Vihdoinkin neljäs ja viimeinen osa näitä diipimpiä kysymyksiä. Melkein unohdin tämän! Suosittelen kaikkia vastaamaan näihin, jos vaan vähääkään syvällisempi pohtiminen kiinnostaa. Löytyy siis täältä.

Onko mahdollista tietää varmasti, ilman epäilyksiä, mikä on hyvä ja mikä paha? Ei voi. Esimerkiksi jokin pahalta tuntuva tapahtuma voi osoittautua myöhemmin vain hyväksi ja toisin päin.

Milloin viimeksi marssit pimeään vain heikon valon kanssa, joka lähti ideasta johon todella uskoit? Onko tämä nyt joku kielikuva? :-D vai? En tiedä..

Jos tietäisit, että kaikki tuntemasi ihmiset kuolisivat huomenna, kenet tapaisit tänään? Kamala ajatus! Vielä kun niin moni tärkeä ihminen asuu kaukana täältä. Viettäisin mahdollisimman paljon aikaa poikaystäväni kanssa ja varmaan sitten matkaisin hänen kanssaan Suomeen pika pikaa tapaamaan perhettäni.

Milloin on aika lopettaa riskien ja palkintojen laskeminen, ja tehdä sitä, mikä tuntuu oikealta? Viime aikoina mulla on ollut niin hyvä fiilis kaikesta, että se mitä mä just nyt elämälläni teen, tuntuu oikealta!

Jos opimme virheistämme, miksi pelkäämme tehdä virheitä? Emme halua näyttää heikkouksiamme muille, pelkäämme tuomitsemista.

Mitä tekisit eri tavalla, jos tietäisit että kukaan ei tuomitse? Varmasti paljonkin asioita. Olen hyvin itsekriittinen.

Milloin viimeksi huomasit hengityksesi äänen? Päivittäin kiinnitän siihen huomiota. Olen aika huono hengittäjä jos näin voi sanoa :-D

Mitä rakastat? Onko mikään viimeaikaisista toimistasi ilmaissut tätä rakkautta? Rakastan mun yksinkertaista elämää ja kotia. Kerron sen mun poikaystävälle vähintään kerran viikossa.

Muistatko viiden vuoden päästä, mitä teit eilen? Entä toissa päivänä? Päivää ennen sitä? Hyvä jos muistan tänään mitä tein eilen. Eli en. Ainakaan mitään erikoisempaa, kuin että "olin töissä".

Päätökset tehdään tässä hetkessä. Teetkö ne itse vai annatko toisten tehdä ne puolestasi? Kyllä mä itse elämästäni päätän! Tiettyjä asioita yhdessä poikaystävän kanssa.

Kivaa loppuviikkoa!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Tänään herätessäni minut valtasi onnellisuuden tunne. Oli ihana herätä ja tajuta, että voin loikoilla sängyssä niin pitkään kuin lystää, sillä minulla ei ollut kiire mihinkään. Oli ihana herätä ilman päänsärkyä ja krapulaa (:D) ja tuntea pientä lihasjumia eilisen treenin jäljiltä. Jossain kohtaa nousin ylös ja päätin tehdä aamiaista, syödä hitaasti ja katsella Youtubea samalla. Onko mitään parempaa näin lauantaiaamupäivänä?

Mietin myös miten kiitollinen ja onnellinen saan olla kaikesta mitä elämässäni nyt on. Asioista, jotka liian usein ottaa täysin itsestään selvänä; Olen terve ja läheiseni ovat terveitä. Mulla on katto pääni päällä. Mulla on vapaus päättää omasta elämästäni. Mun ympärillä on ihmisiä, jotka välittää musta. Mulla on työ ja rahaa tehdä asioita, joita haluan. Olen onnistunut rakentamaan itselleni elämän vieraasta maassa ihan itse.

Liian usein sitä unohtaa, miten hyvin asiat oikeastaan on. Näillä asioilla on hyvä muistuttaa itseään silloin tällöin. Mukavaa lauantaita. <3

Likes

Comments

Olen ollut aika poissaoleva blogista viimeaikoina, ihan kirjaimellisesti. En oikein edes tiedä minne kaikki aika on mennyt. Viikonloppuna olin menossa ja sunnuntaina suoraan sanottuna krapulassa ja väsyneenä.

Itse olen huomannut, että nykyään alkoholi sekoittaa elämänrytmiä moneksi päiväksi eteenpäin. Minulla on tapana olla sunnuntaisin aika aikaansaava, siivoilen, teen ruokaa valmiiksi tulevalle viikolle, treenaan, mutta viime sunnuntaina ei pystynyt. Sen jälkeen olikin jo vikko ihan sekaisin eikä tästä viikosta ole tullut sellainen, kuin olisin halunnut. Rivien välistä voitte ehkä lukea, että rutiinit ovat minulle älyttömän tärkeitä. Niiden avulla pysyn ruodussa.

Minä tarvitsen paljon lepoa ja omaa rauhaa. Päivä täynnä ohjelmaa töiden jälkeen on minulle painajainen. Haluan myös tietää mitä tapahtuu ja milloin ja tykkään suunnitella asioita eteenpäin hyvissä ajoin. Sen vuoksi teen ruuat valmiiksi sunnuntaisin seuraavalle viikolle, niin töihin kuin kotiinkin, että aikaa jää liikunnalle ja rauhottumiselle. Elämäni ei siis sisällä hirveästi jännitystä ja vaarallisia tilanteita ja onneksi niin.

Yleensä myös postaukseni ovat etukäteen suunniteltuja, mutta tämä postaus oli yhtä sekava niin kuin kulunut viikkoni. Ei se mitään. Mitäs teille kuuluu?

Likes

Comments

Olen muuttunut paljon viime vuosien aikana. Siinä missä vielä viisi vuotta sitten tärkeintä oli täydellinen vaatekaappi tai koti tai muu ulkoinen seikka, tänä päivänä henkinen hyvinvointi vie voiton 100-0. Muutenkin ajatusmaailma on muuttunut todenteolla. Materia on minulle nykyään vain materiaa, eikä millään tavalla onnellisuuden lähde. Olen oppinut, että se on loputon tie; jos materian kautta havittelee onnea, ei ole koskaan täysin tyytyväinen. Aina löytyy uutta ostettavaa. Nykyään minulle tuo onnea uuden oppiminen, itsensä kehittäminen ja ihan vain se fatka, että minulla on kaikki hyvin.

Tykkään kuunnella inspiroivia podcasteja sekä katsella Youtube-videoita, joista voi oppia. Haluan kehittyä ja kasvaa ihmisenä. Sitä helposti usein ajattelee, että "mä nyt vaan oon tällainen" eikä nää omaa potentiaaliaan, mutta juurikin podcasteista saan paljon uutta energiaa. Viimeisin podcast joka todellakin inspiroi on täältä löytyvä podcast alitajunnan uudelleen ohjelmoinnista. Suosittelen kuuntelemaan esimerkiksi jokin aamu töihin tai kouluun valmistautuessa!

Mukavaa päivää xx


Likes

Comments

  1. Menettäisitkö mieluummin kaikki vanhat muistosi kuin menettäisit kykysi luoda uusia muistoja? Menettäisin mieluummin kaikki vanhat muistot. Haluan ajatella että parempaa on aina tulossa.
  2. Onko mahdollista tietää totuutta ennen totuuden haastamista? Hmm nyt en kyllä osaa vastata. Ei kai?
  3. Onko pahin pelkosi koskaan toteutunut? Ei ole. Mitään niin pahaa ei ole koskaan tapahtunut, etten olisi päässyt eteenpäin.
  4. Muistatko sen hetken viisi vuotta sitten, kun olit todella järkyttynyt? Onko sillä enää väliä? Ei ole. Hyvä muistutus, sillä stressaan kaikesta ihan liikaa ...
  5. Mikä on onnellisin lapsuuden ajan muistosi? Mikä tekee siitä niin erityisen? Ei tule mitään erityistä mieleen. Varmaan kesät mökillä. Muistan vain että oli lämmintä ja hauskaa.
  6. Millaisena hetkenä olet viimeksi tuntenut olevasi liekeissä? Kun treenaan ja unohdan kaikki arkiset ajatukseni.
  7. Jos ei nyt, milloin? Siinäpä hyvä kysymys.
  8. Jos et ole vielä saavuttanut sitä, mitä sinulla on menetettävää? En tiedä. Ei kai mitään. Usein sitä pelkää vain muutosta.
  9. Oletko koskaan ollut jonkun kanssa puhumatta mitään ja silti tuntenut, että olet juuri käynyt elämäsi parhaan keskustelun? En ole.
  10. Miksi uskonnot, jotka tukevat rakkautta, aiheuttavat niin paljon sotaa? Kaikki uskonnot eivät tue rakkautta. Ja luulen että usein sodan syyn on muitakin asioita taustalla.

Likes

Comments