Moi blogi!

Pitkästä aikaa. Nyt ollaan muutettu. Ja meidän koti on paras <3 Viime viikot ovat olleet yhtä häslinkiä, siivousta, pakkausta ja sairastelua. Mutta nyt vihdoin alkaa olemaan kaikki paikoillaan, sairaudet sairasteltu ja on päässyt nauttimaan kodista. On ihan parasta olla meidän uudella sohvalla ja katsoa Youtube-videoita tai jotai sarjoja. Tai laittaa ruokaa meidän uudessa keittiössä. Jopa siivoominen ja pyykkääminen on täällä 100 kertaa kivempaa kun vanhassa kodissa.


Nyt onkin töissä lyhyt kolmen ja puolen päivän viikko ja torstaina suoraan töiden jälkeen lähden reissuun! Päämääränä Wales. Lähden sinne moikkaamaan ystävää eli tiedossa on varmasti hauska reissu :-)

Nyt vielä hetkeksi katsomaan Youtube-videoita, ennen kuin sänky kutsuu. Moi moi xx

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

​Pian koittaa muutto ja se tietää tottakai myös uusien huonekalujen hankintaa. Uudessa kodissa neliöja on kolme kertaa enemmän kuin meidän nykyisessä kodissa, joten hankintoja pitää todellakin tehdä. Tässä tapauksessa mennään kuitenkin hiljaa hyvä tulee -mentaliteetilla ja ostetaan huonekaluja vähitellen. 

Kuvissa sisustustyyliä, joka on mun mieleen. Eli suhteellisen klassista, pienellä twistillä. En pidä liian täydellisestä ja harmonisesta, se on pidemmän päälle tylsää ja persoonatonta. Sisustuksessa pitää olla jotain, mikä tekee siitä kiinnostavan. Mun lemppari sisustuselementtejä just nyt on isot kasvit, värikkäät samettituolit ja sohvat sekä ikisuosikki persialaiset matot.

Likes

Comments

Hei blogi!

Taas on yksi viikko vierähtänyt - ja hyvä niin. Täällä nimittäin odotetaan muuttoa aika paljon. Tällä hetkellä kämppä on ihan hujan hajan ja puoliksi pakattuja pahvilaatikoita löytyy sieltä täältä. Eikä ole minkäänlaista motivaatiota siivota, kun ajatukset ovat jo uudessa kodissa. Huomenna voi jo sanoa, että ensiviikolla muutetaan. Kyllä se sieltä tulee! xD

Perjantaina kävin työpäivän jälkeen ulkona syömässä ja leffassa tyttöporukalla. Tosi kiva ilta ja leffa, Hidden Figures, oli myöskin hyvä. Mukava irtiotto tästä pakkausmuutto kaaoksesta. Eilinen meni laatikoita siivoillessa ja pakkaillessa, vähäntulevan kodin säilytysratkasuja miettiessä ja ihan vaan chillatessa. Tänään ajattelin mennä koirien kanssa ulkoilemaan, illalla mennään saunomaan.


xx Sanna

Likes

Comments

Hei blogi!

Eilen oli ihan huippu päivä, vaikka periaatteessa ei mitään kovin erikoista tehtykään. Käytiin ulkoilemassa oikein kunnolla, saunottiin ja syötiin jo vuoden ekat grilliruuat. Kiva ja rentouttava päivä, juuri sitä mitä nyt kaipasinkin.

Pitkästä aikaa päätin alkaa kirjoittamaan blogia. Koko kevään on tehnyt vähän mieli aloittaa uudestaan. Ihan suomeksi. Ollaan muuttamassa uuteen omaan kotiin muutaman viikon päästä joten on kiva alkaa pitää blogia samalla. Tämän nykyinen koti kun ei oikeastaan inspiroi kuvaamaan yhtään mitään. :-D Tänne blogin puolelle on kiva laittaa sisustusideoita yms.

Tänään on tiedossa vielä pyykkäystä, vaatekaapin siivousta muuttoa silmällä pitäen sekä koirien kanssa ulkoilua. Illalla ehkä leffan katsomista. Ihan kiva päivä siis tänäänkin!

Likes

Comments