Header

Godmorgon!


Har precis betalat alla räkningar, swischat över pengar till folk osv, och även ringt vårdcentralen. Då jag måste kolla upp min höft/bäcken efter olyckan. Då den har blivet super svullen och är helt blå. Gör ont att gå, sitta, stå och ligga.. Någonting är fel, så bäst att kolla upp det nu, då det bara har blivet värre och värre dom senaste dagarna.


Men vårdcentralen här i Skara är så fruktansvärt sega.. hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra efter omständigheterna. Igår hade vi vart och hämtat en bil, var påväg hem och var nästan hemma. När biltransporten börjar svänga helt okontrolerat, men fick kontroll på allting under en kort stund. Tills biltransporten börjar svänga igen och vi flyger över hela vägen. Tillslut snurrar vi runt och slår i vajerräcket. Släpet fortsätter snurra och drar med sig hela bilen åt andra hållet, snurrar runt 3 varv till innan det tillslut tar tvär stopp i diket. Tack och lov att vajerräcket var där, och tack och lov för bilbälte.

Vi klarade oss hyfsat bra ändå! Tack vare de, jag har hjärnskakning och en trasig axel men inget mer än så.

Men jag fick ändå åka ambulans in till KSS eftersom jag inte kunde röra axeln och hade ont i nacken. Men som tur var så va de inga skelettskador. Och det har vi räcket och bilbältet att tacka. Hade inte räcket varit där de var så hade vi inte levt idag då det kom en lastbil i andra körfältet och blåste förbi 2 sekunder efter vi åkte in i räcket. Gårkvällen kunde slutat väldigt illa.. Men det gick bra.

Idag skulle jag ha jobbat, men som ni förstår så gjorde jag inte de. Inte imorgon heller. Tror jag. Men fredag är jag iaf tillbaka om allt går bra!

Likes

Comments

Hoppas allting är super bra med er!

Med mig är allting bra, har avverkat en jobb dag, diskat hemma, och bakat! Nu återstår bara städning och tvätt, men det tar jag imorgon. Ska lägga bakverket i lådor och sen hoppa in i en dusch, för att sen mysa ner mig i sängen och kolla film. Tyvärr utan min älskling men det får väl gå ändå!


Helt sjukt hur jäkla kär man kan vara i någon. Kan med handen på hjärtat säga att såhär kär har jag aldrig varit i någon innan!

Likes

Comments

Igår direkt efter jobbet så tog vi bilarna upp till Gävle och spenderar helgen där!
idag är det lördag och nu håller vi på att grejja iordning inför 30 års kalas. Imorgon åker vi hemåt igen.

riktigt mysigt att åka med älsklingen upp hit, dock känns de väldigt konstigt för mig att vara här, känns lite skumt. Jag längtar hem haha!

Men men nu måste vi fixa klart resten här innan folket kommer!

Likes

Comments

just i skrivandes stund är jag så sjukt trött men ändå så väldigt lycklig!

Sitter på jobbet och här hela dagen framför mig här, ända tills halv 5. Men vetskapen om att jag har värdens finaste pojkvän som kanske är hemma eller kommer efter mig hem är så underbar känsla.

Jag är löjligt kär i han alltså!

I måndags så var vi även på bio, vilken ser ni här nere, sjukt bra och sevärd film.

Likes

Comments

Efter att knappt inte varit hemma på 2 veckor så är jag just nu hemma. Iaf för en stund. Duschat, ätit och grejjat lite hemma. Ibland behövs det också, nu måste jag också boka tvättid, då tvättkorgen är överfull.. Men imorgon är jag upptagen, på lördag är jag förmodligen på Elmia, och söndag ska jag och hjärtat på bio. Men måndag kanske? Hmm.. Vi får se helt enkelt.


Vågar inte börja tvätta idag heller nu när jag väl är hemma, då jag förmodligen åker med älsklingen hem och fortsätter grejja med bilen, slipar osv osv osv. Men vi får se helt enkelt vad som händer.


Annars så flyter livet på väldigt bra just nu, kunde knappast mått bättre! Hoppas såklart att allting är super bra med er också?

Likes

Comments

jag har verkligen haft fullt upp i några dagar nu och prioriterat bort bloggen. Har valt att umgås med killen fullt ut och inte engagerat mig i telefonen eller datorn. Sen har jag heller inte varit hemma på över en vecka, eller jo jag var hemma här om dagen men senare på kvällen så kom älsklingen och Erik och kidnappa mig haha!

Har suttit i garaget och kollat när dom grejja med bilen, åkt och hämtat en van som tog hela gårdagen hehe! Men har haft det så mysigt och tiden har bara sprungit iväg faktiskt. Idag är det planerat hemgång senare i kväll, och efter de sen så vet jag inte vad som händer. älsklingen ska jobba så blir väl till och försöka sova själv, hur de nu ska gå hehe, är så van att få somna med han nu!

Igår sen så var jag även över hos mina fördetta grannar, såå mysigt! spelade kort med barnen, twister och bara prata och hade de mysigt innan jag gick hem till mamma, sen kom även hjärtat hit på natten!

Likes

Comments