Idag har vart en lång dag som började med att jag klev upp och åt en rejäl frukost för att jag skulle spela 3 futsal matcher.
Jag drack ett glas vatten med C-vitamin, därför de är grönt haha, två hård mackor med ägg och kaviar, ett äpple och tillslut yougurt med müsli. Jag skulle inte rekommendera yougurt smaken ananas och kokos från valio, de smakar jätte konstgjort och typ parfym!!!

Futsalen gick grymt bra och vi vann 2/3 matcher & spelade en oavgjord och vi spelade grymt bra, älskar mitt lag, det finns inga bättre!

Sedan efter all futsal så åkte jag och några kompisar in till Gävle för att kolla på Ted Gärdestad filmen, för kärlekens skull filmen och den var grym!! Den var bland de bästa filmerna och jag har sett och även en av de mest känslosamma filmerna, jag skulle absolut rekommendera den. Det skulle såklart vara en fördel om man tycker om Ted Gärdestad och hans musik men jag tror att man ändå skulle kunna gilla filmen utan det.

Jag skulle kalla detta en otroligt lyckad dag❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2018

Nelly.com är en av mina absoluta favorit nätshoppar, de har saker inom de flesta kategorier och prisklasser så det är svårt att inte hitta något man gillar där! Här är mina nuvarande favoriter:


Som ni ser så är mycket av plaggen på rea och är väldigt budget vänliga vilket det mesta på denna sida är och vem tycker inte om att spara pengar lixom!

Likes

Comments

Idag är det den första dagen på det nya året, 2018 och precis som de flesta så har jag gjort nyårslöften. Jag har lovat mig de typiska sakerna, att jag ska äta nyttigare, att jag ska fokusera mer på skolan och fotbollen men även att jag ska börja blogga. Jag har haft flera olika bloggar förut men jag har aldrig tagit de seriöst och sedan slutat blogga efter några inlägg men det ska jag inte nu!
Så jag hoppas att ni vill läsa min blogg och att ni gillar den!

Här nere är några bilder ifrån gårdagens nyårsfirande, som mest var en myskväll med god mat & bra sällskap.


Bilderna är ifrån min Snapchat

Likes

Comments