Header
Inför Australien

Ännu en dag i det arbetslösa "paradiset" eller vad jag ska kalla det, hehe. En sak har jag konstaterat iaf och det är att jag inte blir särskit effektiv när jag har en massa tid på mig. Jag hade tänkt beta av så mycket som möjligt på min "att fixa innan Australien" lista nu denna veckan så att man bara kunde ta det lugnt nästa, meeeen så har det inte riktigt blivit. Det har nu tagit mig 3 dagar att rensa garderoben... japp, 3 dagar! Självklart har jag hunnit göra annat också men det har blivit en sån grej jag går fram och tillbaka till men aldrig gör klart, förens nu, YEEY!

Annars så har min dag varit lugn. Jag gick upp och körde min syster och kusin till skolan vid 8 och sen tog jag en promenad innan jag städade här hemma och gjorde klar min garderob. Fick äntligen tillbaka min mobil idag också så nu kan folk nå mig igen, också väldigt bra! Sedan var jag på kören och efter det åkte jag, Sofia och Nelli hem till Nellys nya lägenhet på Ben&Jerry kväll, det var väldigt mysigt. Nu ska jag gå och titta på Friends (en serie som jag aldrig tröttnar på) innan jag går och lägger mig, nattinatti!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inför Australien

Heej! Idag har varit en väldigt bra dag. Det är min första dag som arbetslös innan resan (16 dagar kvar!!!) och jag är gladare för det än vad jag borde vara, haha. Det känns så otroligt bra att ha dessa två veckorna, som är kvar till avresan, för att bara vila upp mig och planera det sista och umgås med min familj och mina vänner och bara göra lite som jag vill nu dagarna innan resan. Min dag startade vid 8 med en frukost med min pappa, som började sent, och sedan en promenad. Hade sedan resten av förmiddagen till att ta det lugnt och börja skriva listor på vad som måste göras innan 1 november, det är tur att jag har gott om tid på mig för listorna blir bara längre och längre tycker jag... Sedan träffade jag Sofia och Sofia inne i stan vid halv 2 för en fika och efter det gick vi runt i massa affärer och bara myste i flera timmar (helt perfekt att vi alla är arbetslösa nu och inte behöver anpassa oss efter något jobb). Fick även byta in min mobil igen för andra gången på 2 månader då jag har spräckt skärmen.. igen... är otroligt klantig när det gäller mobilen. Nu på kvällen har vi varit hos min morbror och hans familj och hälsat på, alltid lika mysigt!

Så det har inte hänt något speciellt men allt har bara känns så himla bra idag! Nu ska jag gå och lägga mig snart så att jag kanske kan komma upp i tid imorgon med och få gjort lite vettigt. Nattinatti!

Likes

Comments

Start!

Mitt namn är Sanna och jag är 20 år gammal och bor i det vackra Halmstad där jag är uppvuxen. Jag har det senaste året jobbat och gjort lite småresor men känner nu att jag är redo att ge mig ut i det okända och utforska vad världen har att erbjuda, haha.

Nu är det så att jag har mitt hitintills största äventyr framför mig, jag och mina två bästa vänner Amanda och Sofia ska den 1 november åka till Australien!!! Hur underbart ska inte det bli ?!?!? Jag har skapat denna bloggen för att göra det enkelt för släkt och vänner att följa mig och så klart för att dokumentera allt det fantastiska och roliga vi ska vara med om. Självklart är det okej för vem som helst att följa, det gör det bara ännu roligare! Puss och Kram

Likes

Comments