Header

Jag kommer ihåg den här dagen/helgen för nästan 1,5 år sedan. Vi åkte till vännersborg och bodde på quality hotel medans vi kämpade mot de andra lagen om förstaplatsen. I mitt rum bodde, Johanna W, Alice, Elin, Liv och Sanna Hi (har jag glömt någon, no offence if that is the case). Vi alla kivades om dubbelsängen men tillslut var det Elin och Sanna som fick den. Jag kommer igår att Sanna inte ville sova i en av tältsängarna istället så jag tog hennes plats. Jag tackade inombords när alla tältsängar de resterade nätterna gick söner så de vakande med att ligga på golvet för att plankorna hade gått sönder. hahah 😉

Nu i efterhand tänker jag på hur löjligt det var men jag skulle spela första matchen i mina splitternya skor. En tjej i motståndarlaget råkade göra en lång svart reva bak på skon och jag kan tänka mig vilken mördarblick hon fick av mig. Töntig man var.

I början av cupen gillade vi inte alls de ena skåninglaget som var där men det slutade med att vissa böt nummer och höll kontakten. Det var kul! Mindre kul var det att det slog oss med hästlängder. eller va host*

Det här var nog en av de roligaste cuperna jag har varit på. Det gick skit och vi kom typ sist men det var kul som fasen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon eller för er som går i skolan idag kanske man ska säga god eftermiddag.😉 Idag är vi lediga från skolan eftersom att vi har jobbat med olika projekt på kvällarna. Igår kan jag inte påstå att det var en jobbig dag, vi i åttan var i stan och intervjuade folk om politik. Efter det käkade vi på donken innan vi tittade lite i affärer.

Men idag är det en ny dag som från 13:30 är helt fullspäckad. Bussen går 13:22 och kl 14 börjar fotbollsträningen med skolanslag. Jag är den enda från 8 an som är med för resten är 9or. Alla där är jätte duktiga spelare och det ska bli kul att spela med dem både idag och på cupen på tisdag.  Efter träningen ska jag åka till konfan.Visst är det en fullspäckad dag, men kul! 

PS: Jag är nästan klar med turkietvideon så den kommer säkerligen att ploppa upp här nästa vecka eller till och med tidigare!
Likes

Comments

Idag gäller det. Alla de tusen timmarna jag har lagt ned ska visas. Kanske sista chansen. Sista chansen att visa vad jag går för.

Nu sitter jag i bilen påväg till den (som jag har förstått det) den sista distriksträningen innan truppen tas ut. Bara tanken på att få vara en av de som får representera Göteborg får mig att.... Ja ni fattar. Tankarna rusar runt i mitt huvud. Har jag tränat tillräckligt, har jag tränat mest. Jag har kämpat, men just nu känns det som om jag kunde gjort mer. Sprungit mer, tränat hårdare. Men Let's do the best of it and have fun!!!!!!! :) I love this game!


Likes

Comments

Imorgon är det onsdag vilket betyder sovmorgon!


Likes

Comments

Jag vet att vissa behöver detta inlägget so bad........ tro på er själva! Ni kan!


Något som jag brukar tänka på om jag tex är orolig eller nervös för något kan det för vissa i stunder kännas som man är ensam. Men tänk på att man aldrig är ensam. Oavsätt om det känns så. Om man har bråkat med vänner och familj och man känner att ingen är där då ska man tänka på att de alltid finns där. Oavsätt vad som har hänt. Vänner och familj stannar hos dig no metter what. Om din vän överger dig när du berhöver hen som mest är det ingen som förstjärnar dig och din värme.Lev livet och kom ihåg att du aldrig är ensam oavsett om det känns så vissa stunder.  

                                           

Likes

Comments

22. Hur många kuddar har du i sängen? 1

23. Hur många landskap har du bott i? Bara ett

24. Vilka städer har du bott i? Göteborg och Mölndal 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor eller skor alla dagar i veckan

26. Är du social? Sometimes

27. Vilken är din favoritglass? Choklad eller vanilj

28. Vilken är din favoritefterrätt? Jag tycker om det mesta, men en kladdkaka sitter aldrig fel

29. Tycker du om kinamat? Tummen upp för det

30. Tycker du om kaffe? Usch, men jag skulle gärna vilja

31. Vad dricker du till frukost? Jag är ingen frukost människa men frallor är gott

32. Sover du på någon särskild sida? Alltid på höger

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter jag, Sara och Carro på bussen påväg till skolan. Nästa sista dagen vi kommer att vara i skolan denna veckan så förutom vädret känns det skönt! Idag har vi matteprov och det ska bli skönt att få det överstökat!

Annars händer inte så mycket idag. Ikväll ska jag träna och innan det är inget speciellt, inget planerat


Likes

Comments