Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har lite av kommit in i den där borde-göra-allt-men-gör-inge-fasen..
Blev nöjd förut över att ha läst och sammanfattat fyra sidor i boken haha.. då är det illa! Skrämmer mig lite att det redan är torsdag imorgon.. Vart ju precis ute? förra torsdagen? Två grupparbeten som drar igång, snart en ny tidning att layouta och annat grafiskt bösjobb att göra! Medan nästa tentan närmar sig.. Så svårt när allt är ''ganska nära" mycket lättare att få något gjort då det är tvunget att göras NU haha.. Jobbar nog ändå bäst under press. Menmen, det löser sig! Ska bara lista ut hur jag ska hålla mig pigg på dagarna, kanske borde inse att sömn är ganska värt ändå.. haha 

Likes

Comments

Fortsätter i samma goda spår! Efter mamma, mormor, farmor och min moster hade åkt i torsdags vart det bara att börja göra sig iordning inför kvällen. Blev en utgång på studentkrogen där det var beer ping pong (som en vän i klassen sa haha) på riktigt! När det började dra sig mot sitt slut så fick jag (efter mycket tvekande) med mig Marcus in till stan, för att träffa folk ute. Drog till ett ställe här i Karlstad som heter Koriander, eftersom de är studenttorsdagar där med billiga priser! Vart glad över att jag drog ut då det blev en riktigt bra kväll, med en mindra bra morgon.. jag tog mig till föreläsningen 09.15 och lyckades faktiskt hålla iallafall ett öga öppet under de tre timmarna haha..  

Fredagen blev en pizzakväll med Jonas och lördagen bestod av shopping  och utgång för att spela lite biljard. Gick ju sådär från mitt håll.. 

Likes

Comments

Var på intervju efter att ha skickat in några arbetsprover till studenttidningen, intervju för att vara layoutansvarig. Igår fick jag ett trevligt mejl att dem vill ha mig och jag fick jobbet. Så nu har en ännu mer att gör haha.. när jag skriver detta sitter jag nämligen och layoutar en annan tidning för mitt andra jobb.
​Men jag ser fram emot detta, riktigt glad att jag får denna chans till erfarenhet 


Likes

Comments

Inga föreläsningar idag så springer nu runt och städar det sista eftersom mamma, mormor, farmor och min moster kommer upp till mig i Karlstad idag. Ska bli riktigt mysigt! Fördelen med uni, att en är ledig mitt i veckan! Eller ja, ledig och ledig men en kan välja att plugga någon annan dag haha.. Det här med eget ansvar.. Äch löser sig! Nu måste jag fortsätta, ha det hej!

Likes

Comments

Började kolla gamla bloggar igår med en vän och nu är jag helt plötsligt väldigt kluven på om jag borde börja blogga igen.. Har egentligen tänkt att jag inte lär ta upp bloggandet något mer, på grund av att det tar tid och en känner sig ganska ointressant haha. Dock funderar jag på att börja blogga igen för min egen skull. Tycker det självklart är kul när andra läser och kommenterar men de jag uppskattar mest är nog ändå att kunna ha bloggen och kolla tillbaka på senare. I värsta fall kanske jag gör en låst blogg bara för mig själv.. Men drar nog igång och testar en sväng iallafall.
Vad jag tänkt är att lägga upp inlägg som är tillbakablickar från min sommar(eftersom jag inte bloggat då), blandat med inlägg från vad som händer just för tillfället. Fast funderar dock på om folk ens läser bloggar längre? Känns inte som de? Jag själv läste alltid bloggar innan men nu är det inget som intresserar alls längre, aja får väl se hur länge detta håller. Känns ju inte sådär galet stabilt, heh

För att göra en lite summering över vad som hände efter studenten(då jag bloggade senast) så tänkte jag göra en liten punktlista. Sedan kommer mer ingående inlägg i efterhand.

- Färgade håret orange igen, med henna denna gång
​- Spenderande några dagar nere i Skåne
- ​Fick antagningsbesked till högskolan
​- Vart på västkusten ihop med maja, åt mat och partade ihop med nya trevliga människor
​- Jobbade på Skara Sommarland
​- Layouta ny tidning på mitt extrajobb
​- Var på västkusten med ett gäng vänner och gick på grebbestadkarnevalen
​- Vart på paddlingsutflykt 
​- Fångat väldigt få pokémon.. Bra jag som tyckte de var ganska tråkigt?
​- Skrev kontrakt på lägenhet
​- Tältat med majs
​- Ordnade klassfest, men typ inga kom (vi hade dock de bäst ändå)
​- Vart runt på diverse loppisar och köpt prylar till lägenheten
​- Hälsat på Max i Göteborg och vi gick bland annat på Liseberg
​- Tatuerat mig, nytt på båda armarna
​- Flyttade till Karlstad
​- Börjat plugga Medie och kommunikation: Visuell kommunikation och design
​- Haft nollning i två veckor
​- Varit i Stockholm för att fira majas födelsedag och se rhcp
​- Varit på flera utflykter i värmlandsskogarna

Likes

Comments

​Eftersom jag vart ledig idag bestämde jag mig för att göra en god frukost (inte för att havregrynsgröt är äckligt, då jag brukar äta de) med lite gott jag fann hemma. Blev en smoothie med spenat, morötter, blåbär, äpple, ciafrön, linfrön och linfröolja. Konstig blandning kanske men smakade mest blåbär ändå, slängde sedan på lite granola och cashewnötter yeey mumma! 


Sen tänkte jag dela med mig av lite hat mot Arla.. De jävla företaget får en ju panik på.. Nu har dem startat någon tävling som dem gör reklam för överallt.. tävlingen går ut på att en ska hitta på en sport som involverar mjölk.. I alla tävlingar som folk har kommit på går det åt otroligt mycket mjölk, vilket självklart var Arlas syfte.. Vinnaren kommer sedan på baksidan av mjölkpaketet och från och med då kommer alla kunna gynna detta företag ännu mer plus spilla ut massvis med mjölk för ingenting.. Själv gjorde jag ett bidrag, som dock inte kommit med på deras instagram (som de andra bidragen) vilket kanske inte var så förvånande. För er som känner att detta är något negativt, dra i vägen en snap till @arlasverige på snapchat.


Likes

Comments

kilade ner till stan efter skolan och köpte nya skor som jag hade lagt undan. woop, älskar studenten! bra ursäkt att skaffa nya kläder, skor, väskor med mera. Lite tragiskt att jag bara kommer kolla på dessa i två veckor framåt dock..Så dem är redo för student, då dem antagligen kommer bli helt förstörda på ett dygn.. Även testat att dona lite mer håret inför balen eller ne balerna. Ska nämligen på bal en gång innan studentbalen, lyx! Då kan en ju använda balklänningen, skor, väska osv mer än en gång haha.. Min vän Daniel som går högskolan här i skövde går nämligen ut nu till sommaren och dem har också en fin bal. Dit dem får ta med vilken partner dem vill, vilket inte vi får.. (lugnt, hitta en bra ändå)
Juste, en historisk dag var det ju också! Jag Sanna Anita Mogren (ja jag delar med mig av mitt andranamn) hade på mig en helt rosa tröja idag, värt en applåd! vart rätt många år sedan en sådan syn gjordes kan jag meddela. Har ni tur såg ni mig idag eller så kanske det möjligtvis kommer upp en bild någon dag

Likes

Comments

Ny kepa i mitt kaos. Förgyllde ju dagen lite iallafall! Gjort en jädra massa ärenden, sytt i balklänningen, planerat student, köpt väska, fixat skor, lagt undan skor som jag ska köpa imorgon, köpt prylar till håruppsättning, köpt hårfärg, köpt bh till studentklänningen och hej jag är så trött! Hur får alla ihop de innan studenten?? Förstår inte.. Aja detta är iallafall en trött sanna i sin nya keps

Likes

Comments