Ibland kommer det dagar då man känner sig så oerhört trött psykiskt och det är helt okej att känna så, man kan inte alltid vara stark. Enligt min mening så det starkaste som finns är att erkänna att man inte mår bra men det är lika viktigt att komma tillbaka igen fast med nya krafter och det är det jag jämt gör vilket jag är oerhört stolt över mig själv att jag verkligen gör det.
Jag är en fruktansvärt stark person för jag vågar visa att jag har jobbiga stunder i mitt liv och jag vågar prata om det även om det inte riktigt är till punkt och pricka precis allt men huvudsaken är att jag iaf kan prata om det och känna att det är okej MEN det är också viktigt att man inte fastnar i dom banorna utan att man tar sig upp ur det där hålet och känner man att man inte riktigt klarar av det själv så be om hjälp, du är inte svag för att du ber om hjälp.
Jag vet att jag är ganska dålig på att be om hjälp men tyvärr har det sina anledningar men men så är det ibland men jag vet att jag har mina dagar/stunder som jag inte är på topp och känner mig väldigt ensam även fast jag VET att jag inte är det men ibland blir det bara så ;) det är då jag ibland behöver få lite positiv feedback eftersom jag är lite nedvärderande mot mig själv och egentligen behöver en lång härlig kram å få känna hur behövd, värdefull och älskad man är för det är faktiskt så att man behöver bli påmind om det ibland oavsett om man mår dåligt eller inte, det tycker jag är en oskriven lag för familj, partner vänner osv alla behöver få höra att ens närvaro betyder något ❤️❤️


Lite tankar sådär på kvällskvisten 😉

Puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ALLT OM DITT BARN 🚼🍼💗

👉🏻 Hampus 👈🏻

1. Epidural? Ja
2. Var pappan i rummet? Ja
3. Igångsatt? Nej
4. Visste ni könet på barnet? Nej
5. Beräknat datum? 12/10 -09
6. Födelsedatum? 18/10 -09
7. Illamående på morgonen? Ja.
8. Cravings? Lakrits och choklad
9 . Hur många kilo gick du upp? Gick ner 9 kg men gick upp ca 7 efter
10. Pojke eller flicka? Pojke
12. Vart födde ni? BB östra sjukhuset i Göteborg
13. Antal timmar med värkar? 15 h
14. Bebisens vikt? 3105g
15. Bebisens fullständiga namn? Hampus Philip Mikael Ljungmark-Lindström
16. Hur gammalt är barnet i dag? 8 år
❤️

ALLT OM DITT BARN 🚼🍼💗

👉🏻 Benjamin 👈🏻

1. Epidural? Nej
2. Var pappan i rummet? Ja
3. Igångsatt? Nej
4. Visste ni könet på barnet? Ja
5. Beräknat datum? 6/2 -13
6. Födelsedatum? 18/2 -13
7. Illamående på morgonen? Ja.
8. Cravings? Gurka
9 . Hur många kilo gick du upp? 13
10. Pojke eller flicka? Pojke
12. Vart födde ni? Skövde
13. Antal timmar med värkar? Ca 1-2 timmar men förlossningen tog 10 min
14. Bebisens vikt? 3750g
15. Bebisens fullständiga namn? Benjamin Philip Mikael Ljungmark-Lindström
16. Hur gammalt är barnet i dag? 4,5 år

ALLT OM DITT BARN 🚼🍼💗

👉🏻 Jamie 👈🏻

1. Epidural? Nej
2. Var pappan i rummet? Ja
3. Igångsatt? Yes
4. Visste ni könet på barnet? Ja
5. Beräknat datum? 20/7 -17
6. Födelsedatum? 29/6 -17
7. Illamående på morgonen? Ja i början
8. Cravings? Inget specifikt
9 . Hur många kilo gick du upp? Pendlade upp och ner pga sjukdom men som mest 15
10. Pojke eller flicka? Pojke
12. Vart födde ni? Skövde
13. Antal timmar med värkar? Oj blev igångsatt 11.00 han kom 02.29 men värkdroppet blev satt run 20.00
14. Bebisens vikt? 2875g
15. Bebisens fullständiga namn? Jamie Lars Philip Andersson
16. Hur gammalt är barnet i dag? 3,5 månad

Likes

Comments

Dessa fyra gör mitt liv så jäkla bra 😍
Jag är otroligt lyckligt lottad som har fått äran av få vara en del av deras liv, att få vara barnens mamma, att få vara tjejen som får läsa mysiga morgonsms när man vaknar.

Tack för att ni vill ha mig i era liv och att jag får ha er i mitt liv ❤️❤️

Likes

Comments

Hej igen ☺️
Här kommer fortsättningen på den nakna ocensurerade sanningen.

Året är ju som sagt - 98
Detta året var det då jag började tävla. Vi hittade en medryttarponny som hette Burhults Chad, en b-ponny som var av rasen Welsh mountain. Han var så OTROLIGT fin och jag älskade verkligen denna fina ponnyn.
Vi fortsatte att träna för sibban och jag kommer ihåg att han en gång frågade mamma
-” snälla snälla säg att den där är en cponny?”
Varpå vi svarar och säger att han bara är en b ponny på ynka 121cm över marken hehe, sibban tyckte att vi hade sådan potential att vi skulle kunna kvala in till GP ponnyn där finalen går inne på Scandinavium.
Vi tävlade iaf både dressyr och hoppning
Detta året betäcktes odessa med Beach Boy och året därefter föddes Boyzone. I den veckan som boyzone skulle komma så var det mycket delade meningar mellan stallkamraterna om när odessa skulle föla, många sa att det inte va dax än MEN mammas magkänsla sa att hon kommer föda denna lille krabat inatt.. så jag kommer inte ihåg om det va riktigt tidig morgon eller om det var sen kväll som mamma packade in mig och täcke och kudde i bilen och åkte ut till stallet i djupedal. När vi kommer ut så står han där, långbent men han va liten som satan och inte visste vi att denna krabaten skulle fylla våra liv med så otroligt mycket kärlek.
Vi alla trodde aldrig att han skulle bli stor då han var så fruktansvärt liten och han fick bli flaskmatad då odessa typ inte ville ha honom och han va inte jätte stark så han blev lite förmänskligad kan man säga.
Hans namn Mr Boyzone blev bestämt efter Roger och mammas ”band” boyzone alltså ett pojkband då jag har för mig att det spelades nån låt när dom träffades eller förlovade sig eller nått sånt där.

Men iaf runt denna tiden flyttade ju vi även till Kärra och jag började i kärraskolan och inte visste jag att jag här skulle träffa mina allra bästa vänner för livet. Det var två tjejer som jag i princip alltid umgicks med och det var Cim och Veronica (vicki). Cim är jag vän med än idag och kan ärligt talat säga att hon är den bästa vännen jag har och någonsin kommer att ha, Vicki däremot finns tyvärr inte bland oss idag och mer om det kommer längre fram.
Tiden i kärraskolan va riktigt rolig men också jävligt jobbig, när vi bodde i backa då var jag mobbad och utstött och var mer eller mindre för mig själv hela tiden MEN i kärraskolan förändrades det till viss del. Självklart fanns det ju även mobbning där det gör det ju på alla skolor men här hade jag ändå mina vänner att luta mig mot.
Det är många minnen jag drar med mig härifrån och det var ju även här som jag började spela handboll.. KÄRRA HF
Under dessa år åkte vi på många cuper överallt i landet och fick träffa många roliga människor bl.a gladiatorerna när vi var på cup i Stockholm.
Jag hade väldigt härlig stöttning av min mamma och min lillebrors pappa Roger med både hästarna och handbollen, Roger var ju väldigt rädd för hästarna till en början men även han lärde sig att det är underbara varelser, men han fokuserade mest på att hjälpa mig med handbollen.

Året - 00 är ett år som det hände väldigt väldigt mycket i mitt liv och en del saker kommer jag inte gå in på då det är något jag inte har sagt till någon, jo min sambo vet att jag fått genomgå fruktansvärda saker men inte jätte ingående och jag vill hålla det så då jag har en känsla av att det kommer skada mig mer att berätta för någon än att jag håller det inom mig resten av mitt liv.

MEEEN nu fortsätter vi lite till innan jag avrundar...
Året är iaf 2000 och det var då min älskade lillebror kom till världen. Mamma hade en tuff graviditet med mycket läkarbesök då man upptäckte att min lillebror var hjärtsjuk så mamma fick äta hjärtmediciner trots att hon själv inte var hjärtsjuk.
Men iaf den 22 juni 2000 så föddes han och om jag inte minns helt fel så fick denna lille gosse ligga i kuvös ett par dagar för att få lite extra hjälp med andning och ekg osv. Han såg ju så liten ut men jag kände ändå en otrolig kärlek till min lillebror och var även orolig att något skulle hända honom då han hade massa sladdar och allt sånt och han var ju även tvungen att äta massa mediciner och sånt och jag såg ju även på mamma och Roger att dom var oroliga och rädda då hans odds då inte var så höga men som den stora fightern han är så trotsade han oddsen och överlevde. Det var många timmar på sjukhus för mamma så jag fick vara hos min mormor men även hos Cim.
Mamma kände att jag blev väldigt åtsidosatt och hon ville inte att jag skulle känna mig glömd så hon ville göra något väldigt stort för mig...

Mer om det kommer i del 3


Kommer att uppdatera detta inlägg med bilder när jag hittat mina foto album som ligger i en låda i stugan men kände att ni skulle få del 2 iaf ;)


Puss och kram

Ber om ursäkt för eventuella stavfel och dylikt.

Likes

Comments

Hej allihopa. Skulle vilja prata om en grej som har börjat hända mig MEN jag fattar inte riktigt varför.
Nämligen SEPARATIONSÅNGEST
För er som inte vet så är jag en 3 barns mamma och har 3 pojkar, Hampus som fyller 8 om två dagar och Benjamin som är 4 år och lilla Jamie på snart 4 månader. Dom två äldsta grabbarna har samma pappa och Jamies pappa är min nuvarande partner.
Men iaf till det jag ville diskutera om, separationsångest. Den senaste veckan har jag börjat känna panik och ångest över att lämna iväg Jamie och det spelar ingen roll vem det är eller vart eller hur länge, bara själva grejen att lämna honom, att inte ha honom nära mig... Varför kommer det nu?!? Han är 4 månader snart och jag har inte haft det jobbigt att lämna honom tidigare som till exempel till hans farmor. Men i lördags så skulle han få sova hos Farmor för hon ville så gärna ha honom hemma hos sig och jag VET hur bra han har det där, jag VET att han mår toppen där och skulle det vara något så skulle hon höra av sig direkt, MEN ändå kände jag paniken och kunde inte slappna av.
Likaså idag, jag skulle hjälpa min sambos bror att hämta en bil och skulle vara borta ca 4-5 timmar max och kände att direkt de bestämdes så kom det som en kalldusch över mig hur jobbigt det var att behöva åka ifrån honom.
Har ju även börjat söka jobb då jag känner att mammapenningen inte räcker riktigt så vill dra in lite mer pengar men för varje jobb jag sökt så kommer tanken att vara ifrån Jamie. VARFÖR är det såhär ? Varför har jag börjat känna såhär just nu och inte tidigare ? Har även märkt att det även är lite så med dom stora killarna också... och det blir bara mer och mer.

Asså det äter liksom upp mig inifrån då jag vill kunna åka ifrån honom, kunna få lite egentid emellanåt och även att hans pappa ska kunna få lite egentid med sin son liksom... Ska tillägga att jag är ingen hök eller så om någon har honom t.ex det ska vara si eller så och han vill ha si och så så jag förstår verkligen inte. Är det någon mer som har varit med om det här ?

Kommentera gärna om era erfarenheter då detta känns helt sjukt att det ska komma nu liksom.
Jag ÄLSKAR mina barn över allt annat och skulle gå i graven för deras skull
Dom är liksom mitt liv och det enda jag verkligen gjort bra i mitt liv.

Så lämna gärna en kommentar 😘

Puss och kram ⭐️

Likes

Comments

Halliihallåå
Då var det måndag igen, ny vecka nya möjligheter. 🙌🏻.
Dom stora killarna kom ju igår efter ha haft pappavecka och allt gick väl bra tills dom skulle äta så dom rök ihop och efter det så vart det lite tjafs mot oss vuxna så det sluta med att dom hamnade i säng båda två.

Nu på morgonen så har dom varit jätte duktiga och dessutom väldigt självständiga och nu är dom på skolan respektive dagis, jag å lilleman är hemma så jag ska ta tag i att vika tvätt och göra lite andra sysslor medans han har fullt upp i babygymmet 😍❤️


Puss och kram

Likes

Comments

Söndagskväll och jag ligger nu i sängen och försöker få kroppen att varva ner så man kan somna om en stund, har sökt lite jobb och skrivit på lite lägenheter så jag hoppas verkligen att vi hittar något nytt snarast möjligt då vi verkligen behöver flytta då om någon vet nått ledigt, minst en 4a runt om Falköping- Skövde typ så skriv gärna likaså om någon vet nått jobb antingen kvällar/helger eller nått som jag kan ha med lillkillen på, HÖR AV ER

Helgen har bestått av sällskap med massa vänner, lite bilar, bugg dansande och lite därtill haha men om jag ska summera den så har den varit 👌🏻

Hur har ni haft det i helgen ? Har ni hittat på nått skoj ?

Vill även be om ursäkt för att del 2 inte kommit ut. Jag har inte haft möjlighet att sätta mig å skriva den då de är ganska påfrestande att dra i det förflutna och jag har haft några dagar som varit tuffa psykiskt av andra orsaker MEN jag lovar att den och fler kommer att komma upp nu i veckan. Sen är det ju lite andra inlägg som kommer upp också så håll nu utkik här så hörs vi igen 😘

Puss och kram

Likes

Comments

Halloj halloj

Åkte som sagt till läkaren förut och efter det så blev det även ett snabb besök hos psykologen. Välbehövligt kan jag lova. Pratade mycket om Hampus och hur jag ska gå vidare med de, han är ju ett barn med speciella behov, mer om detta kommer i ett separat inlägg.

Sen åkte jag hem, ammade Jamie och sen så fick jag bara en spontan känsla att jag ville åka ut till stallet. Asså satan i gatan va det va underbart och det bästa av allt... JAG FICK RIDA!! Asså förstår ni hur underbart det var?! 😍😍 jag har inte ridit på minst ett halvår så jag kände ju att varenda jäkla muskel har ju försvunnit så kände mig som värsta nybörjaren 🙈😂 tur det va en super snäll 4 åring som inte brydde sig så mycket även fast hon typ i princip bara är inriden.
Det va underbart att få sitta på häst igen, att få rensa själen och få tillbaka lite styrka i själen.
Nu ska jag sätta fart på min egen träning så jag får tillbaka lite styrka i kroppen igen


Ha en fortsatt trevlig kväll och ev så kommer del 2 upp ikväll eller imorgon kväll.

Likes

Comments

Klockan är nu 06:58 i skrivande stund och jag är pigg fast ändå trött, that logic ? 🤔😂
Lilleman vaknade kvart i sex ungefär så jag ammade honom och sen så somnade han om för ca 40 minuter sedan, får se hur länge han sover, han ligger ju bredvid mig så han kanske sover till iaf halv åtta- åtta kanske.
Idag är det inte så mycket inplanerat förutom läkarbesök kl 11 och ev åka till stallet beroende på vad vädret säger.

Nu ska jag försöka vila lite ihop med lillkillen men ni får ha en bra dag ❤️

Puss och kram

Likes

Comments

Detta kommer bli ett väldigt personligt och naket inlägg, ett inlägg där jag blottar mig själv och mina känslor totalt.. visst det är klart att man inte inte skriver allt i minsta detalj för ett privatliv är ju ett privatliv liksom och så blottad kommer jag inte göra mig själv men detta är ett sjukt jobbigt inlägg och jag vet att det kommer bli reaktioner. Jag vet att allt kanske inte kommer att vara sammanhängande utan jag kanske hoppar lite fram och tillbaka MEN jag tänkte att jag skulle dela upp allt i flera inlägg då slipper det bli så långa inlägg ;)

Well here we go


Mitt liv och min uppväxt har definitivt inte varit en dans på rosor. Jag har inte haft det lätt på något sätt visst jag har haft det riktigt bra också men 75% av min uppväxt har varit väldigt krokig.

Sommaren 1990 den 31 juli föddes jag på BB östra sjukhuset i Göteborg och mina första år i livet ja asså det har jag nog inte så mycket att säga om förutom att min mamma och min pappa gick isär när jag var ungefär 3 månader och mamma hade då ensam vårdnad om mig. Det var bara hon och jag som levde ihop och mormor på ett hörn då hehe.
Minnena är ju rätt svaga under de första åren men kommer ihåg att vi iaf bodde på Markurellgatan i hisings backa i Göteborg. Familjen var hyfsat sammansvetsad med både mormor och morfar och hans sambo.
Min mamma höll på mycket med hästar och mamma hade ett sto som hette Odil, en riktigt satmara enligt många och kittlig som fan men jag var den enda som hon accepterade att kunna borsta (läs kittla😂) under magen. Året 1994 föddes odessa u: odil e: derwen Tennessee express. Även samma år köpte vi akela våran schäfer om jag inte minns helt fel. 1996 så köpte mamma en Shetlandsponny till mig vid namn Maxilla. Henne hade jag det riktigt roligt med och även riktigt jobbigt då jag åkte av typ var och varannan dag haha. Det var även då jag började träna för Sivert Jonsson även kallad Sibban. Jag tror seriöst att han va riktigt trött på mig och maxilla för det var alltid jag dom hoppade hindrerna själv och hon stod kvar framför haha. Redan här fick jag lära mig hur man tog ansvar om saker å ting vilket var väldigt lärorikt.

Nånstans vid -97-98 hände det en hel del i mitt liv, mamma träffade min lillebrors pappa, vi flyttade till hisings kärra sålde maxilla osv. Det var nog efter detta som mycket problem skapades och många underbara minnen som skapades också.


Mer om det kommer i nästa del

Puss och kram

Likes

Comments