibland så måste man. Förutom denna lilla pausen då, men nu ska jag fortsätta fixa i mitt rum, kanske möblerar om? Får fundera på de ;)

Hörs mera sen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag tog jag verkligen sovmorgon. Vaknade visserligen tidigt, men jag låg kvar i sängen och halvsov fram till 11 ungefär. Det var riktigt nödvändigt. Dock vaknat flera gånger inatt..

Så nu har jag satt på första tvättmaskinen, och ska snart fixa iordning håret, eller ah.. fläta om det. Och sen dra mig framåt till affären och köpa cola.. Måste verkligen sluta dricka cola..


Annars idag så känns kroppen inte alls som det hänger med mig. Börjar bli sjuk, IGEN!? Seriöst? Men är ledig från jobbet idag så har idag att vila upp mig. För sen är det hela veckan ut. Fredag är det lång dag.. puuh!


​Alltså denna låten har verkligen fastnat på huvudet... Såå irriterande haha..

Likes

Comments

Alltså helt ärligt så har jag ingen favorit plagg så direkt. Vilket kanske verkar konstigt men jag har faktiskt inget favorit plagg.. Så jag får väl visa mina "standard outfit´s" och kläder som jag gillar att ha på mig!

Vilket typ är, mjukis, tjocktröjja, jeans, eller klänning haha! Det jag brukar, eller ah klänning händer inte allt för ofta att jag har på mig, men jag tycker om att ha det!

Likes

Comments

För att jag inte har uppdaterat er på hela veckan. Men har jobbat, och när jag kommit hem så har vi haft besök varenda dag, fram tills på nätterna/sena kvällar. Samt att vi har haft en kompis boende här denna veckan. Så jag har inte haft så mycket tid över till bloggen.


Men nu är det lugnt här hemma igen, och nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla bloggar, blogga massa och bara ta igen denna veckans, dåliga sömn, ingen mat knappt, osv osv. Imorgon är jag ledig från jobbet, vilket känns rätt skönt för att ha en dag att ta igen sig på. Men sen jobbar jag resten av veckan, då jag fick ett extra pass på fredag. Det tackar man ju inte nej till!


Hade varit kul att visa er en sak, men det syns knappt inte på bild, tråkigt nog.. Har ett väldigt vacker bitmärke över armen... *host* Ni hade skrattat, men tyvärr syns det inte på bild, då det syns ganska dåligt i verkligheten också.

Denna helgen är helt klart det bästa på väääldigt länge <3

Likes

Comments

Mina rädslor.. Ja dom som känner mig vet nog vad det är hehe..


1. Spindlar, så fruktansvärt rädd för spindlar.

2. Mörker, värsta som finns!

3. Att någon i min familj eller i min närhet blir sjuk...

4. Någon av mina vänner eller familj dör.


Alltså skulle kunna lista en hel del saker, men tänker att jag bara tar med 4. Just nu, om ni vill veta mer om mina rädslor, eller mera detaljerat så är det bara slänga iväg en kommentar eller mejl.

Likes

Comments

Haha man får väl drömma? ;)


Finns väldigt mycket saker som jag vill göra under nästa år..

Men tänkte dela med mig utav några stycken iaf.


1. Åka till Göteborg, shoppa och bo på hotell igen!

2. Åka till Ullared, JA SKA DIT! Eller ja vill iaf ;)

3. Få bloggen att växa ännu mera, nästa år ska bli mitt!

4. Hitta min stabilitet i livet.

5. Åka utomlands.. (man måste få drömma..)


Och sist men inte minst, bara ha de såå jäkla kul och köra all in på saker och ting!

Likes

Comments