View tracker

Hej! 

Har tyvärr inte bloggat på typ en vecka nu. Måste seriöst bli bättre på de. Idag har jag haft sista provet innan höstlovet som är nästa vecka. Så skönt!! Provet handlade om det periodiska systemet alltså i kemi. Provet i almänhet gick ganska bra och nu sitter jag vid datorn och njuter av att det imorgon är den sista dagen innan höstlov, för att på Fredag är vi lediga på grund av att vi var med på en konsert i fredags och då fick vi kompledigt imorgon!!!. 

Konserten hette marching for love och kan lägga in en länk om ni vill titta på ett klipp ifrån den. 

https://www.youtube.com/watch?v=BNaDRohaW_A Kolla gärna:). 

Veckan har varit väldigt lugn, jobbat lite och sedan pluggat. 


Ha det bra:) 

Mvh Sanna 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej nu tänkte jag skriva lite om min födelsedag som ägde rum i måndags.
Jag fick:
iPhone 5 s silver
Skal
Skärmskydd
The
Duschtvål
Deo
Lipsyl
Rosa armband
Svart armband
Öronhänge
Mugg
Och detta skriver jag inte för att skryta utan för att jag är så himla tavlan över allt jag fick. Jag ska ha kalas på lördag så då kanske jag får lite mer paket.

Ha det bra och jag vet att detta inlägget är lite sent men aja

Hejdå
Mvh
Sanna


Likes

Comments

View tracker

​Hej ! 

Jag har inte gjort så mycket och därför har jag inte bloggat. I fredags då var jag i  skolan och vi hade vanliga lektioner, vi började dagen med slöjd och sedan fortsatte dagen med matte, engelska och idrott. Efter skolan så cyklade jag hem och bara chillade. Jag tittade lite på solsidan och sedan slappade jag bara. Igår / lördag, så spelade min lillebror innebandy och vann med 10-9. Efter innebandyn så åkte vill till mormor på släkt kalas. typ vid halv elva på kvällen åkte vi hem och jag somnade tätt därpå. Idag så ska vi typ bara städa huset för vi ska ha kalas på lördag eftersom att jag fyller år imorgon!! #överhypad

idag ska jag även dansa på dansskolan som jag går på. 

detta var min helg i ett inlägg. imorgon så fyller jag år och jag vet inte mer vafd jag ska göra då. 


Hejdå

Mvh 

Sanna 

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit på en annan gymnasieskola som var betydligt tråkigare. De hade tre föreläsningar om vilka program som fanns ( det fanns bara tre program så en presentation per program ). Men det bästa med dagen var att vi fick god mat + efterrätt.
När vi var färdiga så skulle vi tillbaka på den skolan vi går på och då hade jag matte och sedan ännu en föreläsning. Denna föreläsningen handlade om jobba och det var två personer från LO som var där och föreläste,denna var faktiskt väldigt intressant

Efter föreläsningen fick vi sluta.
Så idag har det varit 4 föreläsningar, 3 tråkiga och en rolig.

Hejdå
Mvh
Sanna

Likes

Comments

Hej ! Idag så var vi 4 elever i klassen, för resten av klassen var på arbetsplatsbesök. Så vi var en liten skara på 4 elever.
Vi hade först musik sedan kemi, lunch (spaghetti och köttfärssås) och sist matte och so. På son var vi på föreläsning i musiksalen, som handlade om barn,ungdomar, föräldrar & internet. Den var väldigt intressant och handlade om hur man ska uppföra sig på internet. Jag tyckte det var roligt. Efter skolan cyklade jag hem och pluggade på ett prov jag har nästa vecka.

Efter typ 3 timmar så åt vi kvällsmat, kassler, potatis och sås.

Nu ska jag surfa runt lite på nätet.

Hejdå
Mvh
Sanna

Likes

Comments

​Hej!

Denna veckan har vi något som kallas för APB eller arbetsplatsbesök, då bestämde lärarna på våran skola vilket företag/arbetsplats man skulle besöka. Jag fick gymnasiet som finns här jag bor, och det har varit den mest intressanta skoldagen hittills. Det har varit superskoj att se hur dem har det där jag senare vill gå. Så först på morgonen så var det en elev från Barn- och fritidsprogrammet som mötte upp mig i entrén och visade mig runt lite i skolan. 

Jag fick vara med eleverna på barn - och fritidsprogrammet och de tog väl hand om mig. Först på morgonen hade de en lektion som hette kommunikation och då lär dem sig om hur man kommunicerar med varandra, både unga och gamla. de lärde sig också om ledarskap. Nästa lektion var pedagogiskt ledarskap och där fick dem lära sig hur man arbetar rent pedagogiskt och just nu lär dem sig hur vi människor lär sig olika saker. de lärde sig också om hjärnans utveckling. De hade även något som dem kallar för mentorstid där dem i grupp tog upp om det hade uppstått något problem, eller vad som kan förbättras ifrån lärarens håll. Sista lektionen jag var med hette människor och miljö och där lär man sig om hur människor reagerar i olika sammanhang och man lär sig även om utvecklingen och miljön runt omkring sig. 

Detta har varit en väldigt händelserik dag och det har varit jätte roligt som jag skrev innan. Synd bara att detta bara var en dag jag fick vara här. På torsdag ska jag göra nästa ABP, mer får ni veta då . 

Nu är det snart dags för kvällsmat och jag är superhungring. 

Med vänliga hälsningar 

Sanna 

Likes

Comments

Hej !
Jag tänkte bara dela med mig av ett jätte gott recept som vi faktiskt ska använda av oss ikväll.

Fyllda frukostkorvar
8 frukostkorvar
Till fyllningen:
• 125 gram Philadelphiaost.
•2-3 msk bostongurka
•2 dl riven ost
•1 gul lök (fin hackad)
Salt och peppar.

Ketchupgrädde
•2 1/2 dl mellangrädde
•2-3 msk ketchup
•1 tsk sambal oelek

Gör så här :
Skåra upp korvarna på längden - gärna enligt V-stilen. Blanda övriga ingredienser till fyllning och fördela den i korvarna. Smörj en ugnssäker form och lägg i korvarna. Rör ihop grädde, ketchup och sambal. Häll ketchupgrädden över korvarna. Gratiner mitt i ugnen på 200 grader i 20-25 minuter. Servera med potatismos och bostongurka.

Smaklig måltid.

Detta är min favoritmat just nu. Och är så himmelskt gott
Rekommenderar detta

Mvh
Sanna

Likes

Comments

Hej. Idag skapade jag denna bloggen för att jag tyckte det verkade vara kul med en blogg där jag kan dela med mig lite av mina fotografier.
Men idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk. Jag är förkyld och har feber. Får se om jag ska till skolan imorgon.
Men nu ska jag goda ner mig i soffan och glo på film.

Mvh
Sanna

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Sanna och är 14 år. Jag har haft många bloggar innan men igår när jag var med min kompis så fick jag lite inspiration av henne. Så idag när jag ändå är sjuk så tänkte jag att jag kunde ta mig tid till att fixa en blogg. Bloggen kommer att uppdateras så fort jag har något att säga, i alla fall en gång om dagen.

Jag gillar att dansa, sjunga, fotografera och att baka/laga mat.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om så har ni frågor? Mejla gärna! 

Sannalid1@gmail.com eller följ mig på Instagram där jag heter Sannal00.

Ha det bra så ses vi i nästa inlägg.

Med vänlig hälsning 

Sanna

 


Likes

Comments