godmorgon eller ja de var de för många timmar sen. Nu sitter jag och tösen och slappar framför tv och Molly målar lite :)  väntar på att kaffet ska bli klart de blir många koppar kaffe så  man håller sig vaken idag.  så är kissen i gång med massa bus här hemma!   ska försöka att blogga lite varje dag så man kommer igång lite.  Ha en bra dag!

Likes

Comments

Här kommer mitt första inlägg på denna blogg ska försöka att uppdatera lite varje dag tänkte jag!

ni får gärna fråga om det är nåt ni undrara över..

Bor i mjölby med min familj just nu består den av mig min man micke och våran dotter molly egentiligen ör vi 3 barn till men just nu bor inte dom hos oss och de är ganska jobbigt men för hoppningsvis så kommer dom kunna komma hem igen till oss som vi hoppas på.. saknar dom massa här hemma.. 

just nu så går jag hemma men hoppas att komma ut snart igen i arbete börjar bli tråkigt att gå hemma och inte göra nåt.   Men har sökt lite så väntar på svar så får vi se vad det blir. ja det kommer bli mer här när jag väl kommer in i det hur jag ska göra här så kommer det bli perfekt det här. hoppas att jag kommer få några följare i alla fall här inne det skulle vara kul. :) 

Ha en forsatt bra kväll här blir det snart sängen så man är pigg när dottern vaknar i morgon bitti... 

Likes

Comments