När favorit programmet startar på tv!

  • 17 readers

Likes

Comments

Dress - newbie

  • 17 readers

Likes

Comments

Alla mina bilder på Alicia från BB till hon va typ 9månader försvann när vi skulle med hjälp av min mobil rädda svärfars mobil, så efter det har jag försökt vara super noga med att säkerhetskopiera min mobil.
Så nu va det dags att föra över då jag inte gjort de på över ett halvår, och de är ju endel viktiga bilder, bland annat alla bilder från Milias födelse och fram till nu!

När allt va klart så tömde jag klart mobilen och allt va frid och fröjd, trodde jag! Men när jag sätter mig vid dator för att titta på bilderna finns dom inte där!!! Det är bara vissa bilder som kommit över, och inga från BB eller de första månaderna!

Jag får panik och skäller ut stackars Simon.. han fick höra både det ena och de andra fast de inte va hans fel, men jag kände bara hur arg jag blev över att Alicias första 9månader va borta sen innan och nu även Milias första halvår! Satt och grät i typ en timme medan Simon gjorde allt han kunde för att försöka lösa det.
Tillslut kommer han ut med ett sådant nöjt leende på läpparna, ger mig mobilen och frågar om jag älskar honom. Och de gör jag!!! Alla bilderna är tillbaka på telefonen och den är nu ordentligt överförd på datorn! en säkerhetskopia låg gömd uppe i "molnet". Tydligen betalar jag varje månad för att spara alla bilder dit automatiskt, och det tackar jag för!!!

Dock fick detta mig att sakna alla fina bilder på Alicia som liten, har liksom inga att titta tillbaka på, inte mer än de få folk runt om har tagit..

Här är vi på BB, Milia är 3timmar gammal och jag har precis duschat, fått på mig kläder och ätit den goda "grattis mackan"
Vi väntar bara på att få åka hem!
Tänk att strl 44 va så stort på henne! Och nu ett halv år senare passar äntligen strl 50/56, haha!

  • 25 readers

Likes

Comments

Denna tjejen, hon har så fullt upp nu med allt hon fick i födelsedagspresent av alla fina hon har runt om sig.
Bland annat fick hon detta ritstativet och det används flitigt varje dag! På ena sidan är det whiteboardtavla och den andra är det en griffeltavla, sen kan man även sätta en rulle papper mellan tavlorna så hon kan rita täckningar. Ni finner den HÄR!

  • 63 readers

Likes

Comments

Den stora förändringen på vår övervåning är nu att vår säng står i "hallen" och att vårt sovrum ska bli lekrum till tjejerna och sen får Alicia eller båda tjejerna flytta in i det rummet så vi får ett eller två små sovrum lediga.
Men att vi har sängen här ute nu innebär att vi har tv, och att vårt morgonmys nu blir ännu längre! Mellan 9-9:30 kommer Alicia ut till oss och snart därefter vaknar Milia och vi går och hämtar henne också, sen ligger vi här alla fyra och myser och tittar på Disney Junior i minst en timme innan vi drar oss ner för att äta frukost. Då har vi även hunnit hoppa i sängen och busat en hel del, haha! 

Och en höstmorgon som denna är dessa morgonmys stunder extra mysiga!

  • 69 readers

Likes

Comments

Dagens Milia.
Byxor - mywere body - mywere Pannband - H&M
När pappan köper kläder så blir det alltid något sådant här roligt! Han köpte även matchande nappar till outfiten, haha!

  • 100 readers

Likes

Comments

Idag har vi börjat på att göra om vår övervåning, det ska bytas rum och möbleras om i alla rum. Kommer bli super bra när det blir klart! Milia sover nu i sitt egna rum, natten som va så sov hon 20:00 till halv 6 där inne, ammades lite och somnade sen om i sängen igen till 9! Vår stora duktiga tjej!

Det bästa med att man gör om är alla nya saker man "måste" ha, så nu sitter jag och försöker hitta vad jag söker, samtidigt som jag gottar mig med lite gurka, morötter och dipp!

Likes

Comments

Då är två dagar av presenter och firande över och jag bjuder på en bildbomb från hennes storadag!

Vi hade doktor McStuffins som tema, då Alicia älskar henne! Så de va allt ifrån dukning till tårtan till en stor heliumballonger i form av doktorn. Alicia va så nöjd med temat, de märktes på henne!

den underbara tårtan som lilla kakeriet har gjort, med saftiga vaniljbottnar, vaniljkräm och fluff gjort av Banana-skids godis! Den va så god!!

Likes

Comments


Att dricka välling är en väldigt svensk tradition.
Nestlé ger oss chansen att få de där mysiga stunderna tillsammans med närhet och lugn innan det är dags för sängen även när man slutat amma/ge ersättning.
Vi fick prova Godnatt Mild Havre i detta samarbetet, den har en mild mumsig fullkornsmak och fibermängden är självklart speciellt anpassad för barnets ålder!

Likes

Comments

Varken jag eller pappa kan förstå att du redan fyller 2år, det känns som det var igår du kom och jag kan fortfarande minnas hur liten du va när du låg där på mitt bröst. 
Nu är du vår stora tjej​, våran lilla glädjespridare!, Och du hittar ständigt på nya små saker som får oss att skratta och samtidigt bli lite smått galna, men med dig har vi aldrig tråkigt!
Älskar dig något otroligt mycket Alicia!

Nu ska vi ta dina presenter, väcka lillasyster och sen komma in och sjunga för dig,
​ Grattis min prinsessa!

Likes

Comments