vad är det med dagens samhälle?

idag är alla elaka mot varandra,har man inte det senaste absolut nyaste så kan man bli kallad fattig och bli mobbad för de,har man inte det populäraste klädesmärket på sig elr dom snyggaste skorna då blir man mobbad för de...jag fattar inte vad som hände med att alla var snälla mot varandra och visst mobbning har funnits i många år och kommer finnas i många år till tyvärr..

det finns en sida som dom flesta vet vilken det är och det är ask,den hemskaste sidan som finns det är total nät mobbning mot alla som är medlemmar där,varför? ju för att man kan va anonym och då vågar man skriva mer saker och vara kaxig bakom skärmen ist för att gå fram till personen irl för att man är så jävla feg..

sen är det de med att om en kille ligger med typ 3-4 olika tjejer på en helg/vecka är han kung,om en tjej gör likadant är hon en slyna? hon hänger de ihop? en slyna/hora är en som säljer sig på nätet/gatorna för pengar... är så sjukt irriterad på detta att killar oftast ses som en bättre person än tjejen...

och ask borde inte få finnas överhuvud taget! har själv blivit nät mobbad där och har tagit bort kontot och det är ett tips till er som oxå blivit nät mobbade där elr trakaserade,ta bort de och låt de va sen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej!
sitter på vårdcentralen och har tråkigt..mamma skulle göra några tester och prata med en sjuksköterska,hatar sjukhus/vårdcentraler,vet inte riktigt vrf,men har alltid gjort de.. antagligen för att man alltid får dåliga besked,elr de har jag nästan alltid fått iaf..

sen blir de nog att åka hem,i eftermidda kommer min psykolog...taggad,elr inte direkt..

men men,vi höörs!

Likes

Comments

hej!

igår var jag på ullared och shoppade ofc,men fanns inte så mkt som fånga mitt intresse... hitta en maxi kjol,en kort kjol,ett par mjukis byxor och en tunnika..fanns dock mkt fint till barn :)

och idag var vi ute och storhandlade,har även träffat min kontakperson och köpt ny foundation och lösnaglar.. så nu tar jag de bara lungt och läser lite i solo tidningen

ni får ha de bra,så hööörs vi!
Likes

Comments

idag mår jag mkt bättre,så de var antagligen bara tillfälligt,sköönt iaf!

imorron bär de av till ullared,kommer lägga upp lite bilder på de jag köper osv.. men vet inte vad jag ska köpa i morsdags present..några tips? tänkte fixa de imorron med.. är iaf väldigt taggad..älskar att shoppa,framför allt på ullared där de är mkt billigare osv :)

men nu sks jag fortsätta rensa garderoben vi hööörs!

Likes

Comments

vakna imorse och mådde så jävla illa..men gick upp tog tabletterna och ett glas bubbel vatten (sååå gott!) och gick o la mig igen,somnade om..mådde lika illa när jag vakna,och såklart så spydde jag.. så nu ligger jag i sängen och hoppas på att de går över...

vi höööörs

Likes

Comments

usch...blir så himla sur på min pappa ibland,vi åkte inte till ullared i onsdags då pappa inte tyckte de fanns pengar till de,visst de kan jag förstå ofc.. så vi sa att vi "åker" på måndag ist då mamma får sina pengar..

sen idag börja han bråka mef mamma angående pengar igen...åhhh blir så jäkla trött på allt..

och inte nog med de börja en kille som jag snacka med för två år sen tjaffsa på mig för nåt jag sa då tydligen,idk i don't care.. så då blev jag sur/irriterad för de..

jaja..vi höööörs!

btw kommentera gärna några tips på vad jag kan skriva om :)

Likes

Comments

Hej! 
skulle egentligen börjat "skolan" idag men mår så jäkla illa...usch,och har antagligen feber oxå..Säkert den nya medicinen jag börjat på som gör de..Hoppas det är bättre till nästa vecka,och att det inte blir så mkt biverkningar mer än illamåendet... Googlade lite om den och läste en jäkla massa biverkningar som skrämde mig lite :/ men men! 

ska käka nå så vi höööörs! :)

Likes

Comments

hej!
vad gör ni idag? själv gör jag inte så mkt...tråkigt väder ute,och super rastlös..vad jag än gör så är jag rastlös,ska nog sätta mig och skriva köplista till ullared,ska dit på onsdag.. kommer bli riktigt kul,älskar att shoppa! länge sen jag var där..

vi höööörs! :)

Likes

Comments

Hej

Vad ska man hitta på idag? regnigt och mullet väder ute,usch..osså va det så fint igår,konstigt man blir förkyld? sitter just nu hemma hos min mormor och morfar och små pratar,läste på en sida på facebook att en man blivit dömd här i helsingborg för pedofileri osv.. Så hemskt,fattar inte hur man kan hålla på så?! Fel i huvet på folk.. Dom som gör sånt borde bli torterade osv till max,elr något sånt.. Usch blir så förbannad...

Nu ska jag käka något och vara lite social,så vi höööörs! 

Likes

Comments

I wanna leave and i wanna stay.

i'm so confused,so hard to choose.

between the pleasure and the pain.

and i know it's wrong and i know it's right,even if i try to win the fight.

my heart would overrule my mind.

and i'm not strong enough to stay away

Likes

Comments