Det har kliat i mina fingrar ett tag nu. En vagt undermedveten känsla om att jag måste skriva. Om vad vet jag inte... Livet kanske?

Kan bero på att jag befinner mig i någon typ av 20-årskris. Eller kris är ett för starkt ord. En 20-års uppvaknade? Jag liksom befinner mig i ett konstigt stadie i livet just nu, ett stadie jag aldrig funnit mig själv i tidigare. Jag är så himla nöjd med tillvaron, mig själv och hur livet ser ut. Utan baktankar. Helt rent.

Vilket är en mycket skum känsla för mig. Jag har liksom alltid varit lite velig. Känt mig så fruktansvärt osäker i vissa stunder. Både i sociala sammanhang, med mina närmaste vänner och helt ensam med mig själv. Som om jag känt att jag inte riktigt var bekväm. Att skon klämde lite för ofta i fel stunder.

Men de senaste veckorna har verkligen varit genuint bra. Det låter så himla klyschigt att säga att jag hittat mig själv. Så jag tänker inte säga det. Men fan vad jag trivs med livet just nu och hur mycket jag vill bada i detta ett bra tag till.

Antar att jag känner ett sug för att skriva för att jag vill dokumentera detta. Liksom kunna gå tillbaka när livet är lite upphill och kolla på tiden då jag var "in peace". Så here goes.


​Så välkommen till Sannas hundrafemtioelfte blogg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments