1. Beskriv den perfekta outfiten?

Mmmh, får man säga gymshark's träningskläder?? Allt där är dröm.

2. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?

Är inte ett stort fan av chokers, men alla gillar/tycker om olika.

3. Favoritplagg på en man?

Dras väldigt mycket till, vad ska man kalla det? En cool stil?? Hahah... En vanlig t-shirt med ett snyggt tryck. Sen gillar jag med när man sticker ut lite, lite crazy.

4. Vilket är ditt bästa stilknep?

Det bästa knepet är väl att ha något man är bekväm i, något man tycker om.


5. Vilka plagg suktar du efter just nu?

Är ute efter en sweater från kappa, ursnyggt!!!!

Tisdag, en seg dag.

Har bara varit hemma och chillat livet, nää men har inte haft någon lust att göra något och ibland är det tillåtet. Har inte ens tränat!? Imorgon blir det årets första träning och tror det blir axlar/triceps.

Juste tog ju visst hål i örat idag, hade nästan glömt bort det... Helix kallas det stället jag tog på, längst upp. Nu sitter det en liten diamant där, men kommer troligen byta ut det till en ring.

I helgen kommer jag och min barndomsvän som jag inte har träffat på sååååå länge träffas och åka till Halmstad för lite shopping, sedan gå på någon bio. Mycke mysigt!!

PUSS


​SAN

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ATM, jag och pappa tävlar om vem som kan lyssna på högst musik (ni bara, omogna). Men självklart har ju min pappa bättre högtalare så där förlorade jag... Lyssnar på min favorit låt just nu, hold it down- Rowlan. En sån fin låt, tips!


Min vecka har bestått av jobb, sedan rätt till sängen. Att jobba tar kål på mig, jag ogillar verkligen det. Längtar till studenten och så men efteråt?? Naaah, inget jag längtar till direkt...

Åker till Halmstad imorgon för att sedan mot kvällen gå på någon bio med vänner. Vet faktiskt inte vilken, skrev att dem kunde överraska mig. ;)

På söndag är det ju äntligen nyår, asså hur sjukt snabbt har inte detta året gått? Läskigt fort. Både ett bra och dåligt år, lärt mig så mycket om mig själv, om så kallade vänner och vilka som egentligen är, vad ska man kalla det ÄKTA?? Bra och dåliga beslut har gjorts. Tror 2018 kommer bli ett så betydligt bättre år, fyller 18 för det första. Har redan planerat sommarens planer!!!!!!!

Har inte några nyårslöften faktiskt, vet att jag inte kommer hålla dem ändå. Bara att jag ska käka mer sundare efter nyår, men det är bara för då är alla festligheter slut. Och den så kallade bulk säsongen närmar sitt slut, sommaren kommer.

PUSS,


​SAN

Likes

Comments

Fick en fråga om jag använder kosttillskott, so let's talk about kosttillskott,

VAD ÄR KOSTTILLSKOTT?

Kosttillskott är ett livsmedel med ett syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Men det bör användas vid brist av dessa näringsämnen.


Vad tycker jag om det då? Helt ärligt så ville jag bara käka detta för alla (nästan) andra åt det, ville vara som alla andra. Men nu det senaste veckorna har jag fått en annan syn på det. Jag fokuserar istället på att få mina vitamin/protein/fett och så vidare på naturlig väg. Bara man sköter sin kost och äter bra, så funkar det alldeles utmärk utan tillskott. Dock så dricker jag BCAA och creatin powder.

Tror ingen kan ha missat nocco? Nocco innehåller BCAA som står för Branched-chained amino acid (grenade aminosyror), de tre aminosyrorna leucin, icoleucin och valin. Dessa är essentiella och därmed kan kroppen inte skapa dem själva. Så om om ditt mål är muskeltillväxt är detta kosttillskott super BRA.

Nocco är något jag dricker minst varje dag, det är nocco som gör mig pank... Hahah, räknade ut hur mycket pengar jag lägger ner på nocco på ett år och det var cirka 10 400 kr, detta är ju sjukt??


Creatine powder ni ser på bilden, är det jag använder mig av och anledningen varför är för kreatin ökar energireserverna i dina muskler vilket gör att man prestera bättre under träning, vilket leder till bättre träningseffekt och resultat av träningen. Ett tag kände jag mig hopplös för fick varken träningsvärk och min prestation var katastrof, vilket ledde till att motivationen försvann helt, men sedan blev jag tipsat av detta och måste bara säga att detta har hjälp så mycket.

Men detta är dem ända kosttillskotten jag använder mig av, resten får jag av maten. Jag behöver inte de extra vitaminerna osv. Ifall jag har brist på något finns det i maten liksom, men det är ju såklart en själv som bestämmer hur man gör, om man vill ha proteinpulver i sin gröt så fine, jag dömer ingen. Hade alltid proteinpulver i min gröt förr, det är sketa gott men jag liksom behöver inte det lilla extra, slängde faktiskt alla mina burkar för ett tag sen.

PUSS,​SAN

Likes

Comments

Varje år tänker man, okej nu ska man inte äta för mycket så man får värsta matkoman efteråt. Men ändååå får man matkoma, skräll Sanna, skräll...

Ligger här liggandes med släkten samlad och tittar lite tv, mysigt. Är bjuden på en liten fest senare mot kvällen men funderar på att skippa den, beslutsångest is real. Men har inte träffat dessa vänner på över 3 månader om inte mer. Så dra nog dit bara en stund.


Julafton i all ära, men tycker det är lite överskattat eller så är det när man är barn som man tycker det är som roligast.

Hoppas alla fick en bra julafton, ta hand om varandra och lev livet!!!

PUSS

​SAN

Likes

Comments

Känns som jag är ute och cyklar lite här nu, suttit här i minst 20 minuter och försökt inleda denna "prestationen" om mig själv. Men inser att det inte finns sååå mycket om mig, inte något som är intressant iallafall.

Vem är jag då? En tjej som levt i 17 år, bor i ett litet samhälle. Gått om ett år i skolan; PGA ett dåligt år helt enkelt. Men är så glad över att jag gått om för nu vill jag bo i skolan, vill ju nästan inte ens ha jullov?? You crazy, ni säger...

Mmmh, träna är något jag brinner för, så 97% av inläggen kommer handla om träning. Allt ni vill veta om träning, fråga mig liksom? ;)


Frågor om någon annan är ju alltid roligt att läsa, håller ni inte med??

Här kommer då lite frågor om mig,

1. Hur uppvaktar man dig?
Skrattar åt mina skämt och drar iväg mig på egna små äventyr fast jag inte vill.

2. Har du rykten efter dig?
Ja, och kanske inte dem trevligaste...

3. Din absolut sämsta egenskap?
Hahah, att jag SKA alltid ha rätt. Man ska inte diskutera med mig, även fast jag vet att jag har fel så kan jag inte erkänna det. Fast 99 % av tiden har jag rätt, lovar! ;)

4. Din bästa egenskap?

Skulle nog vilja säga empatisk. Förstår andra människors känslor osv.

5. Har du bra självförtroende?

Nja, eller hyfsat. Det går upp och ner, men det är ju en del av tonåren liksom. Men ju äldre jag blir desto tryggare blir jag i mig själv.

6. Har du några knäppa vanor

Om jag tycker skolan är dryg, tråkig går jag bara hem. Bra va?.....

7. Vad är du mest rädd för?

KÄRLEKEN.


​SAN

Likes

Comments