God morgon!

Nu går jag till helvetet (Skolan...) Asså fyfan hatar skolan...

Solen skiner och det är barmt så dagen har börjar bra! När jag går till skolan får vi se om det blir en bra dag.

Kommer komma med en åsikt senare och läser inte folk detta så borde de göra det då!

vi hörs senare...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sorry ännu en gång för så dålig uppdatering.

Tävlingen idag och sådär. Han är ju så seg sä man måste få fart på Pajkos... Tyvärr 4 fel. Men är nöjd ändå för han gjorde ett jätte bra jobb och är nöjd över han. Eliz tvinga mig till Hammarkullen igen med ridkläder då vi åt mat, köpte kläningar och kolla på dansen. Lägtar till nästa år då jag kanske dansar kurdisk dans.

Imogon är det skola då och det kanske kommer en collab men Eliz. Vi får se. Nu ska jag kolla på ex on the beach. God natt ❤️

Likes

Comments

Inte så mycket bloggande, men men... Ridpasset i morse gick helt okej, Colorado som jag red var väldigt kort och grinig. Till slut länge jag han och han blev jätte fin. Så man kan säga 7/10 på dagens ridpass.

Efter ridpasset drog jag hem för att göra i klar inför Hammarkullens kanrnevalen men ett par kompisar. Såg många dansa och de var jätte duktiga. Kanske nästa år är det min tur att dansa Kurdisk dans då jag är kurd. Vem vet, om jag har tid nästa år.

Imorgon är det tävling på Pajkos. Ska försöka få film på tävlingen och se om det blir någon bra start imorgon. Han verkar väldigt trött men vi får hoppas en bra dag imorgon.

Nu sover min kompis Mollyn över och förmodligen följer hon med "hoppas jag".

God natt fasten jag ska sova om 2-3 timmar och ses imorgon! <3


Bild från Hk

Likes

Comments

God morgon alla läsare! Om det är någon som läser...

Vakna 7.30 för att dra till stallet (ridskolan) för en dressyrlektion. Kommer att kännas konstigt då jag rider ponny men nu en stor häst...aja.

driker lite varm chocklar för att få lite energi så jag håller på att slockna... Nu får jag vakna till lite också. Är taggad på att denna dagen ska bli bra!

efter ridpasset ska jag på ett möte och sedan drar jag hem för att göra i årdning mig inför hk kanivalen som jag ska se på. Uppdaterar mer senare! Vi hörs! ❤️

Likes

Comments

Njaaa... Inte bästa dagen idag... Men det funka.

Har varit i skolan, stallet och nu hemma. Skoldagen var inte så jättebra, lite tråkig dag. Tur att jag baa hade 1 lektion. Åkte hem och chilla i ca en timme med en av mina kompisar Rebecca. Hon åkte hem och jag drog till stallet.

Idag blev det ingen ridning som planetat. Jag var väldigt trött och ont i huvudet så jag släppte ut Noolia's i padocken idag istället för nästa vecka. Han var pigg och fick bocka lite i luften. Han var liten orolig och närvöd då han inte riktigt känner mig ännu. Men vi lärde känna varandra och det känns som om vi kommer ha ett band en vacker dag.

Efter alla stall sysslor och buset i padocken åkte jag hem. Imorgon blir det ridning på ridskolan. Är väldigt taggad men känns lite konstigt efter ha spenderat så mycket tid med Noolia's.

Nu väntar jag bara på en kompis som ska komma och äta middag med mig. Ska bli gott med lite mat i sig.

Det kommer att komma en vlogg från idag också! Håll ögonen öppna 😘

Likes

Comments

God morgon <3 Hoppas ni har haft en bra morgon? Det har dock inte jag.

Har inte så mycket att skriva om så jag drar upp min veckoplanering för denna och nästa vecka.

v.21

Fredag: Gå i skolan 1 lektion & trimma Noolia's i paddocken

Lördag: Dressyrlektion på ridskolan & Plugga till prov.

Söndag: Tävling Ridskolecupen hoppning 70 cm & Plugga.

V.22

Måndag: Gå i skola & plugga.

Tisdag: Gå i skola & plugga.

Onsdag: Gå i skola & skäppa ut Noolia's i paddocken/leka med han.

Torsdag: Gå i skolan & plugga.

Fredag: Gå i skola 2 lektioner & Markarbete på Noolia's

Lördag: Dressyrlektion på ridskolan

Söndag: Plugga....


Som ni ser.... Bara plugg....

Likes

Comments

Min och andras åsikter om skolan.

Jag som liten har inte varit den bästa eleven alls. Men nu när man går i 8:an inser man vilket jävla press det är. I början av 6:an försökte jag göra mitt bästa i skolan. slutar med att alla mina nationella uppgiften slutar med BARA E. Jag pluggade så mycket som jag kunde då jag vill ha en framtid och försöka så mycket jag kunde. Jag fick aldrig beröm om jag gjorde rätt, fick bara klagomål om sen inlämning eller bara om med o mer läxor. Eftersom jag har koncentrationsproblem har jag så svårt att lära mig. Inge lärare kunde hjälpa mig med mina mål och betyg. Mina föräldrar var så besvikna över hur jag prestera i skolan, de kunde inte fatta hur dåligt jag mådde. Skolan är inte bara ett helvete med plugget och inlämning, det är också sjukt jävla mycket mobbning hela jävla tiden. Asså 6:an var perioder där jag verkligen inte klarade av med mig själv. Jag har blivit så mobbad av mitt utseende, beteende och stil. När jag var 13 bytte jag musikstil från tjejen som älska hip hop till rock stilen EMO. Mina föräldrar var inte jättenöjda med det men de acceptera för vem jag var. Tyvärr gjorde inte min skola det... Jag blev kallad ful, tjockis då jag är mullig, efterbliven, för bara vem jag var. Som tur hade jag vänner som idag fortfarande finns för mig. Men det räcker inte bara så. Jag vill bli accepterad för vem jag var, jag ville vara bra på plugget, men jag fick aldrig den upplevelsen.

Jag bytte skola i 7:an då min förra skola hade bara till 6:an. Jag ångrar mig sen idag att jag börja på den skolan. Jag bara mådde sämre och sämre ju mer jag börja. Jag hade vänner där också men plugget var så svårt och ingen kunde hjälpa mig. Fick F varningar hela tiden och jag klarade inte av mer. Jag fick prata med skolsköterskan en gång i veckan så jag kunde få andas och stöd över skolarbetet. Alla lärare på den skolan förstod mig aldrig och jag kunde inte be om hjälp. skolsköterskan var den ända jag kunde prata med om jag hade problem eller behöver lugn och ro. Mina föräldrar började inse att skolan var ett helvete för mig och när jag skulle börja i 8:an bytte jag skola igen.

Idag går jag i samma klass med mina bästa vänner som jag gick med från förskolan till 6:an. De är en av de bästa jag vet och utan de vet jag inte vad jag skulle göra. Hitta nya vänner som verkligen har hjälpt mig med plugget mm. Plugget är fortfarande svårt men jag får den hjälpen jag verkligen behöver och kan vara mig själv. Än idag är jag inriktad i ridning mer än innan, men plugget är fortfarande ett helvete.


Skolan ger så mycket press till folk och jag bara önska att en dag kan skolan inse hur många ungdomar som deppar sig på grund av skolan. Skulle inte skolan vara så svårt så skulle jag inte behöva säga hur mycket jag hatar skolan. Skolan förstör så många liv. Skolan bränner ut folk. Skolan ger folk sämre självförtroende... Vissa lärare förstår och försöker hjälpa folk, vissa bara är så äckligt dryga och dumma i huvudet. Om det bara fanns en dag där vi människor kunde inse att skolan är ett helvete och att skolan är sån press. Skolor som säger "Stoppa mobbning" med den bryr sig inte ett skit! BULL SHIT! Seriöst... Tack som fan skola! Du gjorde mitt liv ännu bättre... -.-


Vad tycker du om skolan?

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka och denna gången ska jag vara aktiv. Anledningen till att jag inte fortsatte var att jag visste att jag inte skulle komma långt. Men man måste ju kämpa för att komma långt ;)


Under våren har jag provridit runt en häst/ponny som ska bli min medryttarhäst och jag hitta den perfekta, Noolia's.

Noolia's Pride är en skimmel D-ponny född 2007 (8 år) Som är en underbar Allround ponny. I framtiden kanske jag tävlar med han men just nu är det viktigaste att lära känna honom och hitta takten i allt. Rider fortfarande på ridskola så rider då 3 gånger i veckan nu.

Imorgon ska jag åka till Noolia's igen och rida honom om inte jag ska leka med han lite. Under sommaren kommer jag ha han en hel del och satsa stort på han.

Under sommaren åker jag också till sjöis med en del vänner. Saknar verkligen det.

På lördag jag att rida på ridskolan och söndag kommer jag att tävla, en tävling som heter RidskoleCupen som alla som kvalar i sin ridgrupp får vara med i. Taggad som fan. Denna gången hoppar jag med storhäst 70 cm. Förra året kom jag 1:a på ponny då det var 50 cm. Man kan bara hoppa 50 på ponny och 70 på häst så jag kunde hoppat högre förra året om man fick välja höjd. I år kommer jag inte bry mig så mycket om jag vinner eller inte då jag gjorde det förra året men att vinna på storhäst är ändå roligt.

Måste göra mitt skolarbete nu då jag har 4 inlämningar att göra. Det är inte lätt att gå i 8:an.

Kommer kanske göra en åsikts inlägg om skolan som jag hoppas sätter lärare på plats. Vi görs senare!

​Bilder på mig och Noolia's <3 


Kommentera om ni har egen häst, medryttarhäst eller Foder.

Likes

Comments