Hej bloggen!

Det var ett tag sen vi sågs, det är mycket som händer. Så hinner inte med att skriva. Men nu känner jag att det är dags att börja igen.

Idag var jag och min allra bästa och äldsta vän i stan. Vi tog en fika längst vattnet, efter vandrade vi runt i stan, njöt av den härliga höst dagen vi fått. Tills vi inte visste vart vi var längre haha. Det slutade med ett långt besök på lush vid centralen. Man kan gå runt där i timmar, finns så mycket att känna och lukta på. Jag köpte tre produkter Dirty Deal (ett duschpulver), Big Blue (badbomb) och Don't Look At Me (ansiktsmask) Kommer att bli roligt att testa lite nya produkter.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I dag  var helt jävla underbar!!

Det började med att jag vaknade upp på mitt fritidshus i Stockholms skärgård. Sedan vid lunchtiden träffade jag en kompis, vi gick och åt på en Asiatisk restaurang (kommer ej ihåg vad den hette eller vad vi åt. Men det var jättegott!!) Efter lunchen åkte vi ut till Dalarö, där vi tog en fika på Dalarö Hamn Café. Vi promenerade runt området och njöt av det fina vädret, utsikten och sällskapet <3

Likes

Comments

Jag ligger nu i sängen med fönstret öppet, hör hur regnet låter mot terassen och tänker tillbaka till studentens lyckliga dagar.

Det har nu gått 10 dagar sedan jag sprang ut, redan första dagen efter studenten var jag uttråkad och saknade skolan. Kan ni fatta att jag saknar skolan?! Jag har alltid tyckt om att gå till skolan, lära mig nya saker och träffa nytt folk. Det som är synd nu är att de man trodde var ens vänner, var endast ens vänner för att man träffade dem 5 gånger i veckan!! Jag saknar folket... Jag saknar miljön. Allt det roliga vi gjorde, allt man skrattade åt. Nu känns det bara tomt, det man gör nu är att vänta.. Att vänta på besked om man kommer in på Universitetet eller inte.

Vi har nu tagit nästa steget i våra liv, vänd blad, börjat på ett nytt kapitel i boken som är våra liv!!


Jag älskar er alla, Sa12b​ 

Likes

Comments

När jag växte upp sa alla till mig att jag inte skulle vara i Jordbro, att det var slagsmål runt varje hörn, att det sprängs bilar från höger till vänster, att det är för farligt för en att vistas där. Men jag var där idag och såg ett ställe likt alla andra. Visst kanske det händer hemska saker där men det händer minst lika mycket vart man än bor. Media visar oftast bara den hemska perspektivet av saker, aldrig det bra.

Som jag sa var jag där idag, för att mina vänner bor där. Jag och min bästa vän Kübra gick och hälsade på Sevgi (min andra bästa vän) som jobbade. Efteråt satt jag och Kübra på en bänk i solen och bara njöt av det otroligt fina vädret vi har haft idag.

I skolan idag hade vi tema dag (det hade vi även igår med), tema dagen handlade om minoriteter, speciellt Romer. Vi hade föreläsningar och tittade på film, det var mycket lärorikt och intressant. Helt otroligt att vi inte har lärt oss mer om detta i skolan tidigare. Just nu ligger jag i sängen och ska snart börja plugga (orkar inte mer, men bara 79 dagar kvar till studenten) har två "prov" på fredag!!.

Så ha det bra så länge!! 🎉

Likes

Comments

Hejsan!

I går när jag gick hem efter skolan så var det så vackert ute, så jag var

tvungen att fota.Sedan på kvällen åkte jag och en kompis in till stan och tog en kvällsfika och en liten promenad.


Likes

Comments

I går var jag med min klass och hälsade på ett Buddistiskt tempel.

Det var jätte intressant att få se och höra hur Buddistiska Munkar har det, Vi fick

meditera, vilket jag tyckte var väldigt avslappnade, så jag kommer troligen att göra det igen.

På kvällen gick jag och min kompis ut och tog "en" dricka på stan. Det var trevligt att bara umgås och prata av sig lite.

Likes

Comments