Hej, igår var jag i Nässjö & köpte ett par fotbollsskor till den kommande säsongen.
Jag köpte mina på Intersport.
Jag testade dom även igår när jag var med på min storasyster träning. Dom är så mjuka & helt klart mina nya favoriter!
Nu sitter jag i bilen påväg mot påskfirande hos min moster!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det en bra dag. Jag började som
vanligt dagen med att gå till skolan hade dock bara 4 lektioner & 2,5h hål. Sedan gick jag hem & snapade lite med Thea. Så vi bestämde oss att åka till Nässjö. Vi tog fel buss så vi åkte via Stensjön & Sandsjöfors men men.... vi kom fram iallafall. Vi gick direkt & satte oss på ett fik & snackade lite. Vi satt nog på fiket i 2h kanske sedan gick vi till H&M kl tio i sex och allt stänger kl sex... hehe men vi gick runt lite iallafall. Vi gick tillbaka till fiket & bara satte oss och snackade. Efter det gick jag & Thea halv vägs & sedan dela på oss för hon skulle på tonår och jag skulle på min 1a basketmatch. Vilket jag lätt kommer göra om! Så kul! Jag är dock väldigt dålig på basket men det va sjukt roligt att kolla på. Så jag kan verkligen tipsa om att kolla på Nässjö basket. Nu idag så har inga speciella planer utan att plugga & städa. Hoppas nu får en fortsatt bra lördag!

Likes

Comments

hej, jag vill bara säga att jag är riktigt dålig på att blogga... jag har egenteligen så mycket att blogga om men jag säger till mig själv nu ska jag blogga ikväll... men sen ligger jag där i min säng på kvällen kl 22.00 & har 0 idéer. När jag skrivet detta 22.05 tiden då jag egenteligen ska sova. Eftersom jag inte har några idéer nu så får jag skriva om min morgon dag eller vad jag vill hinna med med morgondagen.
•Går upp rätt tidigt 06:55 & äter en stabil frukost.
•går hemifrån 08.00 & drar iväg till skolan.
• efter skolan äter jag någon frukt eller liknade och sedan packar innebandy väskan & drar mot en & en halv timmes träning!
•Efter blir det Parneviks såklart på tisdagar &
äter kvällsmat.
•Om jag hinner ska jag hinna skriva lite på min so inlämning.
•Sen blir det sova igen...
såhär brukar ofta mina dagar se ut faktiskt, skolan & träna det känns iallafall som om jag inte gör mer. Men nu måste jag verkligen sova så godnatt! ( två bilder bara 1 från den internationella kvinnodagen så som jag & mina vänner skrev på våra händer & en bild på lilla mig).

Likes

Comments

Hej! Idag är det ingen solig & fin dag där jag befinner mig... det är sjukt mycket snö & snörar hela tiden samt blåser, så man kan inte ens gå ut innan man ser ut som en snögubbe. Ni ser på mitt utebord att det är fullt av snö..

MEN idag så köpte jag mig en bikini ändå... kanske inte rätt tillfälle för det går ju inte direkt att bada men jag kände för det sen så har jag ingen bikini som passar... efter jag bestämt bikini så fick jag ju ännu mer sommar feeling så då köpte jag även ett par solglasögon... hihi men jag tycker om att köpa fel kläder vid fel årstid... eller egentligen så gillar jag bara att köpa sommar kläder. Tycker vintern kan försvinna nu & jag vill iallafall minst ha vår... SOMMAR KOM SNABBT!!

Likes

Comments

hej! Jag hade tänkt att börja blogga igen...

detta inlägget kommer jag skriva 7 fakta om mig som en början! denna bloggen kommer handla om mig och vad jag gör under helgerna samt skoldagarna...

1: Jag heter Sanna Nilsson.

2: Jag är 13 år och fyller 14 i november.

3: jag bor utanför Nässjö (jönsköpings län).

4: jag går i 7an,

5; 2 gånger i veckan tränar jag innebandy med världens bästa lag.

6. jag bor tillsammans med min mamma Therese, pappa Jonas och storasyster Rebecka,

7: Jag har även en till storasyster som heter Emelie men hon bor i jönsköping med hennes kille.

( blev ingen bild på mig pga av att det laggar väldigt mycket när jag ska lägga över bilder från min mobil så fick bli en gammal bild men ska försöka så det går från mobilen också. )

Likes

Comments