Älskar älskar älskar mina nya skor!!! Beställde dem i onsdags så hyfsad snabb frakt dessutom. Är ganska trött på mina gamla Nikeskor som är äckligt nötta & smutsiga(!). De här nya känns så fräscha jämfört med de gamla! Är så rädd att jag ska smutsa ner dem. Min måndag slutade riktigt bra, hela den här veckan är faktiskt goals. Får bland annat min första lön. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gårdagen var jättemysig!!! Jag och mamma var ju inbjudna till kräftskiva hos Elis, första gången jag åt kräftor också. Smakar typ som räkor så tyckte inte det var jättegott faktiskt:/ Det var femkamp, fotboll, musikquiz och kortspel<3. Sällskapet var fint också. Fett mysigt

Söndag idag och ny vecka imorgon. Har spenderat hela dagen på jobbet, det var först tänkt att jag skulle jobba 4h men behövde jobba över pga personalbrist så var kvar 4.5h till. Inget fel med mer para. Det värsta med att jobba på Sibylla är faktiskt kläderna, spec kepsen(!!!) den är riktigt ful & har aldrig passat i keps. Men det finns alltid saker att göra så dagarna går fort. Första riktiga skolveckan wiho:-) Ska satsa på att bli frisk den här veckan så jag kan börja träna nån gång. Snart kommer mina nya skor också👄

Likes

Comments

Första dagen i tvåan var längre än vad jag trodde, en extra lektion las in så dagen blev ca 3h längre. Jag går natur - natur. Det var kul att träffa alla igen men det känns jobbigt att vara tillbaka i klassrummet. Konstigt att börja på en fredag... Har dessutom blivit förkyld, blä. Imorgon mår jag nog bättre, jag & mamma ska till Elis för kräftskiva(?). Det blir nog kul!! Och på söndag jobb. Ganska fullbokad helg. Hoppas jag är helt frisk inför nästa vecka så jag kan börja träna. Har ni börjat skolan än? Eller när börjar du?

Likes

Comments

​Det känns så sjukt att sommarlovet är slut, så konstigt!! Det har gått så fort!! Har haft ett bra lov iallafall ping Sthlm(!!). Jag mår bra och tror att ångesten kommer försvinna om jag bara åker till skolan. Mitt schema ser riktigt bra ut också men är rädd att de kommer lägga in en till lektion. Idag åt jag ute m Elis och sen hej då. Fick världens finaste nagellack av hnm efter han varit i  Barcelona<3 Kommer använda båda två nu till hösten. 

Likes

Comments

Årets säsong av Orange is the New Black var grym!!! En av dem bästa!! Hade hört av några kompisar att den inte skulle bra men ojojoj vad fel de hade. Den här säsongen hade allt. Har spenderat de senaste 4 kvällarna sittandes framför Netflix. Om ni inte har sett TIPS

Likes

Comments

Här är alltså allt jag köpte i Stockholm i juli. En topp, kostymbyxor, en concealer & en väska. Det jag är mest nöjd över är kosymbyxorna, så jävla sköna och snygga! Kommer använda de på skolan när jag inte pallar jeans. Väskan gillar jag också väldigt mycket, kan få en simpel outfit snyggare. Den kommer från River Island. 

Tog på mig ett jobbpass idag så ska snart cykla iväg, ikväll kommer Elis också <3

Likes

Comments

Igår & idag var jag med Elis men han åkte hem vid 16 och under kvällen har jag gått ut på promenad med mamma, övningskört & nu ska jag se oitnb och käka vindruvor. Det är tack vare min bby Nellie som jag köpte vindruvor. Har varit ganska nere den här veckan, tror det är en blandning av sömnbrist & ångest inför skolstart på fredag. Känns så jobbigt att gå tillbaka till skolan, åk 2 natur-natur kommer vara en challenge 4 sure. Men det är inte bara det som är jobbigt, pressen att se bra ut hela tiden och att vara på bra humör. 

Likes

Comments

Recap 25 juli Dag 3

​Näst sista dagen hade vi för första gången satt på väckarklockan för vi bestämt att vara på Gröna Lund direkt vid öppningstid. Vi var där hela dagen från 11-23. Tröttsamt och jobbigt men samtidigt mysigt & roligt. Jag tror vi åkte exakt alla attraktioner, favoriterna var Fritt fall och Insane. Ångrar lite att jag inte försökte vinna något. Det var en jättebra dag! På sista dagen var vi på Smedsuddsbadet någon timme innan vi åkte tillbaka till lägenheten och packade klart allt & började dra resväskorna till centralen. Veckan i Stockholm var underbar!!

Likes

Comments

Min absoluta favoritlåt just nu även om den börjar bli liite överspelad. 

Halva veckan har gått och jag har 3/6 jobbdagar kvar den här veckan. Fick ett erbjudande att jobba på Sibylla de 2 sista veckorna av sommarlovet vilket jag tog direkt. Nu till hösten vill jag ha råd med mycket fina kläder. Ska fortsätta jobba där även ibland efter skolan för extra cash, behövs alltid!!! 

Likes

Comments